Kulaklik Onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
restmod

restmod

Üye
Nano kullandim bi ara guzel ama o da creative kadar kaliteli degildi kulaklik olarak rock metal icin sunu incelemeni oneririm

Ya da su

Biraz butcenin uzerinde ama incele genede rock metal icin beats jvc sennheiser dan uzak dur

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardes elimde yeni aldıgım 600 tlye getitirdim yurt dısından beat audia wifi var bluetooh ve normal jack ozellikli studyo hd nin bluetooht lu versiyonu 3 kere olümden dondum kardeş dışardan bir gram ses gelmez mi ya hayır bide bass hayranıyımdır o boslardan flen hayattan kopuyorum ama ramstaine de flen hat damarların kopuyor ama oda senin istediğin gibi değil imkanın olsa al derim

- - - Eklendi - - -

ama sana k450 yi tavsiye ederm

Yok ben bas veren kulaklik istemiyorum :) bende su anda zaren k450 var:D kulagimi tamamen kaplayacak disarinin sesini kesecek kulaklik ariyorum 2 tane guzel kulaklik buldum ama hala daha arastiriyorum

- - - Eklendi - - -

K450 disaridaki sesi kesiyor buyuk oranda ama daha bu konuda daha kulakliklar da var :)

- - - Eklendi - - -

Nano kullandim bi ara guzel ama o da creative kadar kaliteli degildi kulaklik olarak rock metal icin sunu incelemeni oneririm

Ya da su

Biraz butcenin uzerinde ama incele genede rock metal icin beats jvc sennheiser dan uzak dur

Guzel kulakliklar ama pahaliymis ben en fazla 200 verebilirim soyle 150-200 tl aradinda onerebileceginiz baska kulakliklar var mi?

restmod

restmod

Üye
Simdi soyle bisey var cogu firma hep bass ve hareketli sarkilara.gore.kulaklik yapiyorlar o yuzden rock icin vs cok az kulaklik var baska bulursam gene koyarim ama ikinci linkteki bence senin aradigin kulaklik :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Onun fiyati da cokmus ama yaa :(

sincarezindan

sincarezindan

Üye
detox :)

BYFECI

BYFECI

Üye
Philips

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hortlatmasaydınız iyiydi

• Beğen
Tepkiler: Joker
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konu sahibi isteği üzere :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt