İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye
Sanmıyorum uzun süre açık kalmasından kaynaklandığını, benim L820 neredeyse bir aydan fazladır açık, hiç kapatıp açmadım, ayrıca Mobil veri 3G sürekli açık, konumlarım sürekli açık, sabah 09:00'dan 18:00'a kadar Bluetooth kulaklık sürekli açık, mesajlaşma, konuşma, internette takılma vs. derken ... Sabah 08:30'da şarjdan alırım, akşama kadar gayet iyi çıkartır. Aldığımdan beri bahsettiğin durumla bir kere karşılaşmıştım ama sabah şarjdan aldığımda hiç bakmamıştım tam şarj olmuş mu diye ama 2 saat sonra şarj tamamen bitmişti :bilmm, yaklaşık 2 aydır başka da şarj sorunu yaşamadım ...

işte işin garibi benim böyle bir sorun yaşamam..sabah kapatıp açınca yeniden normale döndü sarfiyat hala şarja takmadım :) yazılımsal bir sıkıntı olabilir belki anlamadım gitti valla dostum..:hmmm

antdn

Üye
Ben de artık lumia 820 kullanıcısıyım. :oke:

serinaga

serinaga

Üye
Ben de artık lumia 820 kullanıcısıyım. :oke:

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin ...

- - - Eklendi - - -

işte işin garibi benim böyle bir sorun yaşamam..sabah kapatıp açınca yeniden normale döndü sarfiyat hala şarja takmadım :) yazılımsal bir sıkıntı olabilir belki anlamadım gitti valla dostum..:hmmm

Walla kardeş ne diyeyim ki, 15 saatir kullanıyorum, halen %27 şarj var, yaklaşık bir saattir Maxicepte gezinti yapıyorum, bence pili tam şarj et, sonra 5 dk. kullan ve tekrar şarja koy ve 5-6 saat şarjda kalsın, yarın bir bak bakalım nasıl ? Ben bir ara bu şekilde yaptım ve o gün bu gün şarj sıkıntım yok ...

power_24

Üye
LUMİA 920 nin reset i nasıl yapıyoruz arkadaslar.telefonum dondu kaldı öyle ardından kapandı açılmıyor şimdi şarjıda vardı ne oldu buna şimdi..:(

PureFood

PureFood

Üye
LUMİA 920 nin reset i nasıl yapıyoruz arkadaslar.telefonum dondu kaldı öyle ardından kapandı açılmıyor şimdi şarjıda vardı ne oldu buna şimdi..:(

Bi soft reset dene bakalım : Ses kısma tuşu + Güç tuşuna birlikte 10 saniye civarı bas. Kendine gelirse telefon dert edilecek bir şey yok demektir şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: power_24
ardacumhur

ardacumhur

Üye
[video=youtube;de_PPQ1_zhg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=de_PPQ1_zhg[/video]

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hironakamura

hironakamura

Üye
Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin ...

- - - Eklendi - - -

Walla kardeş ne diyeyim ki, 15 saatir kullanıyorum, halen %27 şarj var, yaklaşık bir saattir Maxicepte gezinti yapıyorum, bence pili tam şarj et, sonra 5 dk. kullan ve tekrar şarja koy ve 5-6 saat şarjda kalsın, yarın bir bak bakalım nasıl ? Ben bir ara bu şekilde yaptım ve o gün bu gün şarj sıkıntım yok ...

kardeşim dediğim gibi yaptım bi sıkıntı görünmüyor şu an..açıp kapatınca da sorun yoktu zaten ama garanti olsun istedim :) çok teşekkür ediyorum..

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar bilindik üzere mağazamzda asphalt 7 ve Real Football 2013 bulunmaktadır . Her biri 800 mb küsur boyutunda . Ve benim telefonumda 4.5 gb boş hafıza olmasına rağmen birini yukleyınce diğerini yükleyemiyorum. Benzer sorun yaşayıpta çözebilen var mı ? L820 kullanıcıları olarak hafıza sıkıntısı çekeceğiz gibime geliyor..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bilindik üzere mağazamzda asphalt 7 ve Real Football 2013 bulunmaktadır . Her biri 800 mb küsur boyutunda . Ve benim telefonumda 4.5 gb boş hafıza olmasına rağmen birini yukleyınce diğerini yükleyemiyorum. Benzer sorun yaşayıpta çözebilen var mı ? L820 kullanıcıları olarak hafıza sıkıntısı çekeceğiz gibime geliyor..

evet diger klasorundeki gecici sistem dosyalarinin silinememesinden dolayi artarak devam eden bir yer kaplama sorunu var fakat bu sorun nisan ayinda yayinlanmasi beklenen guncellemeyle cozuldu.

Guncellemenin açıklamaları için aşagidaki konuya bakabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/windows-phon...kkinda-guncelleme-12-03-2013-a-11-769901.html

yhedex

Üye
Abi bu lumia920 nin içinde sallayınca sallanan şey titreşim. Motorumu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi bu lumia920 nin içinde sallayınca sallanan şey titreşim. Motorumu

üc secenek var. 1-titreşim motoru,2-ois,3-batarya

Cok rahatsiz ediyorsa servise ver basit şekilde duzeltiliyor.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Teşekkür ederim.. Tek çare güncellemeyi beklemek

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkür ederim.. Tek çare güncellemeyi beklemek

Yada,
Mağazadan "shrink storage" arattır ve yükle.
Uygulamayı çalıştır,
Önce "Fill Phone Storage" çalıştır ve bitince telefonu KAPAT-AÇ, açılınca tekrar uygulamayı çalıştır ve bu defa "Clean Phone Storage" çalıştır.
Duruma göre 1 Gbyte kadar temizleyebiliyor ...

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

Ahmet KIROĞLU

Üye
bende 620 aldım

dakamon

dakamon

Üye
Hayırlı olsun kardeşim :) windows phone ailesine hoşgeldin :)

power_24

Üye

Bi soft reset dene bakalım : Ses kısma tuşu + Güç tuşuna birlikte 10 saniye civarı bas. Kendine gelirse telefon dert edilecek bir şey yok demektir şimdilik.

çok saol tşk etmeyi unuttum. sayende telefonumu servise göndermekten kurtardın beni..:) nasıl oldu anlamadım ama söyledıgını yaptım aynen duzeldı.tamda hazırlamıstım servıse godnermeyı :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
çok saol tşk etmeyi unuttum. sayende telefonumu servise göndermekten kurtardın beni..:) nasıl oldu anlamadım ama söyledıgını yaptım aynen duzeldı.tamda hazırlamıstım servıse godnermeyı :)

Rica ederim kardeşim düzeldiğine sevindim. :oke:

serinaga

serinaga

Üye

Aklında bulunsun, arada sırada kilitlenebiliyor telefon, yaptıklarını aynen tekrarla telefon kendini resetleyip, tekrardan açılır :good:, bu tüm L920'lerde meydana gelebilir ve pilini sökme şansımız yoktur. L820 ve L620'de de yapılabilir ancak bu modellerin kapağını açıp pilini sökme şansı da var ...

Üst Alt