İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biri bana normal müzik çalarda arka planda tam ekran albüm kapak resimlerini ayarlayabileceğimi söyleyebilrmi ?

pc'den şarkilari telefona atmadan once şarkinin metadatalarina istedigin album resmini ekleyebilirsin.

NL920 Media Markt'ta 1699TL olarak gördüm ama zam mı var?

1649TL idi?

Teknoloji marketlerde yuksek. Hafta sonu indirimlerinde 1650'ye satip indirim yaptik diyorlar:kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynen abi Bimeks'in internet sayfasını paylaşmıştım bir ara 2000TL'ydi :kop2:

dakamon

dakamon

Üye
Valla ben Nokia Shoptan alıcam. Adamları aradım bi kaç soru sordum telefonla ilgili güzel bi şekilde ilgilendiler gerçekten. Tabi her nokia shop böyle olmayabilir. Ben kadıköy naitilus avm deki nokia shopu aradım :) 820 fiyatı da 1250 :)

acharad85

acharad85

Üye
görüntülü görüşme yapılıyor mu nokıa 920 avea üzerinden bilgisi olan varmı varsa nasıl ayarlayacagız teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
görüntülü görüşme yapılıyor mu nokıa 920 avea üzerinden bilgisi olan varmı varsa nasıl ayarlayacagız teşekkürler

Gerekli donanım var ancak görüntülü görüşme yapılabilmesi için yazılıma güncelleme gelmesi gerekiyor.
Henüz güncelleme gelmediği için şu an görüntülü görüşme yapılamıyor.

acharad85

acharad85

Üye
bu sitelere girdigimizde flas player istiyor bununla ilgili bir çözüm bulabildikmi uzun süredir foruma takılamıyordum

serinaga

serinaga

Üye
şöyle Bi saçmalık sizede mantıklı geliyormu arkadaşlar.
3g bin olmadığı yerde mobil veri 3g ye ayarlıysa internete girmiyor.3g yi görürse giriyor.yoksa her seferinde 2g ye olmak zorunda kalıyorum.bu olay 2g yani edge içinde geçerli.konumda edge yoksa 3gye almak zorundayım.ottomatik geçiş yapmıyor.bunu en basit 3g li telefon bile yapıyor.
ayar oldum iyice.sizlerde durum nasıl?

- - - Eklendi - - -

birde vodafoncular mms alıp göndermeyi denedimi hiç.mms ayarı gelmiyor cihaza.
Avea ve Türkcell kullananlarda erişim ayarlarında mms ayarı mevcut mu.mevcutsa ve devre dışıyda mms alabiliyormu?

Sorun yok kardeş, aldım alalı daha hiç kurcalamadım, kendi kendine değişip duruyor ...

- - - Eklendi - - -

3g bin olmadığı yerde mobil veri 3g ye ayarlıysa internete girmiyor.3g yi görürse giriyor.yoksa her seferinde 2g ye olmak zorunda kalıyorum.bu olay 2g yani edge içinde geçerli.konumda edge yoksa 3gye almak zorundayım.ottomatik geçiş yapmıyor.bunu en basit 3g li telefon bile yapıyor.

- - - Eklendi - - -

birde vodafoncular mms alıp göndermeyi denedimi hiç.mms ayarı gelmiyor cihaza.
Avea ve Türkcell kullananlarda erişim ayarlarında mms ayarı mevcut mu.mevcutsa ve devre dışıyda mms alabiliyormu?

Sorun yok kardeş, aldım alalı daha hiç kurcalamadım, kendi kendine değişip duruyor ...

yhedex

Üye
abi bu metadata işlemi nasıl oluyor acba ya bi bilgi aktarırmısınız kısaca cidden sevdiğim şarkıların sanatcıları filan normal müzik playerde tam ekran arkaplan olsun istiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

şuan ücretsiz

eyup ensar

eyup ensar

Üye
yok malesef inşallah güncelleme ile gelcek diyolar bakalım bekliyoruz çok zor bişey görüntülü görüşme yazılımı heralde :))

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yazılımın zorluğundan ziyade operatör anlaşmaları sanırım bu işi geciktiren ;)

YkPkY

YkPkY

Üye
NL920 Media Markt'ta 1699TL olarak gördüm ama zam mı var?

1649TL idi?

valla büyük marketlerle uğraşma.biraz piyasa gez ve pazarlık yap.ben 1500 bölü 12 takside aldım.vede ikinci parti üretim.son yazılım yüklüydü çünkü.benden Bi öneri,tabii garantisine diikat etmek şartıylaB]

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

saolasın.hangi hattı kullanıyorsun

- - - Eklendi - - -

yani tepede Bi h Bi e mi oluyor.

serinaga

serinaga

Üye

valla büyük marketlerle uğraşma.biraz piyasa gez ve pazarlık yap.ben 1500 bölü 12 takside aldım.vede ikinci parti üretim.son yazılım yüklüydü çünkü.benden Bi öneri,tabii garantisine diikat etmek şartıylaB]

- - - Eklendi - - -

saolasın.hangi hattı kullanıyorsun

- - - Eklendi - - -

yani tepede Bi h Bi e mi oluyor.

AVEA kullanıyorum, evet aynen yukarıdaki bazen E, bazen H, bazen de H+ oluyor ... E olduğunda haliyle hız yavaşlıyor ama hiç bağlantı sorunu yaşamadım bugüne kadar, tam aksine H+ olan yerlerde hız akıl almaz hızlı ...

YkPkY

YkPkY

Üye
AVEA kullanıyorum, evet aynen yukarıdaki bazen E, bazen H, bazen de H+ oluyor ... E olduğunda haliyle hız yavaşlıyor ama hiç bağlantı sorunu yaşamadım bugüne kadar, tam aksine H+ olan yerlerde hız akıl almaz hızlı ...

sendeki normal.otomatik geçmesi gerekiyor zaten.bende manuel takılıyorum.telefonun yanına Bi şarter takacam artık yada hattı değiştireceğim.bunaldım iice.mms kullandınmı hiç.birde erişim noktasında mms ayarı varmı? Saolasın bu arada.sen ve ben dışında herkes hatsız kullanıyor burada lumiaları

• Beğen
Tepkiler: serinaga
PureFood

PureFood

Üye

Benim de avea hiç h+ olmadı hep h gördüm hatta hiç e bile görmedim :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bu hiç normal değil. :hmmm Bende E, H ve H+ geçişlerde problem yok.

Ferzan

Ferzan

Üye
lumia 820 telefonumu nasıl unlock yaparım ?

Ferzan

Ferzan

Üye
Hepimiz bu müjdeli haberi bekliyoruz. :D
telefon kardeşimin de bi uygulama yükleyeyim dedim unlock olması gerekirmiş bizim symbianlardaki hack olayı sanırım bulamadım çözümünü burada sorayım dedim

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt