Kulaklik Onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye

Aboo :kıskıs: kulaküstü de deniyor kafabantlı da deniyor google'a yaz kafaüstü anlarsın :D

- - - Eklendi - - -

Kafaüstü kulaklık dışında sevmiyorum ben yalıtımları iyi olmuyo dışarıdaki sesi duyuyorum:(

Ne kulak var sende :D Ben s3'ün iç kulaklığıyla hiçbişey duymuyorum :D

Türe

Türe

Üye
Ne kulak var derken mecaz anlamda :(

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bilmiyordum ogrenmis oldum kafaustu deyince argo bir sey anladim :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
beats

sanalben

sanalben

Üye
beats solo hd tek geçerim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
beats solo hd tek geçerim

Allahaşkına beats deyip durmayın ben metal müzik dinliyorum ne yapayım hayvan gibi ses veren beatsi müzik tarzına göre önerin beats her müzikte iyi ses verecek diye bir şey yok

- - - Eklendi - - -

ayrıca iki kulaklık arasında kaldım skullcandy hesh2 ve shure srh240 :hmmm

restmod

restmod

Üye
Simdi kulajligi nasil bir cihazda kullanicaksin eger telefonda falansa hangi kulaklik olsa disariyi duyarsin sesleri

restmod

restmod

Üye
Bence kulaklik yerine ipodu sat saglam bi mp3 player al

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bence kulaklik yerine ipodu sat saglam bi mp3 player al

ipod zaten sağlam bir mp3 :hmmm daha öncesinde philips kullanıyordum sözde fullsound özelliği vardı ama hikaye ipoda bir geçtim dedim işte bu :) sansa clip bu konuda iyi diyorlar ama ben ipodu sadece müzik için kullanmıyorum oyun ve internet için de kullanıyorum :)

restmod

restmod

Üye
Bende o yuzden dedim bu gibi cihazlar sadece muzik icin degil psp tarzi cihazlar o yuzden ses cikis gucu kalitesi cok degisken orta seviye bi kulaklik taktiginda yuksek ses verir daha kaliteli bisey taktiginda ses kalitesi artar ama kulakligin tam performansini vermez bu seferde o yuzden sirf sade mp3 olan bisey oneririm sansa clip biraz inceleme firsatim oldu ama ayni kulaklik ayni sarkiyi denememe ragmen bence creative zen micronun yari kalitesine ulasamadi 7-8 yil once almistim zen microyu hala kullaniyorum zen programini kurmadan mp3 atamadigim icin kac kere kenara attim bi ton mp3 denemisimdir ama gene zen microyu kullaniyorum ipod dedigim gibi sirf mp3 degil o yuzden dedim k450 varmis elinde zaten kaliteli kulaklik

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bende o yuzden dedim bu gibi cihazlar sadece muzik icin degil psp tarzi cihazlar o yuzden ses cikis gucu kalitesi cok degisken orta seviye bi kulaklik taktiginda yuksek ses verir daha kaliteli bisey taktiginda ses kalitesi artar ama kulakligin tam performansini vermez bu seferde o yuzden sirf sade mp3 olan bisey oneririm sansa clip biraz inceleme firsatim oldu ama ayni kulaklik ayni sarkiyi denememe ragmen bence creative zen micronun yari kalitesine ulasamadi 7-8 yil once almistim zen microyu hala kullaniyorum zen programini kurmadan mp3 atamadigim icin kac kere kenara attim bi ton mp3 denemisimdir ama gene zen microyu kullaniyorum ipod dedigim gibi sirf mp3 degil o yuzden dedim k450 varmis elinde zaten kaliteli kulaklik

Ben suanda cok memnunum belki dediginiz urunler kalitelidir fakat oyun internet dokunmatik ekran gibi ozellikler ipodu cok cekici bir hale getirdi diger mp3ler sadece muzik icin oldugundan benim icin yetersiz kaliyor :hmmm peki diger ipod serileri icin ne dusunuyorsunuz nano shuffle gibi urunler sadece muzik icin uretilmis urunler ses konusunda touchtan ustun mudur?

SilentOne

SilentOne

Üye
kardes elimde yeni aldıgım 600 tlye getitirdim yurt dısından beat audia wifi var bluetooh ve normal jack ozellikli studyo hd nin bluetooht lu versiyonu 3 kere olümden dondum kardeş dışardan bir gram ses gelmez mi ya hayır bide bass hayranıyımdır o boslardan flen hayattan kopuyorum ama ramstaine de flen hat damarların kopuyor ama oda senin istediğin gibi değil imkanın olsa al derim

- - - Eklendi - - -

ama sana k450 yi tavsiye ederm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt