[jb][jzo54k] Cyanogenmod 10 Final Sürümü 23/10/2013 Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
eyv sağol hallettim,öncekilerde açık geliyordu sanırım bu özellikler..şarj knosusunda gözlemledikleriniz neler peki,şarjın dolma süresi uzadı sanki önceden 2 saatte falan doluyodu hemen
Aynen öyle. Ben de fark ettim bu sorunu. Her gülün bir dikeni vardır.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
erdi_s

erdi_s

Üye
Şarjin dolma süresi cok da önemli degil. Önenli olan sarjin dayanikliligi. Cm9 ve 10 ile karsilastirilirsa sarj tuketimi nasil arkadaslar?

Berk E.

Üye
Şarjı daha 1 gün kullanmadan cevap veremem ama eksik yönleri overclock için kernel yok o yakında gelir birde geç şarj olayı var o da çok önemli değil onuda düzeltileceğine inanıyorum. :)

fayn88

fayn88

Üye
bu bildirim çubugunu her seferinde aşşağı çektiğimde neden boş görünüyo düzeltme imkanı varmı 10.1

umutyalcnkaya

Üye
ya arkadaşlar forumda çok yeniyim. Lütfen hiç bir şey bilmeyen birine anlatıyormuş gibi anlatır mısınız telefona rom root hiç bir şey yüklemedim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Performans bölümünü açmak için derleme numarasına 5 defa basınız :)
tesadüfen buldum.

- - - Eklendi - - -

tesadüfen buldum.

Eksi Yönleri olarak sadece yavaşlık gözüme çarptı oda alpa1 daha :)

Çalışmayanlar neler dersek fm radyo harici herşey sorunsuz çalışıyor.

Fakat tek tük takılmalar nedeniyle cm9 geri döndüm bir kaç sürüm ilerlerse sorunsuz kullanım olacağından eminim :)

- - - Eklendi - - -

Fakat tek tük takılmalar nedeniyle cm9 geri döndüm bir kaç sürüm ilerlerse sorunsuz kullanım olacağından eminim :)

- - - Eklendi - - -

tesadüfen buldum.

- - - Eklendi - - -

burakgoksel

Üye
sanki şarjı çok iyi değil.battery calibrasyonu yapınca tekrar bakacagım. cpu yu performance da çalıştırdığımda antutu dan 5830 aldım.

Fm radio için blackmarket uygulamasından old spirit olanı yükleyin çalışıyor ozaman. telefon geldigi zaman da kitlemiyor. ama arama geldiği zaman kulaklıkdan çalma müziği gelmiyor titreşim varsa sadece titriyor. onu açmayı bulamadım.

bir de slim bean de uyarlansa baya güzel olurdu. görsel olarak ben daha çok beğendim.

soylu54

soylu54

Üye
merhaba cm10 alpha build 7 yi yükledim az önce, gapps i de flashladım fakat uygulama indirmek istediğimde; Örneğin; "Facebook" bir hata nedeniyle indirilemedi. (Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu. [RPC:S-5:AEC-0]) gibi bir hata veriyor, bunu nasıl çözebilirim. ?

spazmol

spazmol

Üye
merhaba cm10 alpha build 7 yi yükledim az önce, gapps i de flashladım fakat uygulama indirmek istediğimde; Örneğin; "Facebook" bir hata nedeniyle indirilemedi. (Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu. [RPC:S-5:AEC-0]) gibi bir hata veriyor, bunu nasıl çözebilirim. ?

Google hesabını kaldır sonra tekrar gir (yeni hesap ile değil aynı hesap ile :D)

• Beğen
Tepkiler: soylu54
soylu54

soylu54

Üye
merhaba arkadaşlar cm10 da fotoğraf çekerken çekildi gibi gösteriyor fakat galeriden bakmak istediğimde fotoğraflar gri bir şekilde gözüküyor, pcden baktığımda ise "IMG_20130402_154822.jpg.tmp" şekilinde görünüyor, bunun nedeni nedir, bildiğiniz bir çözümü var mı ? ne yapmam gerekir ?

-Emre

-Emre

Üye
merhaba arkadaşlar cm10 da fotoğraf çekerken çekildi gibi gösteriyor fakat galeriden bakmak istediğimde fotoğraflar gri bir şekilde gözüküyor, pcden baktığımda ise "IMG_20130402_154822.jpg.tmp" şekilinde görünüyor, bunun nedeni nedir, bildiğiniz bir çözümü var mı ? ne yapmam gerekir ?

başka bir kamera uygulaması kullanmayı denediniz mi?

soylu54

soylu54

Üye
hangi programı önerirsiniz? sadece bu sürümde bu sorunu yaşadım, çektiğim 10 fotoğraftan 4ü veya 5i gri olarak kayıt oluyor, geri kalanı normal.

Kerim.

Kerim.

Üye
@soylu54 ayni sorun bendede var

burakgoksel

Üye
camera360 oldukça başarılı.

• Beğen
Tepkiler: soylu54

cavciv

Üye
aynı sorun bendede var