5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
hakan mayis hazirana doru güncelleme cıkarir belki

cevapladı zaten kendisi güncelleme yokmuş daha aslında bir güncelleme daha olsa olabilir görsel açıdan temalar fontlar falan sen ne düşünüyosun abi bişeyler ekliycekmisin görsel olarak ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme daha çikmayacak...

hikmet366

hikmet366

Üye
ya boşuna öle deme çıkarirsin yüyùk yemin etme ama bilemem başka cfw çıkarırsin onu bilemem

hikmet366

hikmet366

Üye
aynen ya konu dişi mesaj attioz ama yas kac

bartez33

Üye
hard format atsak geri düzelir mi telefon geriye.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hard format atsak geri düzelir mi telefon geriye.
orjinale dönmen için. navifrm uygulamasından orijinal yazılım dosyalarını indir bunu attığın gibi at orjinale döneceketir

- - - Eklendi - - -

yok kızmadım

• Beğen
Tepkiler: Joker
hikmet366

hikmet366

Üye
yani abi demek lazim hakan sen bu cfw olayina nasil ayak bastım bize bir bunları anlatsana az mérak ediyorum dj yaparken simdi ise cfw yapıyorsun

- - - Eklendi - - -

sen nerelisin hakan izmirli misin hm ben samsun senin soyadın güven mi benimde güvende ondan sordum ya hikmet güven adım ve soyadım izmir dede güven soyadını taşıyan varmış demekli ben BıLıyorum Kİ SAMSUN DAN GELME BIR SOYADI

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yani abi demek lazim hakan sen bu cfw olayina nasil ayak bastım bize bir bunları anlatsana az mérak ediyorum dj yaparken simdi ise cfw yapıyorsun

- - - Eklendi - - -

sen nerelisin hakan izmirli misin hm ben samsun senin soyadın güven mi benimde güvende ondan sordum ya hikmet güven adım ve soyadım izmir dede güven soyadını taşıyan varmış demekli ben BıLıyorum Kİ SAMSUN DAN GELME BIR SOYADI

uzun lafın kısası fazlalıklar uygulamaları silmek için bakınıyordum kimse yardım etmeyince kendim silmeye başladım sonra cfw düzenledim kendime öyle başladı... devam edermi bu iş hayır ileride kesin bırakıcam bu işleri... aslen Rizeliyiz.. ben küçükken ailem göç etmişler izmire :)

ozanazy

ozanazy

Üye
Bu arada bende 26 yaşındayım. :) neyse konuyla ilgili olarak. Ben 2 kere CFW kurdum ikisinde de telefondan veya Nokia Suit'den bazı uygulamaların güncellemelerini kuramıyorum mail for exchange bunlardan biri. Şirket maili kullanmak için lazım oluyor. Bunu güncelleyememe nedeni nedir bilen var mı?

hikmet366

hikmet366

Üye

uzun lafın kısası fazlalıklar uygulamaları silmek için bakınıyordum kimse yardım etmeyince kendim silmeye başladım sonra cfw düzenledim kendime öyle başladı... devam edermi bu iş hayır ileride kesin bırakıcam bu işleri... aslen Rizeliyiz.. ben küçükken ailem göç etmişler izmire :)

ne güzel bir insansın ya deli dolu için çok temiz[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bende 26 yaşındayım. :) neyse konuyla ilgili olarak. Ben 2 kere CFW kurdum ikisinde de telefondan veya Nokia Suit'den bazı uygulamaların güncellemelerini kuramıyorum mail for exchange bunlardan biri. Şirket maili kullanmak için lazım oluyor. Bunu güncelleyememe nedeni nedir bilen var mı?

yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi... eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırtıyor

hikmet366

hikmet366

Üye
her gün bilgisayarda mi oturuyorsun hakan seni baya bir forum sitelerinee görüyorum da herkese cevap yazmakla uğraşıyorsun Bir tatile cık :) :) :)

ozanazy

ozanazy

Üye

yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi... eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırtıyor
Kesinlikle tam olarak böyle yapıyorum o konuda bir sıkıntı yok. Ayrıca telefon kilidi sorunu da oluyo. Format sonrası kilit kodu soruyor 12345 deniyorum kabul etmiyor fakat sorun da olmuyor. Bunların olmaması insanın sinirini bozuyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
şifreyi değiştirirsen olacağı o

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Kesinlikle tam olarak böyle yapıyorum o konuda bir sıkıntı yok. Ayrıca telefon kilidi sorunu da oluyo. Format sonrası kilit kodu soruyor 12345 deniyorum kabul etmiyor fakat sorun da olmuyor. Bunların olmaması insanın sinirini bozuyor.
hafıza kartını çıkart. yazılımı öyle flaşhla

- - - Eklendi - - -

hikmet gereksiz mesaj atmayalım daha

Üst Alt