serinaga
Üye
Abi sen kablosuz şarj mı kullanıyordun?
%90 kablosuz şarj kullanıyorum ARDA ...
Abi sen kablosuz şarj mı kullanıyordun?
Sanmıyorum uzun süre açık kalmasından kaynaklandığını, benim L820 neredeyse bir aydan fazladır açık, hiç kapatıp açmadım, ayrıca Mobil veri 3G sürekli açık, konumlarım sürekli açık, sabah 09:00'dan 18:00'a kadar Bluetooth kulaklık sürekli açık, mesajlaşma, konuşma, internette takılma vs. derken ... Sabah 08:30'da şarjdan alırım, akşama kadar gayet iyi çıkartır. Aldığımdan beri bahsettiğin durumla bir kere karşılaşmıştım ama sabah şarjdan aldığımda hiç bakmamıştım tam şarj olmuş mu diye ama 2 saat sonra şarj tamamen bitmişti, yaklaşık 2 aydır başka da şarj sorunu yaşamadım ...
yazılımsal bir sıkıntı olabilir belki anlamadım gitti valla dostum..
Ben de artık lumia 820 kullanıcısıyım.![]()
işte işin garibi benim böyle bir sorun yaşamam..sabah kapatıp açınca yeniden normale döndü sarfiyat hala şarja takmadımyazılımsal bir sıkıntı olabilir belki anlamadım gitti valla dostum..
![]()
hayırlı olsun güle güle kullanBen de artık lumia 820 kullanıcısıyım.![]()
LUMİA 920 nin reset i nasıl yapıyoruz arkadaslar.telefonum dondu kaldı öyle ardından kapandı açılmıyor şimdi şarjıda vardı ne oldu buna şimdi..![]()
Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin ...
- - - Eklendi - - -
Walla kardeş ne diyeyim ki, 15 saatir kullanıyorum, halen %27 şarj var, yaklaşık bir saattir Maxicepte gezinti yapıyorum, bence pili tam şarj et, sonra 5 dk. kullan ve tekrar şarja koy ve 5-6 saat şarjda kalsın, yarın bir bak bakalım nasıl ? Ben bir ara bu şekilde yaptım ve o gün bu gün şarj sıkıntım yok ...
çok teşekkür ediyorum..Arkadaşlar bilindik üzere mağazamzda asphalt 7 ve Real Football 2013 bulunmaktadır . Her biri 800 mb küsur boyutunda . Ve benim telefonumda 4.5 gb boş hafıza olmasına rağmen birini yukleyınce diğerini yükleyemiyorum. Benzer sorun yaşayıpta çözebilen var mı ? L820 kullanıcıları olarak hafıza sıkıntısı çekeceğiz gibime geliyor..
Abi bu lumia920 nin içinde sallayınca sallanan şey titreşim. Motorumu
Teşekkür ederim.. Tek çare güncellemeyi beklemek
Bi soft reset dene bakalım : Ses kısma tuşu + Güç tuşuna birlikte 10 saniye civarı bas. Kendine gelirse telefon dert edilecek bir şey yok demektir şimdilik.
nasıl oldu anlamadım ama söyledıgını yaptım aynen duzeldı.tamda hazırlamıstım servıse godnermeyı 
çok saol tşk etmeyi unuttum. sayende telefonumu servise göndermekten kurtardın beni..nasıl oldu anlamadım ama söyledıgını yaptım aynen duzeldı.tamda hazırlamıstım servıse godnermeyı
![]()

çok saol tşk etmeyi unuttum. sayende telefonumu servise göndermekten kurtardın beni..nasıl oldu anlamadım ama söyledıgını yaptım aynen duzeldı.tamda hazırlamıstım servıse godnermeyı
![]()
, bu tüm L920'lerde meydana gelebilir ve pilini sökme şansımız yoktur. L820 ve L620'de de yapılabilir ancak bu modellerin kapağını açıp pilini sökme şansı da var ...