4 aylık htc wildfire s, uygun fiyat ve takas seçeneği.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
şimdi deneyin

furkanoy

Üye
:) orasını daha düşünmedim [düşünemedim] :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
mal sahibi sensin benim fıyat vermem sıkıntılı bana kalsa verebileceğim max. 25-30

kardeşim ne yaptın öyle sen. kendi cihazın 300-310a gelmiş olacak. max. n97 ler 250lira ya satılıyor. oda eğer temizse.

imparator2580

Üye
merhaba n8 tlf var takas düşünürsen ara ben gaziantep teyim kargoyla hale deriz tabi düşünürsen tlf 5464844772

imparator2580

Üye
selamu allekum tlf ilk sahibiyim 2 yıldır kulaniyorum haliyle biraz değişiklik iyi gelir diye düşündüm tlf aldığım günden beri jelatinli ekranda çizik yoktur bir defa garanti servisi tarafından hoporlorunden dolayı açıldı hoporloru değiştirildi halen kutusu ve tüm orjinal aksesuarları duruyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
selamu allekum tlf ilk sahibiyim 2 yıldır kulaniyorum haliyle biraz değişiklik iyi gelir diye düşündüm tlf aldığım günden beri jelatinli ekranda çizik yoktur bir defa garanti servisi tarafından hoporlorunden dolayı açıldı hoporloru değiştirildi halen kutusu ve tüm orjinal aksesuarları duruyor

ve alüyküm selam. tamam düşünürseniz olabilir. cihazınızın fotoğraflarını atarsanız daha iyi olur. ben birazdan atarım kısmetse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt