5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

umudumvar1

Üye
tabikide olur uygulamar bölümünde bulabilirsin skype uygulamasını yalnız sertifika hatası alırsın.. onun için ya hack yapmalısın yada benim hazırladığım bu yazılımı yüklemelisin ki istediğin uygulamayı yükleyebilesin
Tamam teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

Linkteki skype çalıştımı ?
Evet bende açıldı zaten üyeliğimde vardı.

hkarabil

Üye
en son teli kapatıp pc takıldıkdan sonra hiçbirşey olmadı flahs bastıgımda hata veriyor evt hayır cıkıyor evt diyorum yine birşey olmuyr yardım edebilir misiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
en son teli kapatıp pc takıldıkdan sonra hiçbirşey olmadı flahs bastıgımda hata veriyor evt hayır cıkıyor evt diyorum yine birşey olmuyr yardım edebilir misiniz

team viewirdan ben yapayım istersen

pissed26

pissed26

Üye
hakancım fp5 hatamı vardı fp6 çıktı 5 sonuncu olacak diye biliyodum :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakancım fp5 hatamı vardı fp6 çıktı 5 sonuncu olacak diye biliyodum :hmmm

fontta hata vardı ve orijinal 5800 fontunu düzenledim bi kaç eksiği vardı onları tamamladım artık finali yaptık... ana sayfada güncelleme bilgileri var ordanda bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Joker

yourfriends

Üye
Sırf yazı tipleri için teşekkür ederim, N8 yazı tipi baygınlık yapmıştı ve başka bir yolu da kalmamıştı... Tekrar teşekkür ederim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sırf yazı tipleri için teşekkür ederim, N8 yazı tipi baygınlık yapmıştı ve başka bir yolu da kalmamıştı... Tekrar teşekkür ederim...

rica ederim. Artık sorun olmaz yazı fontu en iyisi orjinali

iboarik

iboarik

Üye
Belle ye yüklenen tüm programlar yüklenebiliyormu yoksa yine s60v5 programlarımi yüklenebilecek.

Üst Alt