Artık Bu Modası Geçmiş Telefonları Napıcaksınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
Artık Bu Modası Geçmiş Telefonları Napıcaksınız?
Bende Şuan 5800 Var Bi aralar baya tutuluyordu Forumda da Baya bi Cwf veya Ofw Çıkmıştı[İndirip Yüklemeyen Yoktur Heral de:)]
Ama Artık eskidiler Emektar Olmak Üzereler Ben. 5800' rı mı satmayıp mp4-mp3 çalar niyetine Kullanıcam Peki Siz Ne yapacaksınız, Merak Ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

HAM ZA

Üye
:) ben hala kullanıyorum :D bana yetiyor açıkçası :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Bende hala kullanıyorum :)
Ayrıca telefon değiştirsem bile bu telefonu satmam.
Bakarsın ilerde tarihi eser olur daha fazla para verirler :naughty:

• Beğen
Tepkiler: alsec_, HAM ZA ve tayo01
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende C6-01 Var Yazın Satıp Ya Note 3 yada Galaxy S4 Yada Buna Benzer Birşey Alacam

• Beğen

aksemsettin

Üye
5800'ı satmak için almadım :)

• Beğen
Tepkiler: kemalulu3737 ve HAM ZA
hikmet366

hikmet366

Üye
bu telefon kenarda durcak yerine samsung galaxy ace plus veya s3 alcam

• Beğen
tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
Bende hala kullanıyorum :)
Ayrıca telefon değiştirsem bile bu telefonu satmam.
Bakarsın ilerde tarihi eser olur daha fazla para verirler :naughty:
Ulan ne adamsın Varya :) Çoğunluk bu telefonları satmama fikrinde benim gibi. Çocuklarına göstercek olan varmı bak ben bunu kullanıyordum gibisinden :)

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve Süleyman
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Satmayı kesinlikle düşünmüyorum. Hayatımın şu ana kadarki en önemli hatırası bu telefon.

• Beğen
Tepkiler: kemalulu3737 ve HAM ZA
Süleyman

Süleyman

Üye
Ulan ne adamsın Varya :) Çoğunluk bu telefonları satmama fikrinde benim gibi. Çocuklarına göstercek olan varmı bak ben bunu kullanıyordum gibisinden :)
çocuklarıma zaten şuan gösteriyorum :)
O zamana çıkarsak torunlara inşallah :)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ben n73 mü rafa kaldıracam ileride karşılaştırmak için zamanın telefonuyla geleceğin telefonu :ehe

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
bilmem :)

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
özel çelik kasa siparişi verdim ben satılır mi bu gelecekte çok para edecek :):)

• Beğen
hlldll

hlldll

Üye
Ben Çalar saat yerine koydum hoperlore baglı oh mis .d

• Beğen
tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi

çocuklarıma zaten şuan gösteriyorum :)
O zamana çıkarsak torunlara inşallah :)
Ben Daha 17 yaşımda olduğum için bundan 7 sene sonra diyelim erimesse bende göstermeyi planlıyorum :)

- - - Eklendi - - -

özel çelik kasa siparişi verdim ben satılır mi bu gelecekte çok para edecek :):)

Aynen Ben 2. el olarak almıştım Babam hiç yardım etmedi öğrenciyiz bide Yazın kazandığım Parayı verdim :)

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
ne vardı teknoloji bu kadar gelişmese havamız olurdu bak 5800 var lan :D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
modası geçmiş diye bir kavram olabilir ama o telefon işe yaramayacak diye bir şey denilemez E72 ve N73ME var bence iş görüyor , QWERTY klavyeli telefonların teknolojisi geçmez..

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Aynen Ben 2. el olarak almıştım Babam hiç yardım etmedi öğrenciyiz bide Yazın kazandığım Parayı verdim :)

o zaman onun değeri daha çok dokunma bile ona hemen kutusuna koy kutuyu kasaya o kasayıda bankaya götür özel kasaya koysunlar :):) şaka maka satmam bu telefonu:pro:

- - - Eklendi - - -

ilk çıktığında aaa şu telefona bakk neymiş ayağı vardı sonra puf oldu :)

tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi

o zaman onun değeri daha çok dokunma bile ona hemen kutusuna koy kutuyu kasaya o kasayıda bankaya götür özel kasaya koysunlar :):) şaka maka satmam bu telefonu:pro:

Hatırası Çok Tabi Satılır Nokianın en Parlak Olduğu Dönemler İyi Hatırlıyorum İphone 1 den iyidi 5800 hava atıyodum iphone 1 olanlara :)

- - - Eklendi - - -

modası geçmiş diye bir kavram olabilir ama o telefon işe yaramayacak diye bir şey denilemez E72 ve N73ME var bence iş görüyor , QWERTY klavyeli telefonların teknolojisi geçmez..
Bence İş görme telefonla Ne yaptığına Bağlı Telefona Güzel uygulama istiyosan İş görmüyor.Arama-mesaj-müzik için diyosan Gideri Var :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Adamlar Çıkartacağı telefonlar 4-5 yıl Önceden Planlıyolar Hepsini yavaş yavaş sunuyo ki para kazansın şuan kim bilir ne telefonlar üretildide satışa sunulmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt