ios bölümünde attığım yorum.

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
ios bölümünde attığım yorum.
Şu uygulama zenginliği diyen arkadaşlar. Söyleyin bana marketinizdeki yüzbinlerce uygulamadan kaçını kullandınız? Biri tutturmus gidiyor uygulama daha çok daha stabil yok böyle yokşöyle. Acaba Hangi çok önemli uygulama androidde yok? Ayrıca suan güçlü bir donanıma sahip bir android çok çok stabil çalışır. o kadar çok uygulama var diyorsunuz. O küçücük ekranda sanki çok mu zevk alıyorsunuz? Bence verdiğiniz paraya değmez.. Yazık. Şahsen ben 1900 lira verip de 4 inçlik bi Telefon kullanmam. (ki benim cihazım 700 tl ve bana hayli hayli yetiyor.) şuanki surumum 4.2.2 güncelleme yok diyenlere gülüyorum.(cihazda hiçbir bug yok gayet stabil.)- - - Eklendi - - -Hatta ben gidip 1900 liraya telefon almam

Soruları alayım. Ne düşünüyorsunuz?
http://www.maxicep.com/iphone-genel-destek/ios-mu-androidmi-7-780935.html#post6013869

• Beğen
Tepkiler: abandonware

Metin MF

Metin MF

Üye
bende symbian var :(

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Jomolocco

Jomolocco

Üye
Ölü taklidi yapın gitsin .

MrExpert

MrExpert

Üye
Bilmeden kullanmadığınız cihazlar hakkında böyle konuşarak nekadar cahil olduğunuzu gözler önüne seriyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: nefretsiz ve kedi006
Mert

Mert

Üye
Kısa bir süre iPhone 4S kullandım. Şimdi Xperia P kullanıyorum. İmkanım olsa iPhone kullanmaya devam ederdim.

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
OpenSource iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve ~N.A.W.Y~
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
İphone kullanmadik diye cahil de olduk.

• Beğen
Tepkiler: nefretsiz
Metin MF

Metin MF

Üye
  • Beğen
ka_za

ka_za

Üye
Ios da kullandım androidde ekran ve zevk alma olayını gectimde androidde önüne gelen abuk subuk uygulama yaziyor google playde dolu sacma şey var. Ios program degil ama oyun konusunda androidden çok üstün bakin hala bir futbol oyunumuz yok 2013

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Mesela neyi bilmiyorum?

Root yapıp Rom yüklemeyle birşey Öğrenmiş olunmuyor...

Sen stabilitenin Daha ne olduğunu bilmiyorsun ...

Stabillik Az donanımlar Daha çok performans Veriyorsa sistem stabildir.

Örnek vereyim 3gs in 600mhz cpu su var Şuanki Bütün oyunları oynuyor

Ama gelin görünki Galaxy Ace nin donanımı daha iyi olmasına rağmen Şuan bi asphalt 7 yi çalıştırmıyor...?

Sence 1,2ghz Dual core cpu Olan İphone 5 2 katı olan 1,4ghz quad core işlemcisi olan s3le Aynı performansı veriyorsa Sence hangi İşletim sistemi daha iyi ?

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

Root yapıp Rom yüklemeyle birşey Öğrenmiş olunmuyor...

Sen stabilitenin Daha ne olduğunu bilmiyorsun ...

Stabillik Az donanımlar Daha çok performans Veriyorsa sistem stabildir.

Örnek vereyim 3gs in 600mhz cpu su var Şuanki Bütün oyunları oynuyor

Ama gelin görünki Galaxy Ace nin donanımı daha iyi olmasına rağmen Şuan bi asphalt 7 yi çalıştırmıyor...?

Sence 1,2ghz Dual core cpu Olan İphone 5 2 katı olan 1,4ghz quad core işlemcisi olan s3le Aynı performansı veriyorsa Sence hangi İşletim sistemi daha iyi ?

800 Mhz cpulu xperia miro 3gsden daha iyi performans veriyor. Önemli olan firmanın cihaza verdiği önemdir. Ayrıca Samsung cihazlarına yazık ediyor. Ben hiçbir samsung cihazını apple cihazıyla (Orj romuyla) karşılaştırmam. Acedeki cpu armv6. Çok kötü bir işlemci.(temple runi bile zar zor aciyor) Ayrıca gpusu da kötü. Android stabil çalışmak için biraz daha güçlü donanım istiyor malesef. Ha bir de dalvik olayı var. Bu yüzden Rami az ve optimize edilmemiş bir cihaz işlemcisi isterse20ghz olsun düşük performans verir.

MrExpert

MrExpert

Üye
800 Mhz cpulu xperia miro 3gsden daha iyi performans veriyor. Önemli olan firmanın cihaza verdiği önemdir. Ayrıca Samsung cihazlarına yazık ediyor. Ben hiçbir samsung cihazını apple cihazıyla (Orj romuyla) karşılaştırmam. Acedeki cpu armv6. Çok kötü bir işlemci.(temple runi bile zar zor aciyor) Ayrıca gpusu da kötü. Android stabil çalışmak için biraz daha güçlü donanım istiyor malesef. Ha bir de dalvik olayı var. Bu yüzden Rami az ve optimize edilmemiş bir cihaz işlemcisi isterse20ghz olsun düşük performans verir.

Yazımı tam okumadan cevap veriyorsun gene stabillik donanımla olmaz Var olan donanımı en iyi şekilde kullanma ile olur ... Sen kalkmış hala Stabillik için daha güçlü donanım diyorum ben şuna bakarım Aynı donanımda Hangi sistem Daha iyi Performans veriyor...

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

Yazımı tam okumadan cevap veriyorsun gene stabillik donanımla olmaz Var olan donanımı en iyi şekilde kullanma ile olur ... Sen kalkmış hala Stabillik için daha güçlü donanım diyorum ben şuna bakarım Aynı donanımda Hangi sistem Daha iyi Performans veriyor...

Sen de okumadan cevap veriyorsun. Taktın stabiliteye. Stabilitenin anlamı dengeli, istikrarlı değil mi? Peki iphonelar daha düşük donanıma sahip. O zaman niye bu kadar pahalı??? 1. Marka 2. Ise cihaza yaptığı optimizasyon. Cihazı alırken verdigimiz paranın yarısı bu optimizasyona gidiyor zaten?

- - - Eklendi - - -

ayrıca 600 mhzlik cihaza 700 tl verip de kapalı kutu gibi kullanacağıma 1.4 ghzlik kendi cihazıma birkaç düzeltme yaparak aynı fiyata çok daha kaliteli bir cihaz kullanırım ki öyle yaptım zaten.

• Beğen
Tepkiler: nefretsiz
Takipçi Satın Al

Üst Alt