5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu emektara bu güncelleme yeter bence en üst düzeyde 5800 kullanıyosunuz daha ne bekliyosunuz android mi yapcak üstat :) emegine saglık üstat gercekten süper iş çıkardın ellerin dert görmesin üst modellere başarının devamını bekliyoruz :)

zaten daha ötesine gidemeyeceğimi açık açık söylüyorum... Bence 5800 a bunların olduğuna şükür etmeliyiz...

- - - Eklendi - - -

o arkadaş bildirim yok diyorduya iş te bunda bildirim var birde abi sorunsuz zırtbırt kapanmaya bir metro topbar buldum upload ediyorum link atayımmı

- - - Eklendi - - -

tek sorun ing

- - - Eklendi - - -

hımm anladım şimdi saolasın kardeşim

- - - Eklendi - - -

Ama bilgisayar tamirde çöktü de. Bu indirme işlemi bilgisayardan mı yapılıyor ?

bilgisayar olmadan yükleyemezsin. Bilgisayar şart

• Beğen
Tepkiler: Joker

ozanazy

ozanazy

Üye
merhabalar, ana sayfada ekranı sağa veya sola kaydırabiliyoruz bildiğiniz gibi. Bu kayan ekrana wigdet vs. eklenmiyor bunun biz çözümü var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar, ana sayfada ekranı sağa veya sola kaydırabiliyoruz bildiğiniz gibi. Bu kayan ekrana wigdet vs. eklenmiyor bunun biz çözümü var mı?
merhaba.. sağ sola kaydırmada sadece widgetler gizleniyor aslında kaydırma yoktur bize öyle geliyor... 2. bir sayfa olmadığı içinde boş olan ekrana widget eklenemez...

umudumvar1

Üye

zaten daha ötesine gidemeyeceğimi açık açık söylüyorum... Bence 5800 a bunların olduğuna şükür etmeliyiz...

- - - Eklendi - - -

hımm anladım şimdi saolasın kardeşim

- - - Eklendi - - -

bilgisayar olmadan yükleyemezsin. Bilgisayar şart
Sayfanın en başında anlatmışsın ya onları bilgisayarda mı yapacağım yani ?

aea-tc

Üye
bu hata geliyor emulgatoru acıp go deyince neden acaba?
http ://f1303.hizliresim.com/17/d/ kzttz.png

mecburen linki böyle koydum henüz yetki verilmemiş url koyamıyorum k bakmayın. şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu hata geliyor emulgatoru acıp go deyince neden acaba?
http ://f1303.hizliresim.com/17/d/ kzttz.png

mecburen linki böyle koydum henüz yetki verilmemiş url koyamıyorum k bakmayın. şimdiden teşekkürler
linki baştan ver hatalı açılmıyor

aea-tc

Üye
f1303.hizliresim.com/17/d/kzttz.png

aea-tc

Üye
hemen deniyorum. devam edilmiyo malesef

attığım halde aynı hatayı veriyo her şeyi baştan deneyeceğim şimdi bir de yine bilgi veririm

- - - Eklendi - - -

aynı hatada kalıyorum sürekli bir de jafı kurarken iki hata verdi yoksay dedim ilerledim başka bir jaf mı kurmam gerekir acaba?

- - - Eklendi - - -

son bi sorum var yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim jafı bulup kurup;
flash basmaktan kastımız sadece programdaki flash tusuna tıklamak değil mi?

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hemen deniyorum. devam edilmiyo malesef

attığım halde aynı hatayı veriyo her şeyi baştan deneyeceğim şimdi bir de yine bilgi veririm

- - - Eklendi - - -

aynı hatada kalıyorum sürekli bir de jafı kurarken iki hata verdi yoksay dedim ilerledim başka bir jaf mı kurmam gerekir acaba?

- - - Eklendi - - -

son bi sorum var yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim jafı bulup kurup;
flash basmaktan kastımız sadece programdaki flash tusuna tıklamak değil mi?
evet sorna telefonun açma tuşu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim hakan abi :)
Bir de ben sana başka bir konuda danışmak istiyorum ama bu konuyla alakası yok o yüzden özelden yazsam olur mu

özelim kapalı böyle anlayışlı olduğun için ve pat yazmadığın için buradan yaz kardeşim

aea-tc

Üye
hocam bu görüntüden sonra mı telefonu takıp bir kere tuşa basıyoruz? yoksa bir sıkıntı mı var ?

programı kurma süreci sıkıntılı olduğu için tereddütdeyim çünkü

son sorum arkadaşlar inşallah bunun sebebi nedir şimdi ne yapayım?

P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu görüntüden sonra mı telefonu takıp bir kere tuşa basıyoruz? yoksa bir sıkıntı mı var ?

programı kurma süreci sıkıntılı olduğu için tereddütdeyim çünkü

telefonu kapalı konuöda usb ile pc ye bağlı beklemede brak. Sonra jafta resimde gösterdiklerimi yap flaşha bas evet de açma kapama tuşunu bir kes bas bırak bekle

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim öncelikle. Skype programı benim telefonuma olur mu
tabikide olur uygulamar bölümünde bulabilirsin skype uygulamasını yalnız sertifika hatası alırsın.. onun için ya hack yapmalısın yada benim hazırladığım bu yazılımı yüklemelisin ki istediğin uygulamayı yükleyebilesin

umudumvar1

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-00-for-s60v5-symbianos9-4-signed-492735.html burda var kardeşim :oke:

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim hakan abi açıldı skype ile ilgili bir soru daha sorsam olur mu ' ?

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-00-for-s60v5-symbianos9-4-signed-492735.html burda var kardeşim :oke:

- - - Eklendi - - -

Galiba linkteki skype çalışmıyor mesajı silermisiniz .
Teşekkür ederim hakan abi oldu :) Skype ile ilgili bir soru daha sorsam olur mu ki '?

Üst Alt