Nokia Tekrar Zarara Döndü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokia hala yavas ilerliyor. wp8 hizli gelistigi icin nokia da hizli ilerliyor diye bi dusunce olusmus insanlarda bu haberi gorunce de hayal kirikligi oldu. geri kalmamak icin idarelik telefonlar cikardi ama lumia telefonlar 920 harici cok tipsiz telefonlar. lumia 920 alicaktim kalin ve agir oldugu icin vazgectim. daha zarif bir telefon geldiginde alicam. market kotu diyorlar ama cikan uygulama da tam cikiyor arayuz olarak cok guzeller. seneye alinabilir olur bence

Duran.Y

Duran.Y

Üye

Android Eclair 2 den Jb 4.2.2 ye farklar

JB 4.2.2

vsnyc ile ekran yenilemesi ve animasyonlar 60 fpsye kilitlendi.Ve triple buffer ile de performans ciddi şekilde arttı.

Yüz tanıma kilidi.
Photosphere.
Yeni tema.
Android 2 de sadece recent ekranı varken artık 4.0 +' de recent ekranından uygulama ikonunu sürükleyerek kapatabiliyorsunuz.(Wp'u kalpten vuran nokta.)
Arka planda indirme ve canlı uygulama çalışması gibi multitask özellikleri geldi.
Bildirim çubuğu yenilendi.
Mesajlar uygulaması yenilendi.Mesajlar kişiye göre grup olarak gösteriliyor. (2.3+)
Ram kullanımı azaltıldı.
-(4.0+)Uygulama senkronizasyonu geldi.Facebook, tumblr, foursquare vs fotoğraflarınızı galeride görüntüleyebilirsiniz.
-facebook kişilerinizi rehbere otomatik kaydedebilir,
-facebook kişilerinin otomatik olarak doğum günü vs takvime senkronize edebilirsiniz.
-ve daha senkronizasyon hakkında aklıma gelmeyenler..

Yeterlidir herhalde.

Tamamda bunlar 4 yıl boyunca ortaya çıkan seyler, WP kaç yıl oldu daha ve facebook vs falan çok çok büyük gelişimler sayılmaz, tema arkaplan vs konusuda haklısın ama WP içinde android kadar zaman verdiğimizi düşünürsek herşey dengelenebilir, çok yeni bir sistem daha ve nokianin aceleyle sunduğu birşeyde eksikler olmasıda normal. Ben bugün için WP androidden iyi demiyorum gelecekten bahsediyorum.

- - - Eklendi - - -

Emin ol tek sorun market degil . Alta aldifin uygulama donuyo la telefon kendini resetliyo. adamlar bildirimleri forumdan takip ediyor. sistemin uygulamalar için sunduğu arayüz berbat. benim 2.3 android kullanip iyy bu nasil berbat uygulama dediğim gibi. Artik androidin arayüzüne uygun iosa program cikiyo. linux 3.8 kernel bi devrim. kapali kutu bir sistemle ne kadar oynuyabilirsin?

- - - Eklendi - - -

doğru bilgi verirsek iyi olur bende rehber aninda aciliyo.

Bu kadar yaygın bi sistem, 4 kişiden 2sinde android varken yayıncıların android üzerine iosa yazmaları gayet normal. Arayüz meseleside tamamen kişisel sana göre kötüdür bana göre mükemmel.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bitsin Gilsin Oh Canıma Değsin

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
PriZm

PriZm

Üye

Tamamda bunlar 4 yıl boyunca ortaya çıkan seyler, WP kaç yıl oldu daha ve facebook vs falan çok çok büyük gelişimler sayılmaz, tema arkaplan vs konusuda haklısın ama WP içinde android kadar zaman verdiğimizi düşünürsek herşey dengelenebilir, çok yeni bir sistem daha ve nokianin aceleyle sunduğu birşeyde eksikler olmasıda normal. Ben bugün için WP androidden iyi demiyorum gelecekten bahsediyorum.

Wp yeni bir sistem olduğundan android'e denk özelliklerle gelmesi gerekirdi.Şuanki hali ile androidi yakalaması daha zor çünkü wp geliştikçe android iki misli gelişecek.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
İnşallah nokia batar

Duran.Y

Duran.Y

Üye

Wp yeni bir sistem olduğundan android'e denk özelliklerle gelmesi gerekirdi.Şuanki hali ile androidi yakalaması daha zor çünkü wp geliştikçe android iki misli gelişecek.

Bekleyip görmekten başka çare yok, ben gelişeceğine inanıyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tamam wp ye geçti güzel bir şey demiyoruz ama symbian ı niye bıraktı 2 işletim sistemini bir arada tutamıyor mu htc bunu nasıl başarıyor

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Tamam wp ye geçti güzel bir şey demiyoruz ama symbian ı niye bıraktı 2 işletim sistemini bir arada tutamıyor mu htc bunu nasıl başarıyor

Symbianı geliştiremedi daha fazla, öyle oluncada yarışa girebilmek için WP a geçmek zorunda kaldı.

Kerim.

Kerim.

Üye
Burdan lumialar androidi batiracak diyen arkadaslara selam gonderiyorum:tebessüm:

PriZm

PriZm

Üye

Symbian ve MeeGo'yu Nokia bırakmak istemedi.Microsoft bıraktırdı.Kendi mallarını kullansın diye.

comando_legend

comando_legend

Üye
PC de bile win8 kullanamıyorum telefonda nasıl kullanayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt