Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy ACE DEV OYUN ARŞİVİ *2012 TREND OYUNLARI*
Sponsorlu Bağlantılar
anilari35
Üye
Saol
scatman808
Üye
gta 3 nasil calisiyor ya ben calistiramadim yardimci olabilecek biri warmi arkadaslar
xxRadaR
Üye
fena deyil süper
aty3838
Üye
s5830i de rootsuz oynanabiliyo mu
ghost2074
Üye
tesekkurler aceye oyun bulmak zor
erkanaymak
Üye
jazera42
Üye
nfs fifa gibi yunlar nasıl lacak kardeş dire sd karta atıp çalıştırcaz mı
bubenim84
Üye
eline sağlık kardeş
gsbaca
Üye
tel galaxy ace ama gta nfs ve fifa çalışmıyor yardım edersen sevinirim
kralbartman
Üye
Ellerine sağlık.
hyrllhd
Üye
galaksi ace ye pes 2012 indirmek istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim arkadaşlar
Oyun oynamayı seven biriysen ace almanı tavsiye etmem.Çünkü ace armv6.Armv6 telefonlara daha düzgün oyunlar çıkmıyor.Çıksa da kasıyor.Örneğin fifa 12, temple run, subway surfers ve hatta angry birds in ilerleyen bölümleri bile kasıyor.Ayrıca telefonda flash player de yok.Root atarsan gelir ama o da kasıyor.Videolar donuyor.Sadece kendi tarayıcısı ile youtubeden video izleyebilirsin.
PremiumLife
Üye
frontier gunnerde sorun var oyun acildi sd doslayari yuklicem dedi sonra oyun kendine reset atio oyun kapanip tekrar acilior
33berkay332
Üye
teşekkürler halflife bi tek burda gördüm
salwador10
Üye
LG e612 l5 modeli ace ile aynı gpu cpu ve çözünürlük ama çalıştırır mı bilmiyorum başka model telefonlarda pes 2012yi başka program desteği olmadan ve kasmadan oynayan var mı? (acil cevap lütfen)
LeqendSwat
Üye
Half Life için teşşekkürler...Birde arkadaşlar ace ile gta 3 oynanmaz ben wonderda bile ram temizileyip giriyorum....