5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
tamam

hikmet366

hikmet366

Üye
yazdığın Cvp arka sayfada kaldı oraya bir bak

umudumvar1

Üye
ya ana sayfaya baktım ama ben tam olarak anlamadım. Bu şeylerden pek anlamıyorum. Yani kız olunca böyle şeylere pek ilgi duymazdım ama baktım gayet güzel hazırlanmış yüklemek istedim ama yaşamadım işte.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya ana sayfaya baktım ama ben tam olarak anlamadım. Bu şeylerden pek anlamıyorum. Yani kız olunca böyle şeylere pek ilgi duymazdım ama baktım gayet güzel hazırlanmış yüklemek istedim ama yaşamadım işte.

team vieweri biliyomusun

ozanazy

ozanazy

Üye
4X3 içinde 5-6 dosya var. 4X4 düzeni klasöründe ise 1 dosya var sorun mu var doğru mu

aea-tc

Üye
beyler bir sorunum var telefon v52de şu anda bunun üstüne atarsam bir sıkıntı olur mu? olur Diyorsanız nasıl versiyon atlarım?
bir de hafıza kartını biçimlendirmeye falan gerek var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
4X3 içinde 5-6 dosya var. 4X4 düzeni klasöründe ise 1 dosya var sorun mu var doğru mu

4x4 ü kullanıcaksan eksik dosyaları 3x4 ten al öyle flaşhla

- - - Eklendi - - -

beyler bir sorunum var telefon v52de şu anda bunun üstüne atarsam bir sıkıntı olur mu? olur Diyorsanız nasıl versiyon atlarım?
bir de hafıza kartını biçimlendirmeye falan gerek var mı?

ana başlıkta gerekli şeyleri söyledim... V52 üzerine kurbilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

Malesef bilmiyorum

team viewer uzaktan yardımdır. Googleye yazınca hemen çıkar. Onu kurup ıd ve şiffeyi bana verirsen ben se in pc ne bağkanıp yazılımı ben atıcam olurmu?

aea-tc

Üye
çok teşekkür ederim ilgininz için şimdi deneyeceğim hayırlısı :D

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
o arkadaş bildirim yok diyorduya iş te bunda bildirim var birde abi sorunsuz zırtbırt kapanmaya bir metro topbar buldum upload ediyorum link atayımmı

- - - Eklendi - - -

tek sorun ing

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Joker

terapi1

Üye
bu emektara bu güncelleme yeter bence en üst düzeyde 5800 kullanıyosunuz daha ne bekliyosunuz android mi yapcak üstat :) emegine saglık üstat gercekten süper iş çıkardın ellerin dert görmesin üst modellere başarının devamını bekliyoruz :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Aynen

hikmet366

hikmet366

Üye
evet

terapi1

Üye
telefondanda indirme yapabilirsin

Üst Alt