eyup ensar
Üye
Bişey sorcam bu şarjın %100 den sonra %96 ya erken Bi sürede düşmesi normal mi? Mesela Symbianlı telefonlarda %100 den aşağıya düşerken ilk devre çok uzun gidiyordu ilk devre azalınca gerisi zaten sona kadar hızlıca düşüyodu lumialarda her devre aynı şarj gücünemi sahip? Bilmem anlatabildim mi?
genel duruma bakarsak ilk düşüş erken gibi geliyo bana 820 kullanıyorum
sen o devrelere bakma. Şarjin genel durumunu gozetle. Şarjin herhangi bir devresinde degişik işlemler farkli şekilde şarjin azalmasina sebep olabilir.
sen o devrelere bakma. Şarjin genel durumunu gozetle. Şarjin herhangi bir devresinde degişik işlemler farkli şekilde şarjin azalmasina sebep olabilir.
Bişey sorcam bu şarjın %100 den sonra %96 ya erken Bi sürede düşmesi normal mi? Mesela Symbianlı telefonlarda %100 den aşağıya düşerken ilk devre çok uzun gidiyordu ilk devre azalınca gerisi zaten sona kadar hızlıca düşüyodu lumialarda her devre aynı şarj gücünemi sahip? Bilmem anlatabildim mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu adresde belirtilen data sense nerden ayarlanıyor.veri akışını izlemek istiyorum ama bu yolu bulamadım.bilen varsa yardımcı olsun lutfen....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu adresde belirtilen data sense nerden ayarlanıyor.veri akışını izlemek istiyorum ama bu yolu bulamadım.bilen varsa yardımcı olsun lutfen....

data wp8'in bir uygulamasi fakat henuz hic bir telefonda kullanilabilir degil. Bu da operator anlaşmalarina takilan eksiklerden birisi diyebiliriz.
O uygulama henüz sunulmadı
Onu bekleyen o kadar çok kişi var ki![]()
yapma ya inşallah en kısa zamanda bu uygulamayı yaparlar acil ihtiyaç yani...sen ne diyorsun ben şarzdan çıkardığımda en az 2 saat %100 takılıyorum farkındaysan hep kalan zaman 22 saat diyor bende. sonra biranda %97 96 ya düşüyor sonrada kalan zaman 4 5 gün diyor. ama sonra çatır çutur gidiyor bataryası % 100 altındayken. yani çok yalancı bu nokia. güncellemeden sonra oldu bu. ben diyordum kesin yaparlar diye her telefonunda var çünkü. bende n70 bide n95 var ikiside 5 saat tam gösteriyor çubukları ama sonra hemen düşüyor.
Veri bağlantısı sürekli açık ve arka planda veri bağlantısı gerektiren uygulama da varsa normal.ben 2 saat bile takılamıyorum biraz kullanıyım %96 ya düşüyo ondan sora zaten gidiş o gidiş şimdi %62 kalan diyor 9 saat kalmış...
Bende dün akşam itibariyle artık Lumia 820 kullanıcısıyımHerkese keyifli forumlar. Bu arada henüz benim telefonumda herhangibir güncelleme yok, bu normalmidir?
Tekrar hayırlı olsun. Güncelleme kontrolünü Ayarlar/Telefon Güncellemesi/Güncellemeleri Denetle bölümünden yapabilirsin. Diğer uygulama güncellemelerini ise mağaza sana bildirir. Bazı arkadaşlarda uygulama güncellemeleri geç bildiriliyor eğer bu http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone-magaza-guncellemeleri-744382.html konusunu takip edersen güncelleme bildirimini beklemeden yüklemiş olursun.Bende dün akşam itibariyle artık Lumia 820 kullanıcısıyımHerkese keyifli forumlar. Bu arada henüz benim telefonumda herhangibir güncelleme yok, bu normalmidir?

Veri bağlantısı sürekli açık ve arka planda veri bağlantısı gerektiren uygulama da varsa normal.
şöyle Bi saçmalık sizede mantıklı geliyormu arkadaşlar.
3g bin olmadığı yerde mobil veri 3g ye ayarlıysa internete girmiyor.3g yi görürse giriyor.yoksa her seferinde 2g ye olmak zorunda kalıyorum.bu olay 2g yani edge içinde geçerli.konumda edge yoksa 3gye almak zorundayım.ottomatik geçiş yapmıyor.bunu en basit 3g li telefon bile yapıyor.
ayar oldum iyice.sizlerde durum nasıl?
- - - Eklendi - - -
birde vodafoncular mms alıp göndermeyi denedimi hiç.mms ayarı gelmiyor cihaza.
Avea ve Türkcell kullananlarda erişim ayarlarında mms ayarı mevcut mu.mevcutsa ve devre dışıyda mms alabiliyormu?