lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar şarj tüketimi hakkında izlenimlerinizi yazabilir misiniz

saynesim

saynesim

Üye
Telefon kapalıyken şarj koyduğumda telefon kendi kendine açılıyor bu sorunu giderilmemiş yine aynı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
radyo geldimi acaba

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Betayı Yükleyen yada NSU güncelleyenlere Bu yeni güncelleme geldimi gelmedimi şuna bir açıklama getirelim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
akdeniz77

akdeniz77

Üye
İyi güzelde %0 Da kaluyo wi fi de var niye böyle yapıyoki.bide telefonumuzu wi fi ağına bağlayın diyo.var zaten ya bağlı.yardım lütfen.d

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
o çember saatlerdir dönüyor .s

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu nokia'nın iyileştirme güncellemesi kardeşim. O microsoftun işi.

Sürüm numarasında bir değişiklik olmadığı için NSU ile güncelleyen arkadaşlara tekrar güncelleme gelmez. Ben sw numarasını değiştirirler diye ummuştum. :(
e şimdi bu ota güncellemeyle 1 aydır kullandığımız beta güncelleme arasında hiç fark yokmu?beta sürümündede kapasite kontrolünü dışardan yüklemiştik,bundada dışardan yükledikden sonra bi anlamı kalmadıki.
flash atmak yoruyor artık beni.değermi tekrar atmaya,nsu ile
hiç fark yokmu her iki yazılımı kullanan arkadaşlar

omerk88

omerk88

Üye
Arkadaşlar bu güncellemede kapasite kontrolü bolumu çalışmıyor daire habire dönüp duruyor çalıştıran sıkıntı yaşayan var mı başka

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Banada gelmedi kendim kontrol ediyorum beklememek için ama güncellemeler indiriliyor dedikten sonr5a (801881d0)
diyip indirilemedi diyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yok abi herkes aynı diyor

PureFood

PureFood

Üye
çember bende artık 3-4 saniye dönüyor sonra duruyor yani algılıyor :D

rainman3545

rainman3545

Üye
Güncellemeden sonra sadece kapasite kontrol diye bir menü gelde ayarlar kısmında.Herhangi bir sorun yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hoppa indiremiyecekmiyim ya şimdi ne bu hata veriyor

YkPkY

YkPkY

Üye
..................

- - - Eklendi - - -

daha önce indirdiğim beta güncellemesiyle,şimdi tekrar indirdiğim navifirmden ve nsu'danda baktım.hepsinin sürüm numarasından sonraki seri numaraları aynı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi ne yaptın flaş atıyor musun?

YkPkY

YkPkY

Üye
dosyaları indiriyorum ama çekiniyorum,herşeyi yeniden kur ayarla.
hepsinin sürüm numarasından sonraki seri numaraları aynı.elimdeki beta dosyalarıyla karşılaştırdım

Üst Alt