İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yav MC4 oynadım sadece 10-15 dk, şarj 30'du bir baktım kritik pil dedi. Bu oyun Asfalt 7'den daha çok sömürüyor şarjı. Alıp almama konusunda kararsızım :D
Soru: MC4 oyunu wp8 işletim sistemi kullanan bir lumia920'nin, %30 kalan şarjını 15 dk gibi kısa bir sürede sömürüyorsa.:D Şarj gücü %100 () olan Lumia920 bataryasının, bu oyuna dayanma süresi ne kadardır?

• Beğen
Tepkiler: PureFood

PureFood

PureFood

Üye
güzel oyuna benziyor ancak çok pahalı geldi ne bu yaw böle telefonmu alıyoruz yenı bastan

Bizde Android ya da Symbian'daki gibi bilgisayara dosyayı indirip telefona atmak olsa keşke böyle şeylerle uğraşmazdık :(

- - - Eklendi - - -

Soru: MC4 oyunu wp8 işletim sistemi kullanan bir lumia920'nin, %30 kalan şarjını 15 dk gibi kısa bir sürede sömürüyorsa.:D Şarj gücü %100 () olan Lumia920 bataryasının, bu oyuna dayanma süresi ne kadardır?

%30u 15 dk ise,
%100 x dk

Buradan içler dışlar çarpımı ile,
30x=1500

Her iki tarafı 30'a bölersek, x=50 çıkar. :naughty:

Yani %100 şarjlı Lumia sadece 50 dakikada tükeniyor. :hmmm MC4 oynanmaz arkadaş :D Yalnız bu arada Asphalt 7'den değil MC4'ten bahsetmiştim Gökçen :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
Ben mağaza gûncellemelerini diyorum.bana geldi.exrtalar-bilgi yüklenince geldi.reset bile atmadım tele

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ağzımdan almışsın arkadaşım.
şurada şuanki durumumu anlatsam bellki ağlarsınız,aama dersinizki 920 kullanıyorsun o zaman kullanma.1500 bölü 12 taksitle aldım ve hayatımda ilk defa taksitli telefon aldım.
geçirdiğim ameliyatlarla dalga geçiyorum artık.artık herkes gibi koşup zıplayamıyorum,iş yerim bana insaf etmiyor.şurada kaynatıyorum deliliğe veriyorum.ama hayatın tadıda böyle çıkıyor be arkadaş.
insanlar büyüyecek yaşayacak ve gelişecek.
terbiyeli bi çocukmuş ki izah etme gereksinimi duymuş tekrardan.para şımartmasın sapıttırmasın yeterki.
Allah hayırlı kullarından eylesin

geçmiş olsun kardeş. kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor malesef. gelip burda telefonlar hakkında uygulamalar hakkında konuşuyoruz tartışıyoruz paylaşıyoruz. ama herkesin bunların haricinde görmediğimiz bir hayatı var. kiminin hayatı iyi gidiyor kimi değişik sıkıntılar çekiyor. Allah yardımcın olsun. herşey bir imtihan. inşallah sağlığına kavuşursun. insan moral bulacak vakit geçirecek bişey arıyor. bu telefon olur bilgisayar olur tablet olur. o yüzden yadırganacak bişey yok.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Allah razı olsun kardeş.aynen öyle.cümlenize sağlık sıhhat versin.gerisi yalan.

sezrar

sezrar

Üye
arkadaşlar,kılıf alacağım sizce çekmeli mi yoksa flip cover mı almalıyım,kullananlar tavsiyelerini yazarsa memnun olurum
herkese selamlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence flip cover daha hoş ve koruyucu olur.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
cc-1043 :sarıl:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kılıf abi Nokia CC-1043 ama ne flip ne de asansörlü.Cover kılıf ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence nillkin bu işte daha iyi. :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim beyaz lumia 920 için gittigidiyordan bir standlı beyaz deri cüzdan kılıf aldım, gayet memnunum. Sipariş verdiğim günün ertesi öğlen elime geçti.

En güzel artısı, yatayda yada dikeyde elimin ikide bir sağ alttaki ARAMA tuşuna dokunmasını engelliyor olması. Diğer artılara gelince, elimden kayıp düşmesi zorlaştı. Çizilme ve tozlardan koruması arttı. Video izlerken bir stand görevi görüyor.

Eksi yanları bence yok gibi ama tek eksi yanı telefonumun şık tasarımını insanlara göstermek istersem kılıftan çıkartmam gerekmesi :islik
Ha birde bazı insanlara göre kaba görüntü verebilir ama bence kesinlikle değer ve öyle abartı kaba değil. Şöyle düşünün Ekranı çiziklerden korumak için taktığımız ekran koruyucu jelatin yüzeyler zamanla çizilir. Biz ne deriz? Ekranım çizilmedi sadece jelatin yüzey çizik. Ama telefondan hala sökmemişizdir. Hala çirkin görüntüye rağmen telefon ekranında o koruyucuyu tutmaya devam edebiliyorsak bunuda gayet tutabiliriz.

Aşağıda siyahının resimlerini paylaşıyorum.

Siyahı:

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Resim herşeyi anlatıyor :good:

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
Lumia 920 için görüntülü görüşme ne zaman gelecek daha

Lumia820

Lumia820

Üye
telefonumun şarzı bitti bende şarza taktım ama power tuşuna basılı tutuyorum şarz simgesi geliyor ama açılmıyor usb yi çekiyorum nokia yazısı geliyor sonra kapanıyor. biraz şarz olması mı gerekiyor açılması için ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet biraz bekle ekrana batarya simgesi gelir. Bir kac dakika sonra acilir.

Üst Alt