alical33
Üye
Bazı arkadaşlar harita çıktığını söylemişse de ben Türkiye bölgesi için hiç goremedim
bilmiyorum valla çıkmadı harita falan
Bazı arkadaşlar harita çıktığını söylemişse de ben Türkiye bölgesi için hiç goremedim
bilmiyorum valla çıkmadı harita falan

çokta önemli bişey değilzaten benim için abi çıkmasada olur
Ali bende o haritayı hiç çıkaramadım![]()

Aramıza hoş geldinGüncellemeyi kurdum da, kapasite kontrolünü her açtığımda neden yuvarlak dönüyor anlamadım. Sistem neden kendi algılamıyor.![]()

Aramıza hoş geldin![]()

Güncellemeyi kurdum da, kapasite kontrolünü her açtığımda neden yuvarlak dönüyor anlamadım. Sistem neden kendi algılamıyor.![]()

çokta önemli bişey değilzaten benim için abi çıkmasada olur![]()

920 yi güncelledim ancak kapasite kontrolu falan hiçbirşey gelmedi 3 4 kez yeniden başlattım sorun aynı.. yardım bekliyorum arkadaşlar ?

Aynı sorun bende de mevcut. Telefon güncellendi ama hiçbirşey değişmedi. Kapasite kontrolü eskisi gibi duruyor. Kamera performansını deneyemedim. Kozmetik olarak hiçbirşeyin değişmediği güncelleme ilginç doğrusu![]()

Ne yani dünden beri fırtınalar esti buralarda, boşu boşuna mı heyecan yaptık ? Yahu hiç mi başka bir şey değişmemiş ? Kurcalayın bakalım biraz daha telefonu beyler![]()
2 ye kadar bekledim bitsin diye. Bitince ilk iş depolama bölümüne girdim ama sonuç hüsran
. Telefon eşimde, birazdan alıp detaylı inceliycem neler değişmiş.