Eskisi gider yenisi gelir ( Tavsiyeler)

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Eskisi gider yenisi gelir ( Tavsiyeler)
Arkadaşlar benim bir masaüstü bir de orta seviye bir dizüstü bilgisayarım var.Masaustu bil. amcama satıcağız.Ve ben de yaza doğru ( şu sınavlar geçtikten sonra ) yeni bir bilg. Alacaktım.Fakat pc toplamaya karar verdim. Babam pek sıcak bakmasa da ikna ettim kendisini...Donanımları kendim seçerim sıkıntı yok fakat ekran kartı konusunda kafam karıştı.Bana kart önerebilir misiniz? Sakın Titan'ı önermeyin:D Ful.l HD çözünürlükte günümüz oyunlarını ve yakın gelecekteki oyunları yüksek veya ultrada kasmadan oynatacak fiyat perf. kartı istiyorum.Nvidia tarafında GTX 650 düşünüyorum ama Bi baktım Tİ ve Tİ Boost modelleri çıktı ve bu kart bana yeter mi? Tavsiyeleriniz nedir?Hangi kartı almalıyım?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ucuz ve yeterli dersen 7850 al :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
aynen nvdiaya vercegin paraya yazik hd 7850 al her oyunu kaldirir

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
aynen nvdiaya vercegin paraya yazik hd 7850 al her oyunu kaldirir

teşekkürler inceleyim.Peki gtx 650 ti boost a karşı neler sunar daha iyi mi?

- - - Eklendi - - -

bu kartta 1024 tane işlem birimi var herhalde bir de kıyaslama sitelerine bakayım..

- - - Eklendi - - -

Testlere baktım da 7850 4 testin 3 ünde geçmiş...

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
7850 almalısın ama illa nvidia alcaksan gtx 650 al ikiside gunumuz ve gelecek oyunları için fazlasıyla yeterli. Nvidialar fazla power istiyor ve daha pahalı.atiler daha az power istiyor ve daha ucuz.

yusuf1998x

Üye
birazdaha üstüne koyarak 7870alman daha iyi olur bence :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
almışken iyi almak lazım.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ama nvıdia alma bence ati araştır.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tamam ama donanımların ekran kartına yetecek dimi eminsin

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama donanımların ekran kartına yetecek dimi eminsin

zaten sıfırdan toplayacağım ama ekran kartı konusunda çeşitlilik kafamı karıştırdı her şey uygun olacak peki yeri gelmişken sorayım Intel Core serisi bir işlemcimi yoksa amd mi inteller baya pahalı ben amd almayı düşünüyorum ama amd se modeller hakkında bilgim intelede hepsini biliyorum

- - - Eklendi - - -

en kısa zamanda toplantı planladığım parçaların linkimi koyacağım siz de bir el ttarsınzı

yusuf1998x

Üye
fiyat performans diyosan amd inteller çok pahalı bak bu işlemci olabilir sana amd fx 6300 olabilir o ekran kartına tam yeter

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
fiyat performans diyosan amd inteller çok pahalı bak bu işlemci olabilir sana amd fx 6300 olabilir o ekran kartına tam yeter

sağ olun dediğim gibi intel tarafındaki her kartın özelliğini ezbere biliyorum ama amd tarafında hangi seri daha iyi onu bile bilmiyorum en iyi seri hangisi fx mi a mı ya da başka

- - - Eklendi - - -

Teknik detayları baya iyi ama saf çekirdek perf. nasıl acaba?

yusuf1998x

Üye
eniyi fx serisi benim bildiğim istersen l lumiereye sor o sana iyi bir sistem toplayabilirr :D

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
eniyi fx serisi benim bildiğim istersen l lumiereye sor o sana iyi bir sistem toplayabilirr :D

ben bir toplayıp yazıyım buraya o iyi bir değerlendirsin onu uğraştırmayalım...Bana Cevat Yerlinin 3. Oyununu ful,l HD oynatsın da gerisi önemli değil.Steamden alıcam oyunu

yusuf1998x

Üye
peki yaz bizde değerlendiriz :D

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
peki yaz bizde değerlendiriz :D

tamam yarım saate burada.Linkleri hepsi burada ve vatandan atcam ama oralardan almam herhalde

- - - Eklendi - - -

Ya lanet olsun o kadar yazdım internet bağlantısı gitti yollyamadım mesajı şimdi mobil internettetim bir interneti paylaşıyım pc ile

- - - Eklendi - - -

Silinmiş oto kaydedilmiş yazıyı geri getir yok neyse siz yarın konuya uğrarsınız..

yusuf1998x

Üye
evet bendede oluyor bazen bi saat yazıyom sonra göndermiyo sinir oluyom önemli değil iyi geceler

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
aynen intelin her modelini bilıorum ama amd hakkında hiç bılgım yok