yaptım bir hata :|

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
yaptım bir hata :|
iki gün önce htc wildfıre s i nokia n8 ile takas ettim. Yav arkadaş etmez olaydım. Hayatım da yaptığım en büyük yanlışlardan biriydi. Symbian in ne tarayıcısı tarayıcı nede interneti internet.bir viber bile Yok. Mağaza dan kalkmiş. Ne kulanım kolaylığı var nede birsey. Mesaj yazmak öldürüyor beni. Tek olumlu bir özelliği var oda kamerası. Ona laf Yok. Ama en azından face de dolanırken eskiden istediğim video ya tıklayıp izleyebiliyorum. Dokunmatik hassasiyeti daha yüksekti . 4 ay boyunca wildere s i kullandım Ve bir kez bile donma di bende. N8 alalı iki GÜN oldu yaklaşık 5 defa telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım Ve birkez de format attım. Ha aldığın telefon kötü dur diyeceksiniz alakası Yok. Araştırdım bütün symbian lar böyleymiş.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Hadi geçmiş olsun :D

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
ooo gel kardesım bızdensın :D symbıan cılebekcılerıne hosgeldın :D

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbiana hoş geldin :D :alkis

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
millet symbianı bırakıyor sen symbiana geçmişsin geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Süleyman
Peocawe

Peocawe

Üye
2. el bölümünde de o kadar uğraştın takas etmek için ha. :) keşke takasa girmeden önce forumdan bi tavsiye alsaydın. android'in ilk çıkan telefonu bile olsa symbian bir telefon ile takas etmem asla. ha sadece alo demeye ve fotoğraf çekimleri için alıyorsan eyvallah. ama dediğim gibi symbian.. asla. :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ooo gel kardesım bızdensın :D symbıan cılebekcılerıne hosgeldın :D

hakikaten de öyle ölçü çile bekçiler i :)

- - - Eklendi - - -

2. el bölümünde de o kadar uğraştın takas etmek için ha. :) keşke takasa girmeden önce forumdan bi tavsiye alsaydın. android'in ilk çıkan telefonu bile olsa symbian bir telefon ile takas etmem asla. ha sadece alo demeye ve fotoğraf çekimleri için alıyorsan eyvallah. ama dediğim gibi symbian.. asla. :D

aslında forum da dediler android in en kötü telefonu SYMBIANDAN daha iyi diye ama ben dinlemedi m sözlerini :s

Peocawe

Peocawe

Üye
hakikaten de öyle ölçü çile bekçiler i :)

- - - Eklendi - - -

aslında forum da dediler android in en kötü telefonu SYMBIANDAN daha iyi diye ama ben dinlemedi m sözlerini :s

neyse kardeşim sıkıntı yok.. n8'in kamerasına tapan insanlar hala var. sahibinden.com'dan bi kaç telefona mesaj at ya da ilan ver 1-2 hafta içinde uygun bişey bulursun bence.

taylan08

Üye
o kadarda kötü değildir isterseniz bi cfw bölümüne bakın

enterneoll

enterneoll

Üye
geçmiş olsun biran önce androide dönmen dileği ile :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
bir buçuk sene n8 kullandim şuan s2 kullanıyorum. arkadasin dediği gibi aynen tarayıcı rezalet hız vasat uygulama yok gibi olsa bile kalite yok. kamera ve arama gibi basit işlevler için iyi olabilir sadece yoksa Eşekten indim arabaya bindim gibi birsey oldu.

akrep16

akrep16

Üye
symbian kötü değil bence aslinda kullanmasını bilirsen süper tek kötü tarafı yenilik yok bende c6-01 vardı 1 hafta önce s3 mini aldım android çok daha iyi

TheMadness

TheMadness

Üye
Symbian çöp.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun biran önce androide dönmen dileği ile :D

Sağolasin kardeşim:)

- - - Eklendi - - -

symbian kötü değil bence aslinda kullanmasını bilirsen süper tek kötü tarafı yenilik yok bende c6-01 vardı 1 hafta önce s3 mini aldım android çok daha iyi

symbi'n süper diyorsun ama android e geçiyorsun ?:)

- - - Eklendi - - -

bir buçuk sene n8 kullandim şuan s2 kullanıyorum. arkadasin dediği gibi aynen tarayıcı rezalet hız vasat uygulama yok gibi olsa bile kalite yok. kamera ve arama gibi basit işlevler için iyi olabilir sadece yoksa Eşekten indim arabaya bindim gibi birsey oldu.

ışte diyorum ya tek tesellim kamera si diye. Şimdilik IDARE EDIYOR UM

esokmen

esokmen

Üye
Hayirlisi be gulum

Kerim.

Kerim.

Üye
Asphalt6 faln yukle teselli olur bir nebze:(

Ricochet

Ricochet

Üye
inanırmısın 3 kere androidden symbiana döndüm ve sonra tekrar androide döndüm.nokianın kamerasına diyecek yok ama anladımki arada bir çekilecek birkaç foto için symbian çekilecek şey değil.artık tövbe ettim symbiana.Bundan sonra ya android ya ios yada windows phone 8 vardır.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
bence maxicepe takıl arada sırada bilgi edinirsin bende n8i bir seneye yakın kullandım tarayıcısı yüzünden sattım geçmiş olsun

Peocawe

Peocawe

Üye
tarayıcı demiş herkes ama symbiana opera felan yok mu ya? :D iş görmüyor mu yani?