tutucam kolundan senden hoşlanıyorum ama söyliyemiyorum.cevabın ne olur bilmem ama ben senden çok hoşlanıyorum.bakalım cevap ne olacak hayır derse ne yaparım o an bilmiyorum.evet derse de gene bilmiyorum
en merak ettiğim yer de burası.ben söyledikten sonra acaba ne olacak evine filan mı bırakıcam.evet arkadaşlar açılmaya karar verdim Allah'ın izniyle bu hafta bitiricemtutucam kolundan senden hoşlanıyorum ama söyliyemiyorum.cevabın ne olur bilmem ama ben senden çok hoşlanıyorum.bakalım cevap ne olacak hayır derse ne yaparım o an bilmiyorum.evet derse de gene bilmiyorum
en merak ettiğim yer de burası.ben söyledikten sonra acaba ne olacak evine filan mı bırakıcam.

Gönül meselesinin utanması olmaz.Sadece bi merhaba dedinmi gerisi gelir merak etme . Erkek adamsın az yürekli ol
ah şu kızlar![]()

Yine yardımınıza ihtiyacım var.sevdiğim kızın numarası bende var ve whats up da açık görüyorum ama benim numaram onda yok.her açık gördüğüm de yazmak istiyorum ama ne yazıcam nasıl yazıcam bilmiyorum. Kızın onu sevdiğim den haberi de var.nerden aldın filan derse ne dicem
olmayınca olmuyo yani yapcak bişey yok ama duygularından eminsen git ve konuş her türlü sonucada kendini hazırla . Şimdiden kolay gelsin kardeşim 
gerçi hayır sadece arkadaş olarak görüyorum seni derse de ne diyeceğimi bilmiyorumyok ya nerde konuşamadım konuşamıcam da bu gidişle.whats up tan yazmayı düşünüyorumçünkü yapamıcam.

düşünmeyi bırak sadece yapyok ya nerde konuşamadım konuşamıcam da bu gidişle.whats up tan yazmayı düşünüyorumçünkü yapamıcam.