Bu hareket savaş çıkartır! Nokia’nın CEO'su Stephen Elop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
Ya iPhone 5 e ya da s4 e taş atiyo bunlar reklama bütçe yetmemis. Microsoft baboş ödeneği kesmiş herhalde

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

Zümrüd-ü anka

Üye
Adamın işine geldi telefonunun atılması nokia artık bir lumia 928 hediye eder. :D

manyax2007

manyax2007

Üye
İyi yapmış o rezil cihaza destekliyoruz elop reyizi. Everything forever NOKIA.

Türe

Türe

Üye
Oo burayi fanlar basmis :kac: Olaya gelirsek ; dediginiz gibi reklamin iyisi kotusu olmaz. Ama camur atarken de ilk once camur atanin eli pislenir.. :ok2:

pRime.

pRime.

Üye
4 gün önce izledim bunu. iphone çıkaran adam lumia almak istediğini ve 928'in ne zaman çıkacağını ısrarla soruyor. iphone'u olduğunu ve lumia 928 ile değişmek istediğini söylüyor. Sürekli sözünü keserken 928'i soruyor sürekli. iphone'u çıkarınca da elop utanç verici diyip iphone'u fırlatıyor. En sonunda bunun hakkında konuşamam diyor elop. Sözünü kesen adam öcü değil yani iphone propagandası da yapmıyor.
asıl utanç verici olan o adamın iki adet sistemi iyi bir gidişat içinde olmasına rağmen çöpe atması. (bkz: şubat 2011 yanan platformlar)

Türe

Türe

Üye
4 gün önce izledim bunu. iphone çıkaran adam lumia almak istediğini ve 928'in ne zaman çıkacağını ısrarla soruyor. iphone'u olduğunu ve lumia 928 ile değişmek istediğini söylüyor. Sürekli sözünü keserken 928'i soruyor sürekli. iphone'u çıkarınca da elop utanç verici diyip iphone'u fırlatıyor. En sonunda bunun hakkında konuşamam diyor elop. Sözünü kesen adam öcü değil yani iphone propagandası da yapmıyor.
asıl utanç verici olan o adamın iki adet sistemi iyi bir gidişat içinde olmasına rağmen çöpe atması. (bkz: şubat 2011 yanan platformlar)

MeeGo gibi güzelim sistemi yaktılar. :angry:

pRime.

pRime.

Üye
symbianı da beğenmiyorsunuz ama onun da satış grafikleri baya iyiydi o bahsettiğim zamana kadar.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bir ceoya yakışmaz bu hareket ama söz konusu elop olunca hor görmemek lazım

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar spikerin orada tabiki konuğundan fazla konuşması gerekiyor. Sonuçta soruları soracak olan spiker.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Elop reis büyüksün :worshippy:

tapatalk

tapatalk

Üye
Harbi la harmattan çok güzeldi

Türe

Türe

Üye
[ENGİN];5920098' Alıntı:

Güzelim de lafmı Süleyman :)elop,ballmier'e çalışıyor :vur:

Tek bişey söyliyim abi ;

Eğer Nokia MeeGo'ya desteği kesmeseydi , yemin etmek istemiyorum , ciidden N9'u alacaktım. :( Bu kadar güzel bir sistem olabilir mi yahu :tebessüm:

Heroata

Heroata

Üye
İi Dayanms

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Tek bişey söyliyim abi ;

Eğer Nokia MeeGo'ya desteği kesmeseydi , yemin etmek istemiyorum , ciidden N9'u alacaktım. :( Bu kadar güzel bir sistem olabilir mi yahu :tebessüm:
N9 dan önce symbian kullanıyordum biliyorsun pişman olmadım ama meego'yu geç farkettigim için pişmanlık yaşamadım degil bu kadar kullanıcı dostu bir sistem olabilir mi?yalnız bırakıldıgı halde bu kadar stabil olabilir mi bir sistem?hele swipe hayran kalırsın hiçbir kayıp yaşamadan arka plandaki uygulamaya ulaşmak perfect :D

MaxipmaN

Üye
orda konuşcağına belleye son düzgün bi sistem güncellemesi olmasa da tarayıcı güncellemesi verip te lumianın eksiklerini tamamlayıp oyun şirketleriyle anlaşıp sonra konuşsa iyi olmaz mı :vur ?

Peocawe

Peocawe

Üye
haketmiş bencede.
Sent from my HTC using Board Express

Türe

Türe

Üye
[ENGİN];5920170' Alıntı:
N9 dan önce symbian kullanıyordum biliyorsun pişman olmadım ama meego'yu geç farkettigim için pişmanlık yaşamadım degil bu kadar kullanıcı dostu bir sistem olabilir mi?yalnız bırakıldıgı halde bu kadar stabil olabilir mi bir sistem?hele swipe hayran kalırsın hiçbir kayıp yaşamadan arka plandaki uygulamaya ulaşmak perfect :D

Ağzım sulanıyor abi yapma aman diyim :ağlarım: :eller: :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...