Skrillexx
Üye
L620 bir kaç soru
Merhaba arkadaşlar size bir kaç soru sorucam yardım edenlere şimdiden teşekkürler...
Dün Lumia 620'yi aldım ama şarjı fazla dayanmıyor çabuk tükeniyor.Örnek vereyim;Dün saat 10'da elime aldım telefonu bu sırada şarjıda %99'du.Sonra saat 12.30'a kadar elimden dusurmedim hiç,sürekli karıştırdım telefonu çözmeye çalıştım. 12.30'da geriye kalan şarj %59'du,sizce bu normal mi ?
Birde mesajlara şifre koymanın bir yolu var mı ? Kardeşlerimin telefonumu karıştırıp mesajlarımı okumalarını istemem
Ekran kilidi yaptımda kardeşlerim bulur şifreyi falan.
Birde telefon kapalıyken şarja taktımda telefon açılıyor.Kapalı durumdayken şarj olmuyor telefonun özelliği mi ? Yoksa telefonumda bir problem mi var ?
Dün Lumia 620'yi aldım ama şarjı fazla dayanmıyor çabuk tükeniyor.Örnek vereyim;Dün saat 10'da elime aldım telefonu bu sırada şarjıda %99'du.Sonra saat 12.30'a kadar elimden dusurmedim hiç,sürekli karıştırdım telefonu çözmeye çalıştım. 12.30'da geriye kalan şarj %59'du,sizce bu normal mi ?
Birde mesajlara şifre koymanın bir yolu var mı ? Kardeşlerimin telefonumu karıştırıp mesajlarımı okumalarını istemem
Ekran kilidi yaptımda kardeşlerim bulur şifreyi falan.Birde telefon kapalıyken şarja taktımda telefon açılıyor.Kapalı durumdayken şarj olmuyor telefonun özelliği mi ? Yoksa telefonumda bir problem mi var ?