Artık Bu Modası Geçmiş Telefonları Napıcaksınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmt1458

Üye
çöpe :d: :d:

ByKatre

ByKatre

Üye
Benim Ilk Göz Ağrım Satmayı Düşünmüyorum Kesinlikle Ne Günlerim Geçti Hele Ilk CFW Atışım Çok Heyecanlanmıştım Bozulacak Diye :ehe:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 ı 2 sene evvel satmıştım ama hakketen cok zewkli gunlerim oldu cfw cıkınca cok heycnlanıyodum ama artık tarihi eser.eskiden hatıra kaldı.ne yalan diyim hem çok çektim hemde cok sevdim aşk bu işte :)

murat.122a

murat.122a

Üye
5800xm opera mini ile girilince youtube üzerinden video lar online izleniyor ,bence 5800xm hala kral telefon 2015 kadar idare eder

ahretli76

Üye
valla arkadaşlar 5800 şimdilik yetiyor müzik çalar navigasyon olarak tatmin edici oyun oynamak için gidip 1500 2000 tl veripte telefon almak saçmalık psp al ps 3 al daha ucuza gelir hemde adam gibi oyun oynarsın

• Beğen
Tepkiler: tayo01
MrExpert

MrExpert

Üye
Artık emekli olmalılar :)

tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
Yakında GamePhone Çıkarsa şaşırmayın adamlar İntel Atom İşlemcili Telefon Yapmış =)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Yakında GamePhone Çıkarsa şaşırmayın adamlar İntel Atom İşlemcili Telefon Yapmış =)

Çoktan beri vardı. Motorola Razr'dı galiba ama o çok tutulmadı. Zaten anlamadığım böyle bir aletin ekran çözünürlüğü nasıl bu kadar düşük olur. Başarı valla.

ysn5836

ysn5836

Üye
n97 kullanicisiyim ilk ciktgi zaman aldim we 5 yildir arzasiz kullaniyor basit formatlar oldu sadece iphone hikaye s60 v5 den sasmam

Turan

Turan

Üye
5228 kullanıyorum bunuda telefon koleksiyonuma koyacağım :D koleksiyonumda siemens A60 ve C62, Nokia 3310-3100 var :d:

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
Bende de 5228 var.Masanın kısa ayağının altına koyma,kavgada muşta yerine götürmeyi düşünüyorum :D

burak2116

Üye
aga bendede nokıa 5250var ama ne dicem bileem.Canım cok sıkkındı şu konunun ilk2sayfasını okudumya abi sıkıntı fln kalmadı ya sizden bi tavsiyw alsam ben bi kzla cıkıyorum kız satn spr ama buqun okulda bi erkekle dolasıyordu bende cocuqa kafa attım sonra kıza bi tokat attım kız yanıma geldi ozur fln diledi o cocuk yeniden geldi ynnda 2-3kişi vardı tabii o sinirle kalktım ben kendimi kaybettm o ara kıza vurmusum aqzı patlams yanımdaki cocugun neyse uzun lafın kısası kıza napabilirim kzla2yldır ckıyorz

tunahanx55

tunahanx55

Üye
en iyisi 2 telefon almak :D
5800ın yeri bi başkaaa

Da®kness

Da®kness

Üye
Bana göre 5800 çok eski bir cihaz değil. 6 senedir N70 kullanıyorum. Telefonun modası diye de birşey yoktur. Fayda sağlanabiliyorsa sapa sağlam çalışıyorsa o telefon her türlü kullanmaya devam edilir. Bunun dışında yapılacak herşey markaları yüceltmekten başka bir işe yaramaz. Filanca markanın A modelini kullanıyorsunuz. 6 ay 1 Yıl sonra B modeli çıkmış elinizde canavar gibi çalışan cihazı bırakıp illaki en son modeli bende de olsun zihniyeti israftan başka birşey değildir. Ha diyeceksiniz ki PARA benim, ZEVK benim... E hadi buyrun ben karışmam :) Gel gelelim bende dört gözle n70 bozulsada artık yeni cihazlarla tanışsam diyorum ama bozulmadı gitti işte :d:

djomerrr

Üye
hocam size sonuna kadar katılıyorum çok doğru söylüyorsunuz samsung galaxy s3 çıkalı daha kaç ay olmuş tutmuş üstüne s4 çıkarıyolar bu iş çığrından çıktı biri bu olanlara dur demelı bence

Da®kness

Da®kness

Üye
hocam size sonuna kadar katılıyorum çok doğru söylüyorsunuz samsung galaxy s3 çıkalı daha kaç ay olmuş tutmuş üstüne s4 çıkarıyolar bu iş çığrından çıktı biri bu olanlara dur demelı bence

Yaşan hiçbir şeye dur diyemeyiz. İnsanlar içindeki alışveriş canavarına, egosuna dur demeli. Yaşam kalitesinin; kişisel eşyalarının son model ve en pahalısı olması gerektiğine inanıyorlar... Kimseye telefonunuzu değiştirmeyin demiyorum ancak bu kadarda kendimizi kaptırıp teknoloji esiri - markaların oyuncağı haline gelmemeliyiz... İllaki hayatta daha önemli şeyler var cep telefonu gibi şeyler gelip geçecek şeyler saplantı haline getirmemelidir diye düşünüyorum...

okifioktay

Üye
Halen nokia 3310 um duruyor taş gibi.Şimdiki i8910 hd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt