Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi ;

Ekstra'lar
- Dalga Efekti
- S-Voice
- Batarya Kalibre Eklendi

- - - Eklendi - - -

Orjinal Boot Animasyonu Eklendi :)

skywalker06

skywalker06

Üye
Shiftdelet.net'in haberine göre Nisan sonunda Jelly Bean Türkiye'de olacakmış Nisan sonuna fazla bişey kalmadı bir an önce çıkar inşallah

- - - Eklendi - - -

Aynı haberi chipte yapmış http://www.chip.com.tr/haber/galaxy-ace-2-icin-jelly-bean-cok-yakin_39573.html

TakTuk

Üye
şimdi bu portekiz orjinal rom u indirdim ama kurmak yemiyo :) bir kere birck oldu cihaz anakart yeni değişti.. acaba bişey olurmu yine diye korkuyorum beyler.. kullanan varmı orjinal rom u nasıl

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu portekiz orjinal rom u indirdim ama kurmak yemiyo :) bir kere birck oldu cihaz anakart yeni değişti.. acaba bişey olurmu yine diye korkuyorum beyler.. kullanan varmı orjinal rom u nasıl

Ben Kurdum Bi Sorun Çıkmadı.

TakTuk

Üye
portekizi temsilen bişey varmı romda resim uygulama vs. veya telefon şirketi logosu falan ? bide memnunmusun

FeLonieS

FeLonieS

Üye
portekizi temsilen bişey varmı romda resim uygulama vs. veya telefon şirketi logosu falan ? bide memnunmusun
Açılış ekranı portekizce ama onuda root yaparak orjinal açılış ekranı kurabiliyorsunuz onun dışında ekstradan 2 tane daha duvar kağıdı var portekizce bir yazı ile süslenmiş şekilde rahatsız edici değil. Size kalmış birşey.

skywalker06

skywalker06

Üye

bu orjinal rom bu yüzden brick olmaz kolay kolay

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Meraktan soruyorum bir sorundan dolayı tekrar rom kurdum ama ram 482 oldu. Sizde kac acaba XXCM8 i kuranlar ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Allah Allah XXMB4ten geçtiğimde 624 tü simdi 482. Ilginç :D

TakTuk

Üye
arama ayaparken bi gif var hani çok yapmacık duruyor farkındamısınız :) güncellemeden sonrada değişmedi ve çok sırıtıyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beni birtek ram olayı rahatsız ediyor

TakTuk

Üye
ona bir çözüm bulurlar heralde.. bide bahsettim şey çok komik duruyo :) çin malı tel gibi oldu soğudum :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
:) o kadar da takma kafana

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Rom Çıktı Çin Romu :) Şuan Kuruyorum Foruma'da Ekliyorum İyi Günler :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beklemedeyiz. :D Eğer kurduysanız görüşlerinizi bildirir misiniz lütfen?

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
bu flash mc4 galiba bakalım eski sorunlar var mı bende şuan kurdum birazdan paylaşırım

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
yükledim dil İngilizce ve Çince Türkçe dil seçeneği yok telefonun kendine ait bir sürü uygulaması gidiyor ve hattımı okumadı. ben eskisine dönüyorum şuan. Tam olarak incelemedim dil ingilizce olduğundan ve hattı okumadığından ama daha hızlı geldi bana mc8 e göre (çok kısa süre kullandım yanlışlık olursa kusuruma bakmayın)

Bu arada konudan çok faydalandım konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)

Üst Alt