Eski c6-01 kullanıcısıydım. Opera filan fayda vermiyordu. Belki biraz daha kolay oluyordu ama android hızına asla yetişemiyordu. Zaten flash desteği olmaması da en büyük eksikti. Tarayıcıdan video da izleyemiyorduk. Allah sabır versin Symbian kullanıcılarına...tarayıcı demiş herkes ama symbiana opera felan yok mu ya?iş görmüyor mu yani?
Eski c6-01 kullanıcısıydım. Opera filan fayda vermiyordu. Belki biraz daha kolay oluyordu ama android hızına asla yetişemiyordu. Zaten flash desteği olmaması da en büyük eksikti. Tarayıcıdan video da izleyemiyorduk. Allah sabır versin Symbian kullanıcılarına...

inanırmısın 3 kere androidden symbiana döndüm ve sonra tekrar androide döndüm.nokianın kamerasına diyecek yok ama anladımki arada bir çekilecek birkaç foto için symbian çekilecek şey değil.artık tövbe ettim symbiana.Bundan sonra ya android ya ios yada windows phone 8 vardır.
El insaf Kaç kere söyledim Sana takas etme diye...

tarayıcı demiş herkes ama symbiana opera felan yok mu ya?iş görmüyor mu yani?
Bende demiştim sana android telefon her türlü iyidir diye
Benim telefonda 603. Fakat telefonu abim aldığı için ondan izinsiz satmayı gönlüm el vermiyor
Öğrenci adamız tabii de abim izin alabilsem bende androide çoktan geçmiştim 
symbian ile wildfire s kıyaslamasi konik bir olay. bir kurtuluş abi gibi cfw hazirlamadiysam da bende kendome uygun cfw[rom] yapmıştım. Tüm noktalarını biliyorum. öncelikle tarayıcısı flaş desteğine sahip. sizin izleyemediginiz sitelerin hangi siteler olduğunu biliyorum. kendim defalarca test ettim.
hız vs. derseniz arkadaşıma kurtuluş abinin cfw sini yükledik mükemmel oldu. klavye ile yazamamak komik. ben neredeyse not2 kadar hızlı yazıyordum c7nin ekranında. ki ben klavyeden çok daha hızlı yazıyorum telin ekranından.
viber dersen güldürme beni lütfen. hepsi .sis dosyası halinde heryerde mevcut. tıpkı apk gibi. hatta Türkiyedeki en iyi symbian forumlarından birisindesin şu an.
- - - Eklendi - - -
eğer 1 gün deneseydin daha iyi olurdu. sana değişme diyen çok insan var.
- - - Eklendi - - -
eğer 1 gün deneseydin daha iyi olurdu. sana değişme diyen çok insan var.
nokia bile açıklama Yapıyor tarayıcı da flash Yok diye siz ise var diyorsunuz. ? Viber in konuşmalısi var mi ? Symbian bölümün de konu açtım Bana viber için YOK DEDILER. Viber i geçtik kulanım kolaylığı donma sorunu vb...
Flash Lite desteği var çalışıyor. Viber de var.
Bir daha ölsem nokia almam bu arada geçmiş olsun
- - - Eklendi - - -
Bir daha ölsem nokia almam bu arada geçmiş olsun![]()

,symbiani cfw atmadan kullanma zaten![]()
cwf nedır yav ? Androidte ki rom gibi birsey mi ?
Evet bir nevi öyle.
Hm . Telefonun hack li olmasına gerek var mi acaba ?
Flash Lite kadar berbat birşey yok.Sadece video izlemek için ki hemde senin telefonun desteklediği kodek sayısına Bağlı.Üstelik donanım hızlandırması yok.. Ve gerçek Flash player ile alakası bile yok.
Flash Player ile her türlü interaktif animasyon,Oyun,video vs görüntüleyebilirsin.