PureFood
Üye
Cihazda Gdr 2 yüklü görünüyor.![]()
Haydaaaaaaa
Bomba patladı .Cihazda Gdr 2 yüklü görünüyor.![]()
Bomba patladı .HaydaaaaaaaBomba patladı .

Sen bugüne kadar ne dedin de çıkmadı abi![]()
Güncelleme gelmeye başladımı yani
Nokia sürüşü kaldırıp mağazadan (Nokia collection/Here drive+ Beta) tekrar yüklemeyi denediniz mi?bugün ikinci lumia 820 mi nokia core suite ile güncelledim. ancak here drive beta gelmedi yerine nokia sürüş geldi maalesef açılmıyor ve güncellenmiyor. (güncelleme sonucu sürüm bilgilerim şöyle Is sürümü: 8. 0.10211.204 yazılım düzetme numarası: 1232.5957.1038.0001) sizce ne yapabilirim. hata kodu:805a0194
((
Nokia sürüşü kaldırıp mağazadan (Nokia collection/Here drive+ Beta) tekrar yüklemeyi denediniz mi?
) şu beta olyından
) şu beta olyındanTekrar deneyebilir misiniz?denedim mağazada çıkmıyor o program. sonra güncelleme linkleri (mağaza güncellemeleri bölümündeki) denedim gene aynı hata numarasını veriyor((
Tekrar deneyebilir misiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi (tr) mağazaya baktım Here drive+Beta yokmuş![]()
En Çok kullandığım uygulamalardaki.Yani sadece bana özel değil. Umarım beta olmayan en kisa surede gelir. ABD mağazasından da çıkmadı demi n
En Çok kullandığım uygulamalardaki.Yani sadece bana özel değil. Umarım beta olmayan en kisa surede gelir. ABD mağazasından da çıkmadı demi n
Yani sadece bana özel değil. Umarım beta olmayan en kisa surede gelir. ABD mağazasından da çıkmadı demi n
ABD mağazasından yüklemek için Ayarlardan Dil+Bölgeyi (Amerika olarak) değiştirip reset yapman yeterli olur. Bu aralar nokia haritalarda yayımcı değişikliği içinde sanırım.