Nokia Tekrar Zarara Döndü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Tekrar Zarara Döndü!
Bir önceki çeyrekte kara geçmeyi başaran Nokia, 2013’ün ilk çeyreğinde açıkladığı mali tablo ile tekrar zarara döndüğünü açıkladı. İşte, detaylar.
Uzun bir süre sonra 2012 yılının son çeyreği ile birlikte tekrar kar ettiğini açıklayan Nokia, 2013 yılının ilk çeyreğinde ise yayınladığı mali rapor ile tekrar zarar ettiğini açıkladı. Açıklanan tabloya göre ufak bir miktar zarar ettiğini gördüğümüz Nokia bu çeyrekte, 5.85 Milyar euro gelir elde ederken sadece 150 Milyon euroluk bir zarar duyurmuş durumda.

enterneoll

enterneoll

Üye
geçmiş olsun nokia kardeş lumialarla bişey olur dedi ama yine olmuyor :(

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia serisini Android ile çıkartsaydı mükemmel kara geçerdi. O tasarım o kamera androidde olsa mükemmel olur.

Peocawe

Peocawe

Üye
Nokia Lumia serisini Android ile çıkartsaydı mükemmel kara geçerdi. O tasarım o kamera androidde olsa mükemmel olur.

lumia serileri Android olsaydi piyasada baska telefon kalmazdi :ehe

Türk-X

Türk-X

Üye
Nokia neden androidi seçmedi ki?

MaxipmaN

Üye
karlı sonuçta

- - - Eklendi - - -

2015 ten sonra batabilir daha batmasın :D

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Nokia neden androidi seçmedi ki?

Herkes androide geçtikten sonra ne anlamı kalır ki telefon dünyasının, mesala ben HTC-SAMSUNG-SONY vs bunlar arasında pek bir fark göremiyorum, şeklini değiştir sür piyasaya gitsin ama NOKIA WP'li o beklenen çıkışı yaptığı vakit rekabet kızışacak ve herşey daha eğlenceli hale gelecek, ayrıca WP'un androidden daha şık olduğunu düşünüyorum. (şahsi fikirlerimdir.)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi

Herkes androide geçtikten sonra ne anlamı kalır ki telefon dünyasının, mesala ben HTC-SAMSUNG-SONY vs bunlar arasında pek bir fark göremiyorum, şeklini değiştir sür piyasaya gitsin ama NOKIA WP'li o beklenen çıkışı yaptığı vakit rekabet kızışacak ve herşey daha eğlenceli hale gelecek, ayrıca WP'un androidden daha şık olduğunu düşünüyorum. (şahsi fikirlerimdir.)

Wp neyi değiştirdi ? saçma sapan 2 kutucuk koydu okadar. kendine bi uygulama magzasi kurmaya calisiyo. birşeyler değiştirecek sistem bekliyosaniz Tizen Ubuntu ve Firefox OS u bekleyin

.Murat.

.Murat.

Üye
inadın sonu bataklık sanırım androidin arkasında google var
nokia,nında ardında microsoft var microsoft,a büyük ama google ile başa çıkamıyor
yanlış hatırlamıyorsam android 2009,da çıktı
çok büyük yol aldı ve hala almakta
nokia ne yaptı wp işletim sistemini seçti yeni ama kaç adım atabildi adım atmayı bir kenara koyalım emeklemeye bile başlamadı
şimdi birisi gelir konu sahibine kaynak göster der
etrafınıza bakarsanız kaynağı görmüş olursunuz
tanıdığım çok kişide hep nokia mevcuttu şimdi ise en fazla samsung telefonlar var ve de arkadaşlar arasında hep konuşulurdu
nokianın hangi modelini alsam diye
ama şuanki durumda samsung,mu sony,mi yada htc,mi nokianın adı bile geçmiyor

bill amcamı google amcamı
bence google amca:D

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
inadın sonu bataklık sanırım androidin arkasında google var
nokia,nında ardında microsoft var microsoft,a büyük ama google ile başa çıkamıyor
yanlış hatırlamıyorsam android 2009,da çıktı
çok büyük yol aldı ve hala almakta
nokia ne yaptı wp işletim sistemini seçti yeni ama kaç adım atabildi adım atmayı bir kenara koyalım emeklemeye bile başlamadı
şimdi birisi gelir konu sahibine kaynak göster der
etrafınıza bakarsanız kaynağı görmüş olursunuz
tanıdığım çok kişide hep nokia mevcuttu şimdi ise en fazla samsung telefonlar var ve de arkadaşlar arasında hep konuşulurdu
nokianın hangi modelini alsam diye
ama şuanki durumda samsung,mu sony,mi yada htc,mi nokianın adı bile geçmiyor

bill amcamı google amcamı
bence google amca:D

kisa sureli bi c3 macerasindan sonra 3gs e geçtim sonra nexusa. android çok rahat ios da rahat ama 1 adet müzik aktarmaya ugrastigim zamana 3 kere rom atarim şuan. bide babam laptopu götürdüğü zaman telefon PC yi aratmiyo iosda bu yok wp de hic yok.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Wp neyi değiştirdi ? saçma sapan 2 kutucuk koydu okadar. kendine bi uygulama magzasi kurmaya calisiyo. birşeyler değiştirecek sistem bekliyosaniz Tizen Ubuntu ve Firefox OS u bekleyin

