bence danışıklı dövüş var ortada buda benim fikrim![]()

4 gün önce izledim bunu. iphone çıkaran adam lumia almak istediğini ve 928'in ne zaman çıkacağını ısrarla soruyor. iphone'u olduğunu ve lumia 928 ile değişmek istediğini söylüyor. Sürekli sözünü keserken 928'i soruyor sürekli. iphone'u çıkarınca da elop utanç verici diyip iphone'u fırlatıyor. En sonunda bunun hakkında konuşamam diyor elop. Sözünü kesen adam öcü değil yani iphone propagandası da yapmıyor.
asıl utanç verici olan o adamın iki adet sistemi iyi bir gidişat içinde olmasına rağmen çöpe atması. (bkz: şubat 2011 yanan platformlar)

Arkadaşlar spikerin orada tabiki konuğundan fazla konuşması gerekiyor. Sonuçta soruları soracak olan spiker.

MeeGo gibi güzelim sistemi yaktılar.![]()
elop,ballmier'e çalışıyor
:[ENGİN];5920098' Alıntı:
Güzelim de lafmı Süleymanelop,ballmier'e çalışıyor
:
Bu kadar güzel bir sistem olabilir mi yahu 
N9 dan önce symbian kullanıyordum biliyorsun pişman olmadım ama meego'yu geç farkettigim için pişmanlık yaşamadım degil bu kadar kullanıcı dostu bir sistem olabilir mi?yalnız bırakıldıgı halde bu kadar stabil olabilir mi bir sistem?hele swipe hayran kalırsın hiçbir kayıp yaşamadan arka plandaki uygulamaya ulaşmak perfect
Tek bişey söyliyim abi ;
Eğer Nokia MeeGo'ya desteği kesmeseydi , yemin etmek istemiyorum , ciidden N9'u alacaktım.Bu kadar güzel bir sistem olabilir mi yahu
![]()

[ENGİN];5920170' Alıntı:N9 dan önce symbian kullanıyordum biliyorsun pişman olmadım ama meego'yu geç farkettigim için pişmanlık yaşamadım degil bu kadar kullanıcı dostu bir sistem olabilir mi?yalnız bırakıldıgı halde bu kadar stabil olabilir mi bir sistem?hele swipe hayran kalırsın hiçbir kayıp yaşamadan arka plandaki uygulamaya ulaşmak perfect![]()