lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Güncellemeyi kurdum da, kapasite kontrolünü her açtığımda neden yuvarlak dönüyor anlamadım. Sistem neden kendi algılamıyor. :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güncellemeyi kurdum da, kapasite kontrolünü her açtığımda neden yuvarlak dönüyor anlamadım. Sistem neden kendi algılamıyor. :hmmm

abi her seferinde değişikliği yansıtabilmek için :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dedereis123

dedereis123

Üye
ya şu renk profilleri gelicek mi :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:no:

dedereis123

dedereis123

Üye
hiç mi gelmicek ya :(

berktay

Üye
920 yi güncelledim ancak kapasite kontrolu falan hiçbirşey gelmedi 3 4 kez yeniden başlattım sorun aynı.. yardım bekliyorum arkadaşlar ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
bu güncellemenin ne gibi yenilik yada düzeltmeler getirdiğini yazan bir yazı yok mu nokiada acaba.

karaelci

karaelci

Üye
920 yi güncelledim ancak kapasite kontrolu falan hiçbirşey gelmedi 3 4 kez yeniden başlattım sorun aynı.. yardım bekliyorum arkadaşlar ?

Aynı sorun bende de mevcut. Telefon güncellendi ama hiçbirşey değişmedi. Kapasite kontrolü eskisi gibi duruyor. Kamera performansını deneyemedim. Kozmetik olarak hiçbirşeyin değişmediği güncelleme ilginç doğrusu :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
evet güncellemeyi bende wifi üzerinden yüklemeye başladım ve çarklar dönmeye başladı şimdi :eller::eller::eller::eller::eller::eller::eller::eller: bakalım nolacak

serinaga

serinaga

Üye
Aynı sorun bende de mevcut. Telefon güncellendi ama hiçbirşey değişmedi. Kapasite kontrolü eskisi gibi duruyor. Kamera performansını deneyemedim. Kozmetik olarak hiçbirşeyin değişmediği güncelleme ilginç doğrusu :)

Ne yani dünden beri fırtınalar esti buralarda, boşu boşuna mı heyecan yaptık ? Yahu hiç mi başka bir şey değişmemiş ? Kurcalayın bakalım biraz daha telefonu beyler :allalla:

karaelci

karaelci

Üye
Ne yani dünden beri fırtınalar esti buralarda, boşu boşuna mı heyecan yaptık ? Yahu hiç mi başka bir şey değişmemiş ? Kurcalayın bakalım biraz daha telefonu beyler :allalla:

Valla gece saat 01 de balkonda güncelledim wifi çekmiyor diye :) 2 ye kadar bekledim bitsin diye. Bitince ilk iş depolama bölümüne girdim ama sonuç hüsran :). Telefon eşimde, birazdan alıp detaylı inceliycem neler değişmiş.

Duyduğum kadarıyla wifi performansı artırılmış.

alical33

alical33

Üye
çarklar dönmeye başladı hadi hayırlısı bakalım :D

- - - Eklendi - - -

evet güncellemeyi yaptım kapasite kontrolü sorunsuz çalıştı :)

karaelci

karaelci

Üye
Arkadaşlar ben de şimdi telefona tekrar baktım. Kapasite kontrolü diye yeni bir alan eklenmiş :)

Ben Telefon depolama alanına girip bakıyordum orası güncellenecek diye.

screamofcnc

Üye
Kapasite kontrolü telefonunda gözükmeyen arkadaşlar mağaza güncellemeleri bölümünden tüm güncellemeleri yapsınlar, kapasite kontrolü gelecektir.

Üst Alt