Beats audio kulaklik Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsHighAsHonor

Üye
    Konu Sahibi
Beats audio kulaklik Fiyatı
Arkadaslar yurtdisindan htc one x getiricem de en buyuk artisi beast audio ama icinden kbeats audio kuaklik çıkmıyormus cok sacma degilmi kulakligi ne kadar bilgisi olan varmi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
En son orjinal sorduğumda 1 ay önce 400 ila 900 tl'yi gözden çıkarmalısınız.:oke:

AsHighAsHonor

Üye
    Konu Sahibi
Peki kutudan cikan kulakligi guzel mi?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Müzik anlayışı herkesin farklı tabiki parasının hakkını veriyor Ancak normal dinleme için tabikide yeterli :oke:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Yeter.

AsHighAsHonor

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar diger telefonlardan bariz bir farki oluyormu bu kulakliklarla beats audio nun? Yani beats audio kulaklik olmadan teldeki beats audio bi ise yariyo mu bn s3lu arkadaslara hava yapabilirmiyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Peki arkadaşlar diger telefonlardan bariz bir farki oluyormu bu kulakliklarla beats audio nun? Yani beats audio kulaklik olmadan teldeki beats audio bi ise yariyo mu bn s3lu arkadaslara hava yapabilirmiyim

Böyle düşünmemelisin ama insaoğluyuz işte doğamızda var değilmi ? :).Son olarak şunu söyleyebilirim rom içinde awesome beats ve benzeri yazılımlarla çok olmasada ses te değişiklik oluyor yanlız Beats'e verdiğiniz paranın hakkını,zevkini sonuna kadar yaşarsınız :oke: Saygılarımla

AsHighAsHonor

Üye
    Konu Sahibi
Hocam telefona zaten bi dolu para veriyoz bide kulakliga mi bi telefn parasi vericez vayvarkadas nasi bi sistem bu ¤¥¥¢<~¢€:-P yh

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hocam telefona zaten bi dolu para veriyoz bide kulakliga mi bi telefn parasi vericez vayvarkadas nasi bi sistem bu ¤¥¥¢<~¢€:-P yh

Bence öyle düşünmeyin.Ben Note 2 ve N8 telefonum için samsung HS 3000 kulaklığını kullanıyorum gayette güzel menunum :)

AsHighAsHonor

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ama bni one x e en cok iten sey beats audio ozelligi simdi bu kulaklikla. Bunu yasayamayacaksam ne anlami kaldi ki. Ama verilen kulaklik is gorur beats audio nun ozelligi fsrkedilicek kadar olur diyorsaniz o zaman daha guzel olur.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hocam ama bni one x e en cok iten sey beats audio ozelligi simdi bu kulaklikla. Bunu yasayamayacaksam ne anlami kaldi ki. Ama verilen kulaklik is gorur beats audio nun ozelligi fsrkedilicek kadar olur diyorsaniz o zaman daha guzel olur.

Verilen kulaklığı bir deneyin bence sonra bir bayide test etmek için karşılaştırırsınız :)

badmus

badmus

Üye
Beats Solo 400 :tl: civari

Beats Solo Hd 500 :tl: civari

Beats Pro 750 :tl: civari

Beats Studio 1200 :tl: civari

Hatirladiklarim boyleydi. :oke:

AsHighAsHonor

Üye
    Konu Sahibi
Hocam teldfonu zor sliyorum onu almam imkansiz. Neyse artik o kulakliga bakicaz

Yardimlariniz icin ssgolun

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kaliteyi falanı filanı anlarımda neden bu kadar pahalı arkadaş işletim sistemimi var bu kulaklıkta :)

sinatt_28

sinatt_28

Üye
ben 480 aldım gerçekten kalite ama şşunu bilmeli almak isteyen arkadaşlar kulaklık genelde bass ağılıklı bas müzik dinlemek için çok ideal bir kulaklık ama şuda var gerçekten kaliteli daha ucuz kulaklıklarda var araştırmak lazım..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben 480 aldım gerçekten kalite ama şşunu bilmeli almak isteyen arkadaşlar kulaklık genelde bass ağılıklı bas müzik dinlemek için çok ideal bir kulaklık ama şuda var gerçekten kaliteli daha ucuz kulaklıklarda var araştırmak lazım..

evet birazda isim yapmış olmasından dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...