Lumia serisi başlayalı bir yıl oluyo daha bekle gör gelecekte neler oluyor. Androidin tek +sı mağazasi geniş o farkıda yakında kapatacaktır WP. Ayrıca WP iki kutucuk koyup geçti demek nedir arkadaşım ya android 2den 4e kadar ne değişti herşey ayni rengini değiştirip değiştirip gönderiyolar. WP arayüzü çokta güzel ve fark yaratıyo, android sıradanlık şu devirde.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
kamuraN021

kamuraN021

Üye
insanlar nokia sayesinde akıllı telefonlarla tanıştı

bu gün ise nokia battı beter olsun diyenler acaba cebinize kaç kürüş girdi

kadikoy

kadikoy

Üye
Nokia daha önce sony ve samsung denediği WP ları deneyerek kurtulmaya çalışıyor!!
Kurtulamaz zira sony ve samsung geleceğin Android de olduğunu yıllar önce gördüler...
Nokia Androide geçip symbian lı telefonlara devam etseydi rekabet gücü olurdu...
Nokia Android ve symbian dönmezse batar......batar.... batar.....

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bekleyip görelim öyleyse çünkü zamanında samsungun denediği WP ile şuan ki arasında dağlar var.

Symbianize

Symbianize

Üye
Nokianın izlediği yol çok iyi şu wpstore otursun millet rehbere 3 sn de giren androidleri atıp wpye geçecek emin olun

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Nokianın izlediği yol çok iyi şu wpstore otursun millet rehbere 3 sn de giren androidleri atıp wpye geçecek emin olun

Tek sorun market şuan zaten ve o da hergün çok sayıda uygulama geliyo yakında markette tamamen yerleşecektir işte o zaman tadından yenmez WP :)

PriZm

PriZm

Üye

android 2den 4e kadar ne değişti

Android Eclair 2 den Jb 4.2.2 ye farklar

JB 4.2.2

vsnyc ile ekran yenilemesi ve animasyonlar 60 fpsye kilitlendi.Ve triple buffer ile de performans ciddi şekilde arttı.

Yüz tanıma kilidi.
Photosphere.
Yeni tema.
Android 2 de sadece recent ekranı varken artık 4.0 +' de recent ekranından uygulama ikonunu sürükleyerek kapatabiliyorsunuz.(Wp'u kalpten vuran nokta.)
Arka planda indirme ve canlı uygulama çalışması gibi multitask özellikleri geldi.
Bildirim çubuğu yenilendi.
Mesajlar uygulaması yenilendi.Mesajlar kişiye göre grup olarak gösteriliyor. (2.3+)
Ram kullanımı azaltıldı.
-(4.0+)Uygulama senkronizasyonu geldi.Facebook, tumblr, foursquare vs fotoğraflarınızı galeride görüntüleyebilirsiniz.
-facebook kişilerinizi rehbere otomatik kaydedebilir,
-facebook kişilerinin otomatik olarak doğum günü vs takvime senkronize edebilirsiniz.
-ve daha senkronizasyon hakkında aklıma gelmeyenler..

Yeterlidir herhalde.

• Beğen
Tepkiler: smh60
saruman_me

saruman_me

Üye
mmego nun üzerine düşmüş olsaydı eğer şimdiye baya yol ilerlemişti android i yakalayamasa bile şu anki durumundan çok yukada bir yerde olucağı kesin di ama adam kendi ayağına kurşun sıktı.. ne diyelim bunca yıl nokia kulandık umarım en kısa zamanda toparlar..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi

Tek sorun market şuan zaten ve o da hergün çok sayıda uygulama geliyo yakında markette tamamen yerleşecektir işte o zaman tadından yenmez WP :)

Emin ol tek sorun market degil . Alta aldifin uygulama donuyo la telefon kendini resetliyo. adamlar bildirimleri forumdan takip ediyor. sistemin uygulamalar için sunduğu arayüz berbat. benim 2.3 android kullanip iyy bu nasil berbat uygulama dediğim gibi. Artik androidin arayüzüne uygun iosa program cikiyo. linux 3.8 kernel bi devrim. kapali kutu bir sistemle ne kadar oynuyabilirsin?

- - - Eklendi - - -

doğru bilgi verirsek iyi olur bende rehber aninda aciliyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt