Artık Bu Modası Geçmiş Telefonları Napıcaksınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
@Da®kness arkadaşıma katılıyorum evet telefon modası diye birşey yoktur sadece senin isteklerini yerine getiremeyip isteklerini karşılayabilen modeller varsa o zaman noksanlı telefon oluyor. yani 2 yılı aşmış bir süredir c5-03 kullanıyorum dokunmatiğinden sıkılıp android veya ios almayı düşünsemde bir yerde israfa giriyor. Ama artık değişme vakti yaklaşıyor elimde kalacak :D şöyle bir örnek vereyim; kendi telefonumdan yola çıkarak. Sms var diyelim 10000 adet kızla arayı bozdun e ne oldu smsi başkalarıyla harcıyorsun ama mutlu değilsin kız arkadaşın ile aran açık sende sürekli mesaj gelecek mi mesaj atsam mı döngüsü var ama gelmiyor ve atamıyorsunda, ne yapacaksın haydi başla oyun yüklemeye program yüklemeye telefon tıkanıyor sen sinir oluyorsun bu telefonu nasıl kullandım hemen değiştireyim en üst modeli alayım daha mantıklı diye kafanda kuruyorsun o sıra kızla barış devam edersin kullanmaya :D:D ailesinden telefon saklayıp erkek arkadaşıyla konuşan mesajlaşan bir kızda galaxy s3 gördün mü sen 1110, 1600 gibi birşey vardır. yani telefonun seni mutlu etmesini bekliyorsun mantık burda ve adamlar bunu çözdüğünden beri dayıyorlar s serisini apple serisini.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
valla bana göre bi telefon wifi olsu internete girsin müzik video oynatsın resim çeksin oyunu olsun yeter.ne androidmiş ne ios muş umrumda değil ben c503 ü bozulana kadar kullanırım.

MaxipmaN

Üye
valla bana göre bi telefon wifi olsu internete girsin müzik video oynatsın resim çeksin oyunu olsun yeter.ne androidmiş ne ios muş umrumda değil ben c503 ü bozulana kadar kullanırım.

aynen kardeşim c601 i elden çıkaracaktım ilk fırsatta ama en erken 1 yıl beklemeliydim dedim bu telefonun ekranı iyi internette videolarda yetiyor cfw de çıkıyor vazgeçtim uzun süre daha kullanıcam

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
aynen kardeşim c601 i elden çıkaracaktım ilk fırsatta ama en erken 1 yıl beklemeliydim dedim bu telefonun ekranı iyi internette videolarda yetiyor cfw de çıkıyor vazgeçtim uzun süre daha kullanıcam

Aynen boşa masrafa gerek yok.Hem c601 on numara telefon.hem ekranı kapasitif.

djomerrr

Üye
valla ben benim 5800 samsung s3 e rakip görüyorum neden diye soracak olursanız iş sadece dev gibi ekran yapıp hızlı bir telefon yapmakla bitmiyor

s3 te kalite namına hiç bişe yok ses acayip dandik elden düşüp ekran çatlama olayı %100 kesin kırılır telefonun kasası zaten bildiğin çin malı plastik kırılacakmış gibi duruyor

ben 5800 la yola devam diyorum en azından Xpress Music ses kalitesi hem stereoda hemde kulaktıkta paha biçilemezz :)

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
5800 Harika bir teLeFon Samsung u700 6 ayda eLimDe ParçaLandı Resmen,ama 5800 3 yıLı Gecti Hiç eLimDen Düşmez Suya biLe Girdi haLa Tamir Yuzu GormeDi Tertemiz teLeFon Hç bir Sıkıntısı yOk 2 Gun s3 kuLLandım 5 saatte Sarjı Bitti 5800 14 Saat qiDiyor 2siyLeDe internet kuLLandm Sadce FaceboOk,Yani Arkadasn Dedqi qiBi Dev Ekran teLfon YapmakLa Bitmiyor

murat.122a

murat.122a

Üye
5800xm hicbir telefonda olmayan özellik var internet e birden çok bağlantı şeçeneği ile giriyor tek sorunu ram az olması düşük hızda internet kullananlar için inanın şüper 96kilobit hız çok bağlantı yaparak 96*3=288kbps toplam saniyede veri indirimi yapıyor 3 ayrı 96kilobit hızla veri tüketimi sağlıyor 3 video yu aynı anda 3 ayrı bağlantıyla 3 kat hızlı indiriyor

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Antika sandığı var babamın ,içinde ericson T10 ,ericson A100018 telsiz gibi ,Nokia 5110 ,Alcatel var ,Bi tanede N97 32GB var şuanda arada kullanıyorum ,onların arasına bezin içine koyup antika diye koyacam ,olmadı telefonu parçalayıp ,nokia'nın finlandiyadaki fabrikasına kargolayacam ,altınada not geçecem ,EFSANELER ASLA ÖLMEZ ,SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt