---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Zaten sevmedim lg optimus g alabilirim

nerf

Üye
Arkadaşlar internet ile sorunum var tel ayarlarını yapamadım.Turkcell kullanmaktayım aradım dedıklerını yaptım ama olmadı halen pro actıgımda baglantı yok demekte eger ayarlarınızı ss olarak koyarsanız sevınırım sagol

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Her an nexus 4 bombasi patlatabilirim . :)

• Beğen
Tepkiler: Ulubeyli64
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Iyi anlam da iyi . :D

• Beğen
Tepkiler: Ulubeyli64 ve denizcaptain
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar internet ile sorunum var tel ayarlarını yapamadım.Turkcell kullanmaktayım aradım dedıklerını yaptım ama olmadı halen pro actıgımda baglantı yok demekte eger ayarlarınızı ss olarak koyarsanız sevınırım sagol

Şöyle birşey yapsan, Google markete gidip oradan Apn TURKEY adlı uygulamanı indirip kursan test etsen ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu aksam teknosa dan Nexus 4 alacagim.:)
Aldiktan sonra ki düşüncelerimi bu konu da en acik sekilde paylasacagim ...

• Beğen
Tepkiler: Ulubeyli64
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Şimdiden Hayırlı olsun Diablos.İyi kullanımlar.Bneden sana bir tavsiye birde koruma kabı al.

Ocean258

Ocean258

Üye
Hayırlı olsun nexus 4 hakkındaki fikirlerini bekliyorum Diablos :)

ANIL

ANIL

Admin
Konu üste alınmıştır. Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

xcolakx

Üye
Acikcasi telefonunun tasarimini ve ana ekrandaki ikonlari begenmedim bu telefonu alacak olursam sebebi herkesin iphone ve galaxy s3 kullanmasi olur ki telefonu alicamda kamerasinin orta derece oldugunu soyluyorlar bence en az galaxy s3 kalitesi vardir diye dusunuyorum islemci ve ram iyi bataryanin cikarilamamasi ve sd card takilamamasi dezavantaj ancak benim icin +lari daha fazla ve en onemlisi Google gibi bir devin telefonu tasarimi fena degil elde nasil duruyor bilmiyorum ama galaxy s3 e bilgisayrdan baktigimda tasarimi begenmemistim ama elde cok şık genel olarak iyi telefon alinabilir bu yaz almayi dusunuyorum biraz agir ve kalin gibi banami oyle geldi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 yarına kaldı arkadaşlar .
Yarın mutlaka alacağım o cihazı .:)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Acikcasi telefonunun tasarimini ve ana ekrandaki ikonlari begenmedim bu telefonu alacak olursam sebebi herkesin iphone ve galaxy s3 kullanmasi olur ki telefonu alicamda kamerasinin orta derece oldugunu soyluyorlar bence en az galaxy s3 kalitesi vardir diye dusunuyorum islemci ve ram iyi bataryanin cikarilamamasi ve sd card takilamamasi dezavantaj ancak benim icin +lari daha fazla ve en onemlisi Google gibi bir devin telefonu tasarimi fena degil elde nasil duruyor bilmiyorum ama galaxy s3 e bilgisayrdan baktigimda tasarimi begenmemistim ama elde cok şık genel olarak iyi telefon alinabilir bu yaz almayi dusunuyorum biraz agir ve kalin gibi banami oyle geldi :)

Kamerasının orta derecede olması söylenilmiş, ama buna bence sen kendin karar vermelisin. Tasarım bakımından evet gerçekten çok farklı bir cihaz, standart cihazlara hiç benzemiyor buna canı gönülden katılıyorum.. SD card ve Batarya olayına gelince evet biraz dezavantaj gibi duruyor ama biliyorsun elmalarda da çıkartılmıyor :) sanırım birazcık o konuda benzeme olmuş :)

Nexus 4 yarına kaldı arkadaşlar .
Yarın mutlaka alacağım o cihazı .:)

Ali kardeşim hayırlı olsun şimdiden :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ve artik LG Nexus 4 kullanicisiyim .:)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eyvallah kardeşim çok sağol .:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evde iken isikli ortam da kamera performansini pek begenmedim arkadaşlar .
İstediğim kalitede degil .
İnşallah gündüz çekimi iyidir .:)

PureFood

PureFood

Üye
Beyler bende istiyorum bundan :( :(

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun DiaBLoS :) senden bol bol resim bekliyoruz o zaman :D yukarıya kamera çekimlerini koyarız konunun üstüne ;)

- - - Eklendi - - -

Konu üste alınmıştır. Keyifli forumlar.

Çok teşekkürler :good:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gündüz video ve kamera performansi gayet güzel diyebilirim . :)

Üst Alt