İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

yhedex

Üye
tok bir ses kardeşim

yhedex

Üye
yok ya öyle deli gibi sarsmadıktan sonda rahatsız etmiyorda merak ediyorum o sallanan şeyi (:

serinaga

serinaga

Üye

sendeki normal.otomatik geçmesi gerekiyor zaten.bende manuel takılıyorum.telefonun yanına Bi şarter takacak artık yada hattı değiştireceğim.bunaldım iice.mms kullandınmı hiç.birde erişim noktasında mms ayarı varmı? Saolasın bu arada.sen ve ben dışında herkes hatsız kullanıyor burada lumiaları

Erişim noktasında AVEA İnternet ve AVEA Wap var sadece, MMS yok, son cümle koparttı beni :kop2:

- - - Eklendi - - -

nokiaya helal olsun valla gözümde değeri bir kez daha büyümüş oldu demin itibari ile sarj yapıyodum usb ile 620 masanın üstünden bilgisayarın monitorün olduğu yerden yüzüstü düstü yere ve kapağı çıkmış oldu telefon hala sağlam hiçbir sey olmadı telefona iste bu yüzden nokia diyorum sağlam telefon yaptığı içinde banada nokiayı tebrik etmekten baska hiçbirseyde kalmıyor :alkis :good:

Benimki arabadan ceketi alırken (cebinde olduğunu unutmuşum, hızla çekip aldım :ah) fırlayıp çakıllı asfaltta 3-5 takla attı da tek çizik bile olm amıştı :good:

- - - Eklendi - - -

şiddetli sarsinca benim bile icimden ses geliyor:D Şaka bir yana ses tok bir ses mi yoksa tıkırtı gibi bir ses mi?

Gecenin bir vaktinde koparttın beni üstadım, yerde yuvarlanıp duruyorum ne sesler geliyor içimden bir bilsen, hem tokurduyom, hem de tıkırdıyom :kop2:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

power_24

Üye
lumia 920 kullanıcıları telefonuzuz sağ sola sarsınca içinde birşey oynuyormu titrermiş gibi deneyip cvp atabilrmsnz sadece bdne oluorsa servise vericem ?

yok öyle titreme falan ancak bi yerden okudugum kadarıyla hatırlamıyorum nerden okudum kameranın lensınden dolayı sallandıgıı zaman o ses gelıyormus ben kendı telefonumdan denedım herhangı bır ses gelmıyor yanlış bilgide vermek ıstemıyorum sadece okudugumyu paylasayım dedım...

- - - Eklendi - - -

Yüksek kontrast modunda telefonu kullanan varmı hiç arkadaslar çok süper oluyor daha yenı keşfettim telefona ayrı bır imaj kazandırıyor.

Lumiance

Lumiance

Üye
yok öyle titreme falan ancak bi yerden okudugum kadarıyla hatırlamıyorum nerden okudum kameranın lensınden dolayı sallandıgıı zaman o ses gelıyormus ben kendı telefonumdan denedım herhangı bır ses gelmıyor yanlış bilgide vermek ıstemıyorum sadece okudugumyu paylasayım dedım...

- - - Eklendi - - -

Yüksek kontrast modunda telefonu kullanan varmı hiç arkadaslar çok süper oluyor daha yenı keşfettim telefona ayrı bır imaj kazandırıyor.

bir rivayete göre optik görüntü sabitleyicisinden, diğer bir rivayete göre de bataryadan geldiği söyleniyor.

yüksek kontrast kodu şarjını çabuk harcar :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bir rivayete göre optik görüntü sabitleyicisinden, diğer bir rivayete göre de bataryadan geldiği söyleniyor.

yüksek kontrast kodu şarjını çabuk harcar :)
Ben bu sesin optik görüntü sabitleyici (ois) donanımıyla alakalı olduğu görüşünü savunuyorum.:oke:

Çünkü fotoğrafa bakınca bataryanın sallanmasının mümkün olmadığı aşikar.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

power_24

Üye
siyah kapak lumia 920 ye en çok yakışan tema rengi nedir arkadaslar.diğer siyah kapaklı lumialar içinde geçerli tabiki...

YkPkY

YkPkY

Üye
Erişim noktasında AVEA İnternet ve AVEA Wap var sadece, MMS yok, son cümle koparttı beni :kop2:

e napiim bi soru soruyorum yardım niteliğinde.kimseden tık yok.sanki kıyamet kopuyor herkes kendi derdine düşmüş mahşerde gibi.
habire telefon sallıyolar baksana.ellerinden bi fırlayacak sonra daha sallanacak telefonları kalmayacak :) bi ayarlara girilip erişim noktasına bakacaklar bide mms gönderen yada alan varsa sonucu söyleyecek o kadar.bende ona göre Nokiaya geri bildirim yapacağım,bu kadar:ah

YkPkY

YkPkY

Üye
ben hiçbişey kullanmıyorum.direkt şeffaf

YkPkY

YkPkY

Üye
:pro:

PureFood

PureFood

Üye
Aldığım gün çini mavisiydi dedim bu renk böyle bu kadar cırt olmamalı bu mavi. Koyu kırmızıyla bir tanıştım o günden beri ayrılmaz ikiliyiz :D Bi kaç gün zümrüt yeşiliyle kaçamaklar yaptım ama olur o kadar :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nokia Care Suite , güncelleme yaptım son versiyona yükseldi, programı çalıştırınca Login, Pass diyor? Çözümü var mı arkadaşlar..

serinaga

serinaga

Üye
Aldığım gün çini mavisiydi dedim bu renk böyle bu kadar cırt olmamalı bu mavi. Koyu kırmızıyla bir tanıştım o günden beri ayrılmaz ikiliyiz :D Bi kaç gün zümrüt yeşiliyle kaçamaklar yaptım ama olur o kadar :D

Bu çok iyi yaaa, :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Care Suite , güncelleme yaptım son versiyona yükseldi, programı çalıştırınca Login, Pass diyor? Çözümü var mı arkadaşlar..

uygulamanin kurulu olducu dizinden uygulama dosyasina tikla acilir. Kisayoldan acilmaz login cikar.

Üst Alt