İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Nokia Music millet şikayetci bende bu surumden memnunum bayadır orda :D
İkimizde memnunuz hayatımızdan :d:

- - - Eklendi - - -

Değişik şekiller deneyeceğim yarın bilgisayar başında 8 saat boş boş oturacağım :D
Bi kaç menu tarzı söyler misiniz ?

mavish74

Üye
Şöyle söyleyeyim, bu sorunla ilgili açtığım Micro SD Bellek Kartı Sorunu konudaki 1. yöntemi uyguladın mı ? (Dikkat et, Micro SD kartın içeriğini komple kopyalamayacaksın, sadece bahsettiğim üç adet klasörü kopyalayacaksın, aksi halde kısayollar ile ilgili batch dosyaları tekrar geri kopyalanacağından tekrarlama devam edecektir.) Formatlamayı PC'den yap, Skydrive otomatik Fotoğraf yüklemeyi kapat ... Eğer halen aynı sorun devam ederse, ya Micro SD bellek kartını sorunsuz olan bir marka ile yenile ya da güncellemeyi bekle. Bende halen sorun yok :bilmm

Merhaba...
O konudaki formatlama işlemini yaptım. Sonra dediğin gibi o üç klasörü (sadece pictures) kopyaladım. Sonuç: DEĞİŞMEDİ... :(
Resimlerim hala 3er 5er görünüyor. Ayrıca skydrive zaten kullanmıyorum. O yüzden kapalı telefonumda.

sezrar

sezrar

Üye
Arkadaşlar geçen ay bir mallık yaparak aldığım mat ekran koruyucusunu bugün çıkarıp normal bir ekran koruyucusu taktım . Benim telefonumun ekranı ne kadar muhteşemmiş bunu gördüm,gözlerim rahatladı. Telefonun ekranı müthiş görünüyor. Sakın mat falan almayın

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar geçen ay bir mallık yaparak aldığım mat ekran koruyucusunu bugün çıkarıp normal bir ekran koruyucusu taktım . Benim telefonumun ekranı ne kadar muhteşemmiş bunu gördüm,gözlerim rahatladı. Telefonun ekranı müthiş görünüyor. Sakın mat falan almayın

Edit

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Biraz önce ayarlar bölümündeki telefon güncellemelerinden kontrol et dedim baya Bi indirme uyarısı geldi güncelleme olduğunu wifi ağına bağlanmamı söyledi . Bağlandım şu an indiriyo . Neden mağazada görünmedi şaşırdım . . . Aynı sorunla karşılaşan varmı ????

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Biraz önce ayarlar bölümündeki telefon güncellemelerinden kontrol et dedim baya Bi indirme uyarısı geldi güncelleme olduğunu wifi ağına bağlanmamı söyledi . Bağlandım şu an indiriyo . Neden mağazada görünmedi şaşırdım . . . Aynı sorunla karşılaşan varmı ????
sistem güncellemesi magaza tile'ında gözükmez.biraz daha bekleseydin üstten inen barda bildirim olarak gösterecekti:D

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Güncelledim sistem kontrolü fln sürekli dönmüyor. Sadece 3 defa döndü durdu. ( wp8 in acemisi olduğum için fark etmedim ilk defa şahit oldum ) :D. Bunun + ları ne peki ???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelledim sistem kontrolü fln sürekli dönmüyor. Sadece 3 defa döndü durdu. ( wp8 in acemisi olduğum için fark etmedim ilk defa şahit oldum ) :D. Bunun + ları ne peki ???
diger klasöründeki gereksiz yer kaplayan geçici sistem dosyalarını silerek hafızadan yer kazanabilirsin:oke:

mavish74

Üye
Bende güncelleme yaptım yaklaşık 1 saat kadar önce. Kapasite kontrolü diye bişey geldi. Çalıştırdım ve genel görünümde daire sürekli dönüyor... Ayrıntılarda ise yukarda mavi noktalar gidip geçip duruyo sürekli... Değişen bişi yok... Anlamadım...

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Wp8 Blue güncellemesi doğru çıktı diye sevindim Bi an :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende güncelleme yaptım yaklaşık 1 saat kadar önce. Kapasite kontrolü diye bişey geldi. Çalıştırdım ve genel görünümde daire sürekli dönüyor... Ayrıntılarda ise yukarda mavi noktalar gidip geçip duruyo sürekli... Değişen bişi yok... Anlamadım...

Sende bu kapasite kontrolünü çalıştıramayanlar kervanına katıldın. :) Ya sıfırlama yapıp güncellemeyi tekrar alacaksın. Yada hata düzeltme güncellemesini bekleyeceksin.

mavish74

Üye

Sende bu kapasite kontrolünü çalıştıramayanlar kervanına katıldın. :) Ya sıfırlama yapıp güncellemeyi tekrar alacaksın. Yada hata düzeltme güncellemesini bekleyeceksin.

Çalıştıramayan ben değilim ki... Telefon çalıştırmıyor. :) Peki sorun nedir bu durumda...???

- - - Eklendi - - -

Anlaşıldı... Bu durumda düzeltilmiş güncellemeyi bekleyeceğiz... Teşekkürler... :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Wp8 Blue güncellemesi diye haberler dolaşıyo forumlarda bu doğru mu varmı böyle Bi güncelleme??

sezrar

sezrar

Üye
ben yükledim güncellemeyi ne değişti anlamadım hiç

- - - Eklendi - - -

aa kapasite kontrolü gelmiş valla diğer dosyasını sildim,hemen

KeLimaT

KeLimaT

Üye
kapasite kontrolü diye ayarlar bölümüne Bi yer var sadece . Bende şimdi güncelledim fark o + olarak dosya siliyorsun ama silmiyo bende

sezrar

sezrar

Üye
kapasite kontrolü diye ayarlar bölümüne Bi yer var sadece . Bende şimdi güncelledim fark o + olarak dosya siliyorsun ama silmiyo bende

neyin ne kadar yer kapladığını gösteriyor bende ve silindi diğer dosyası 1,5GB yer açıldı. Başka bir değişiklik bulamadım şimdilik

Üst Alt