Peki arkadaşlar diger telefonlardan bariz bir farki oluyormu bu kulakliklarla beats audio nun? Yani beats audio kulaklik olmadan teldeki beats audio bi ise yariyo mu bn s3lu arkadaslara hava yapabilirmiyim
.Son olarak şunu söyleyebilirim rom içinde awesome beats ve benzeri yazılımlarla çok olmasada ses te değişiklik oluyor yanlız Beats'e verdiğiniz paranın hakkını,zevkini sonuna kadar yaşarsınız
SaygılarımlaHocam telefona zaten bi dolu para veriyoz bide kulakliga mi bi telefn parasi vericez vayvarkadas nasi bi sistem bu ¤¥¥¢<~¢€:-P yh
Hocam ama bni one x e en cok iten sey beats audio ozelligi simdi bu kulaklikla. Bunu yasayamayacaksam ne anlami kaldi ki. Ama verilen kulaklik is gorur beats audio nun ozelligi fsrkedilicek kadar olur diyorsaniz o zaman daha guzel olur.

Hocam teldfonu zor sliyorum onu almam imkansiz. Neyse artik o kulakliga bakicaz
Yardimlariniz icin ssgolun

Hocam teldfonu zor sliyorum onu almam imkansiz. Neyse artik o kulakliga bakicaz
Yardimlariniz icin sağolun

Kalitekaliteyi falanı filanı anlarımda neden bu kadar pahalı arkadaş işletim sistemimi var bu kulaklıkta![]()

Kalite![]()

ben 480 aldım gerçekten kalite ama şşunu bilmeli almak isteyen arkadaşlar kulaklık genelde bass ağılıklı bas müzik dinlemek için çok ideal bir kulaklık ama şuda var gerçekten kaliteli daha ucuz kulaklıklarda var araştırmak lazım..