Nokia yı protesto edelim mail yağdıralım

Sponsorlu Bağlantılar

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yı protesto edelim mail yağdıralım
Arkadaşlar nokia nın symbianlı telefonları şuan android ve ios un çok çok gerisinde uygulama olarak ve nokianın bu telefonlardan elini eteğini çekmesi tam anlamıyla ticari bir ahlaksızlıktır bence whatsup a facebook a maxthon a bilmem ne şirketlere mail atacağımıza nokia ya güzel bir ingilizce metinle yaptıkları hataları ve biz nokia kullanıcılarının şuan ki telefonlarımız nokia olsa bile wp ler ios ve android i geride bırakcak olsa bile bir daha nokia telefon almayacağımızı belirtelim elbette ciddiye almayabilirler ancak en azından doğru yere serzenişte bulunmuş oluruz tek tek şirketlere yalvarmaktansa böylesi bi yol daha güzel hem ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yabancı forumlarada bu metni yayabilir böylece geniş bir kitle olablir

Lenneth

Üye
Mail diye uğraşmaktansa her çıkan Nokia marka telefonu 3310 efsaneydi 6600 kraldı mantığıyla kosa kosa almazsanız eğer düşen satışlar Nokia ya atacağınız mailden çok daha iyi ders olur.

• Beğen
Tepkiler: gardi ve dehlo

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
net bişey söyleym bu konuda haklısın ben nokia 700 ü temmuz 2012 de aldım daha önce ne ios ne android kullanmıştım telefonu alırken nokia adına para verdim ios ve android hakkında da bilgm yoktu ancak son 1 aydır çok pişmanım nokia aldığıma arkadaş mobil veri bağlantısı yok yazısını bile halletmemiş adamlar ulan bağlantı yoksa yok yani ne zırt pırt yazı çıkıyo orda insanı gıcık ediyo daha bir sürü şey haklısın yani

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Nokia'nin ciddiye almasi icin ingilizce mail atmak yerine dunyanin 4 bir yanindaki symbian kullanicilarini orgutlemeli ve kitlesel bir hareket olusturmalisin. Aksi takdirde farkli zamanlarda yuzlerce mail atsan (ayni anda yuzbinlerce mail atarsak isler degisir) degisen birsey olmaz.
Ayrica maile ek olarak gorsel ve isitsel eylemlere de imza atmak gerek ki Nokia "ben ne eyledim Rabbim desin".

akinorta

Üye
gidin dernek kurun daha mantıklı

kcr

Üye
Nokia Microsoft'la kanka olmuşken, Windows pazarından ekmek yemeye başlamışken, dönüp harıl harıl Symbian üzerinde çalışacak öyle mi? Hiç yırtmayın kendinizi, bakın Nokia gayet rahat. Siz de rahat olun. En azından önümüzdeki beş yıl için Nokia bu çizgide devam edecek gibi gözüküyor. İster kullanın, isterse değiştirin, bu noktadan sonra denilebilecek bir şey kaldı o da "Buna da şükür..."

mert41994

mert41994

Üye
Nokia çoğu hatayı ne kadar garip gelsede kendisi yaptı. Tarayıcının bozulması misal buna örnektir. Bile bile bozdular ki millet Wp'a geçsin diye. Ticari ahlaksızlık mı? Kesinlikle.

Nokia'ya istersek trilyonlarca mail atalım ancak symbian için kılını kıpırdatmaz. Wp'dan iyi ekmek yemeye başladı çünkü. Symbian için güncellemeler falanda hep Wp'a yönelik çıkıyor geçişte kolaylık olsun diye. Bu saatten sonra kendilerine maddi kazancı olmayacak birşeyi yapacaklarını sanmıyorum.

He belki vicdani devreye falan girerde aylar sonra düzeltme güncellemesi yayınlar belli olmaz.
Yada bakarsınız symbian'ı açık kaynak kodlu hale getirir. Ben çok hayal görüyorum sanırım yada.

messevim

messevim

Üye
bana sorarsanız mail falan boş hikaye. bundan sonra nokia almayın ve aldırtmayın. en büyük protesto bu olur bence...

• Beğen
Tepkiler: gardi

MaxipmaN

Üye
boşverin gitsin cfw ve efektler uygulamasını yükleyin tamam

Emip

Emip

Üye
Geri gelse bile almam

MaxipmaN

Üye
biz şu gelsin bu gelsin diyoruzda bugün galaxy ace2 inceledim maket gibi bişey inanamadım benim c6 resmen çarpıldı bugün yere hem kenarı vurdu hem ekran yere geldisiyah şeritte ufak deforme oldu görünmüyor bile iyi özelliklerini düşünerek kullanın biraz da

achambo

achambo

Üye
biz şu gelsin bu gelsin diyoruzda bugün galaxy ace2 inceledim maket gibi bişey inanamadım benim c6 resmen çarpıldı bugün yere hem kenarı vurdu hem ekran yere geldisiyah şeritte ufak deforme oldu görünmüyor bile iyi özelliklerini düşünerek kullanın biraz da

çok haklısın benimki de kaç kere düştü azıcık ezilme var o da duvara tırmanırken düşürmüştüm. Benim nerdeyse tüm ihtiyaçlarımı karşılıyo ama düzeltme iyileştirme uygulama olsa iyi olur ama buna da şükür telefonu ilk aldığımız hali düşününce

Murat4268

Üye
Bence Nokıa Wp geçmekte haklı symbian fazla satamıyor baktı olmuyor Microsoft ile anlaşıp wp telefonlar çıkardı daha çok satış yapmak için symbian kullanıcılarına da 2016 ya kadar destek verecek yarı yolda koymadı browser de düzeltirlerse yeter zaten :)

MaxipmaN

Üye
browser düzeltildi emre.koc tarafındandı sanırım destek verdiği falan yok

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
2016 falan hikaye bıraktı symbianıı

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
gh628 kullanalım o zaman 5. katta dşüyo sıkıntı yok

hizan

hizan

Üye
2016 yılında microsoft'a geçmesi bekleniyor anlaşmaları öyle.

asadas74

asadas74

Üye
nokia yı az sanmayın. Androit in max 2-3 yil populer olacak. Wp nokiayi kat kat artıracak. Adamlar artık sybian yada androit telefonlara kısacasg windows işletim sisteminde calişan oyun uygulamaları direkt olarak tlf yukleyeceksin arada emulatôr olmadan.

PYTHONs

Üye
vallahi ben varım bu işte Nokia nın yaptığı büyük ticaret ahlaksızlığı.

bayon

Üye
ya sizce bu kadar iğrenç , müşteri memnuniyetini hiçe sayan bi firma bu mailleri tinlayacak mi ki ? Ki konu nokia olunca bu maillerin bize karşılığı çok kötü bi şekilde de gelebilir