lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
ilk açılışta 3-4 dakika sürdü ama şimdi yarım dakikada açılıyor hafıza kartını çıkarıp dener misin bide belki ondan da olabilir okuma yazma hızı düşük olduğu için
L920'de hafıza kartı yok kardeş :) Sen karıştırdın diğerleriyle :) Neyse zaten topu topu 8 gb dolu telefonda, kullanmıyıveririm artık yapacak bir şey yok. Bu arada son 20 dakikadır telefonu elime almadım %100 den %95'e düştü. Az önce biri şarjı hızlı götürüyor demişti sanırım doğru.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben demiştim :evet:

Maalesef şarj'ı daha çok kullanıyor gibi.Bunu söylemek için henüz erken ama :)

selcuk28

selcuk28

Üye
ya acayip sinir oldum bu ne sorunlu insanım. bilgisayardan telefonumu bulamıyorum bulmuyor internete bağlı ve telefonumu bul açık yapmama rağmen. yaptım fakat geri tuşuna bastığımda kapalı görünüyor. içine girince açık fakat. ne garip bir şeydir bu. bunaldım iyice vallahi ya

erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
L920'de hafıza kartı yok kardeş :) Sen karıştırdın diğerleriyle :) Neyse zaten topu topu 8 gb dolu telefonda, kullanmıyıveririm artık yapacak bir şey yok. Bu arada son 20 dakikadır telefonu elime almadım %100 den %95'e düştü. Az önce biri şarjı hızlı götürüyor demişti sanırım doğru.
920 olduğuna dikkat etmemişim :D nokiaya geri bildirim yapalım umarım sorun düzelir.

alical33

alical33

Üye
ya acayip sinir oldum bu ne sorunlu insanım. bilgisayardan telefonumu bulamıyorum bulmuyor internete bağlı ve telefonumu bul açık yapmama rağmen. yaptım fakat geri tuşuna bastığımda kapalı görünüyor. içine girince açık fakat. ne garip bir şeydir bu. bunaldım iyice vallahi ya
telde açık olan ms hesabı pc dede açıkmı ? pcden hesaba girince telefonumu bulda titret çaldır vs çıkıyordu bir ara denemiştim

ÖEY

ÖEY

Üye
920 olduğuna dikkat etmemişim :D nokiaya geri bildirim yapalım umarım sorun düzelir.
Valla ben bu kızgınlıkla ayarlardaki nokia geri bildirim kısmına girip bayağı uzuncana sevgilerimi ve iyi dileklerimi ilettim ama inşallah bir yerlere giderde birileri okur :islik

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çaldır,kilitle,Sil seçenekleri çıkıyor ancak harita yok ortada.

Ayarlar menüsünde de Telefonumu Bul ayarı açık olmasına rağmen Ayarlar ekranında Kapalı gözüküyor.İçine girince açık yazıyor.:(

alical33

alical33

Üye
Çaldır,kilitle,Sil seçenekleri çıkıyor ancak harita yok ortada.

Ayarlar menüsünde de Telefonumu Bul ayarı açık olmasına rağmen Ayarlar ekranında Kapalı gözüküyor.İçine girince açık yazıyor.:(
bende tekrar bir deneyeyim kardeşim

- - - Eklendi - - -

bende de aynı şekilde dışında kapalı içinde açık ama teldeki hesabı https://www.windowsphone.com/tr-t burada da açınca telefonumu bula tıklayıp çaldır dediğimde telefon çlıyor alttada telefonunuzu başarılı bir şekilde çaldırdık yazıyor

selcuk28

selcuk28

Üye
neyse uygulama sorununu cozdum,yukluyorum fakat kapasite olayi bende calismiyor bildiginiz bosuna yuklemis gibi oldum :D o kadar lanet ettim sinir oldum bosuna:D 500 mb yer var fakat 90mb uygulama icin yetersiz deyip yuklemiyor kaldirip atmazsam bu gece iyidir :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sakin olalım lütfen :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
neyse uygulama sorununu cozdum,yukluyorum fakat kapasite olayi bende calismiyor bildiginiz bosuna yuklemis gibi oldum :D o kadar lanet ettim sinir oldum bosuna:D 500 mb yer var fakat 90mb uygulama icin yetersiz deyip yuklemiyor kaldirip atmazsam bu gece iyidir :)

Kapasite Kontrolü çalışır belki bir süre sonra kendiliğinden.
Denemeye devam edin aralıklarla.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kapasite,kontrolündeki bekleme hala devam ediyor bende düzelmedi malesef.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bende tekrar bir deneyeyim kardeşim

- - - Eklendi - - -

bende de aynı şekilde dışında kapalı içinde açık ama teldeki hesabı burada da açınca telefonumu bula tıklayıp çaldır dediğimde telefon çlıyor alttada telefonunuzu başarılı bir şekilde çaldırdık yazıyor

Peki haritada gösteriyor mu?

omerk88

omerk88

Üye
Bana gelmiş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bazı arkadaşlar harita çıktığını söylemişse de ben Türkiye bölgesi için hiç goremedim

• Beğen
Tepkiler: alical33
metrix355

metrix355

Üye
Yaptım güncellemeyi hadi hayırlısı :)

Üst Alt