Maxi "cep" mi?

Sponsorlu Bağlantılar

BYFECI

BYFECI

Üye
Bence güzel bir isim.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
maxicep yeterde artar eski köye yeni adet getirmeyin uleyn böyle iyi :yuru

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu site Maxicep, teknoloji sitesi değil Bölümler var ama kaç tanesi aktif Donanım Bölümüne konu açıyorum Aradan 1 hafta geçiyor cevap 0 görüntüleme 5 ? Forumda 5 milyon küsür Mesaj yazılmış %90 mobil cihazlarla ilgili bölümlerde ... Forumda o bölümlerin olması pekte bir şeyi değiştirmez Forumda Kocaman bölüm var "Konu Dışı" Ozamn sitenin adıda "MaxiHayat" olması gerekir.

- - - Eklendi - - -

Olsa olsa MaxiPlatform olur ... Oda bir çok bölüm içerdiği için...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bu site Maxicep, teknoloji sitesi değil Bölümler var ama kaç tanesi aktif Donanım Bölümüne konu açıyorum Aradan 1 hafta geçiyor cevap 0 görüntüleme 5 ? Forumda 5 milyon küsür Mesaj yazılmış %90 mobil cihazlarla ilgili bölümlerde ... Forumda o bölümlerin olması pekte bir şeyi değiştirmez Forumda Kocaman bölüm var "Konu Dışı" Ozamn sitenin adıda "MaxiHayat" olması gerekir.

- - - Eklendi - - -

Olsa olsa MaxiPlatform olur ... Oda bir çok bölüm içerdiği için...

diğer bölümlerde yeterince konu açtığıma eminim

• Beğen
Tepkiler: Dede
MrExpert

MrExpert

Üye

diğer bölümlerde yeterince konu açtığıma eminim

Kocaman 2 milyon üyesi olan Forumun Bir tek kişinin açtığı konular bağlamaz Sizin Şahsınıza Öyle olabilir ama genel forum için Bunu söyleyemeyiz.

- - - Eklendi - - -

733.396 tane konu var 12bin tane değil.

- - - Eklendi - - -

Ve ayrıca açtığınız konular Çoğunlukla "Konu Dışı" bölümünde olduğu için O bölüme Mod tayin edildiniz.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Bence yemek tarifi gibi bolumler kaldirilmali isim degistirilmemeli

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Kocaman 2 milyon üyesi olan Forumun Bir tek kişinin açtığı konular bağlamaz Sizin Şahsınıza Öyle olabilir ama genel forum için Bunu söyleyemeyiz.

- - - Eklendi - - -

733.396 tane konu var 12bin tane değil.

- - - Eklendi - - -

Ve ayrıca açtığınız konular Çoğunlukla "Konu Dışı" bölümünde olduğu için O bölüme Mod tayin edildiniz.

hayır canım sadece kendi açımda söylemiyorum eğer bu aralar forumda aktifseniz eminim gerek konu dışında gerek sağlık ne bileeyim aklınıza ne geliyorsa her bölümde konu açan arkadaşlarımız var bide mod olmamla söylediğim önerinin ne anlamı var mod olmamı karıştırmayın şimdi

- - - Eklendi - - -

Bence yemek tarifi gibi bolumler kaldirilmali isim degistirilmemeli

katılmıyorum

- - - Eklendi - - -

dikkatinizi çekmem isterim konu dışındaki bölümlere daha çok ziyaretçi göz atıyor. ve şöyle düşünüyorum telefonunuzu belirli bir yerden sonra yükleyecek şey kalmıyo yani bir süre sonra cep telefonunda başka bişeyler konuşmak öğrenmek istiyorsunuz ve dolayısıyla konu dışına uğruyorsunun ne bileyim farklı yerlere göz atıyorsunuz. forumun sadece cep telefonlarına bağlanılması çok yanlış. genel anlamda forum olmak her zaman iyidir

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
ben buraya telefon için giriyorum maxicep ismi değişmesi saçma olur ayrıca bilgisayardan çok telefon kullanan var isim değişirse (cep) vurgusu olmadığında googlede rastlandığında telefon için girenler foruma girmeyecektir buda üye sayısını birnebze olsa azaltır diye düşünüyorum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Mantikli :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Düşünülmesi gereken milyonlarca şey varken sizin düşündüğünüz şeye bakin :S

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Dusunulmesi gereken milyonlarca seyi bi anlatsana merak ettim :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Meleeğimmm minik kuşum neden insanların kafasını karıştırıyorsun aa :islik

:ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Olum butun gun pc basindalar zaten :D biral biraz dusunsunler

- - - Eklendi - - -

Haci o ne bicim hitap la :( sapik misin olum sen pis herif :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Olum butun gun pc basindalar zaten :D biral biraz dusunsunler

- - - Eklendi - - -

Haci o ne bicim hitap la :( sapik misin olum sen pis herif :D
Duymadınmı oğuzhanla grup kurduk adıda bebişler :kro2: sende onursal üyesin :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt