Sizce Hangi iPad?

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangi iPad?
Öncelikle selamlar!
Ben film izlemeyi, kitap okumayı, müzik dinlemeyi, internette dolaşmayı ve özellikle de oyun oynamayı çok severim. Evimde wifi var bu yüzden 3g li almayı tercih etmiyorum. Sim Kart takmama da gerek yok. Sizce hangi iPad'i almayım? iPad 5 derseniz fiyatı fazla olursa alamam fiyatı da belirtirseniz daha iyi olur.
Şimdiden:tşk:

nokiae6

Üye
Dediklerin için ipad mini ideal en uygun fiyatlısı da bu. Ama 4 5 sene yetsin ekran çözünürlüğü güzel istiyorsann ipad 4 tavsiye ederim ama 32 gb almaya dikkat et

mr.bell

Üye
İpad 5 i bekle ve 32 gb sim kart model al.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Mini'nin ekranı küçük, mini istemiyorum. Sim Kart'a ne gerek var ki? Bir de ipad 5 senin dediğin özelliklerde olursa parası ne kadar olur? Son olarak da ipad 5 e retina ekran gelir değil mi?

Yorumlarınız için Teşekkürler!

fk555897

fk555897

Üye
Tablet alacaksan iPad 4 veya Samsung Galaxy Note 10.1 öneririm. Samsung Galaxy Note 10.1'i bizzat kendim kullanıyorum. ipad'de oyunlara para verip yükleyebiliyorsun. Samsung Galaxy Note 10.1'de istediğin yerden uygulama indirip yükleyebilirsin

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Tablet alacaksan iPad 4 veya Samsung Galaxy Note 10.1 öneririm. Samsung Galaxy Note 10.1'i bizzat kendim kullanıyorum. ipad'de oyunlara para verip yükleyebiliyorsun. Samsung Galaxy Note 10.1'de istediğin yerden uygulama indirip yükleyebilirsin
Biliyorum kardeşim de ben ipad alacağım sanırım. Sen ipad'ın hangisini öneriyorsun benim kullanım alanıma göre?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İpad 4 almalısın. İpad5 nasıl olur bilmiyorum ama işini çook rahat görür. Mutlaka 32gb al. Wifi modeli işini görür.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
ıpad 4 u electroworld de gordum ınsanı bırakası gelmıyo mını ıle ıphone farksız...

blackbatuhan

Üye
ipad 3 var bende çok güzel ve ipad 4 den farkı yok gibi bişey. kaldırmadığı ve kastığı hiçbir oyun yok. şu ana kadar tek takılma yaşamadım. ipad 4 çıkadan önce 64 gb + 3g + wifi 1900 tl ye almıştım şimdi bilemem :)

nokiae6

Üye
ipad 5 i bekle diyen arkadaş 4'ün nesi var , 4 ile 4 sene gideri var en azından zaten retinalı 4 çekirdekli ekran işlemcisi var.5i bekleyene kadar 5 ay var nereden baksan al keyfine bak.

enterneoll

enterneoll

Üye
ipad 5'i beklemene o kadarda gerek yok al bir tane wifi+32 gb ipad4 hayatı yaşa.

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok

theanswerix3

Üye
bende ipad 2 (steve jobs un son çıkardığı yeni nesilden önceki) var. kastığı hiç bi programı oyunu görmedim. ama illa çok uzun süre gitsin bana dayansın fiyatı da iyi olsun retina da olsun diosan yeni nesil ipad al derim yani ipad 4g.

• Beğen
creeper

creeper

Üye
ipad 3 ve 4'ün retina ekranı var ve 1 ile 2'den 4 kat daha yüksek çözünürlüklü. ipad 3'teki ısınma probleminden dolayı apar topar 4 çıkarıldı. Yani şu an için en iyisi 4. Muhtemelen 5'te çok da büyük bir yenilik gelmez, belki kasası değişir, şarj girişi değişir, yani ipad 4 senin için en iyisi. Çok fazla oyun uygulama müzik kitap vs. Kuracakmışsın ki ios oyunları büyük boyutlu olur genelde, o nedenden dolayı alabilirsen 64 gb'lı olanı al.

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Sim kart ve 3g veya 4g ye gerek duymuyorum.

fk555897

fk555897

Üye

Biliyorum kardeşim de ben ipad alacağım sanırım. Sen ipad'ın hangisini öneriyorsun benim kullanım alanıma göre?

Bence iPad 4 al. Ama iPad 5'in özellikleri açıklanmadan tam birşey söyleyemem. En iyisi iPad 5'i bekle.

-Fight-

-Fight-

Üye
ben samsung galaxy note 10.1 i satıp ipad mini aldım çok pişman oldum

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iPad 4 32GB + 4G li almani tavsiye ederim.

fk555897

fk555897

Üye
ben samsung galaxy note 10.1 i satıp ipad mini aldım çok pişman oldum
Ben Galaxy Note 10.1 kullanıyorum. Sadece oyun ve uygulamaları rahat yüklemek için bile tercih edilebilecek bir tablet.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Adam ipad mini almayacak zaten. :)

Katılıyorum. Arkadaşlar ben iPad 4 32 GB wifi tercih ettim. Android'e pek ısınamadım. s3 kullandım iphone kullandım ipad kullandım daha çok apple sevdim. Yorumlarınız için Teşekkürler. Denizlili arkadaş Denizli'nin neresindensin? :D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bunları kullandım derken tanıdıklarda vardı denedim yani :D