bende lumia 620 kulanıcısıyım kayıt edin
Ya bende sizinki gibi normal kapakla sallanmayanından almak istiyorum niye gidip bide şarz edilebilir kapak alim boşu boşuna. Çok canımı sıkan bi durum ya bulamazsam sallanmayanını diye. Umarım sıkıntı olmaz. Telefonu alınca buraya yazıcam sallanıyomu sallanmıyomu diyeklübe de eklersin ayrıca.

Daha öncede belirtmiştim.haritaları açtığınızda konumunuzu bulduğunuzda pusula yönünüzü gösteriyormu.bende göstermiyor.teli nekadar salasamda olmuyor.
büyütülecek bir problem değil. sallantı bende de var. araya kağıt da sıkıştırmadım. kapağı açmaya erindim. ama kağıt sıkıştırırsan sallantı kesilir. zaten kapağı ayda yılda bir açarsın. kağıt sıkıştırdığını unutursun bile. ama yanmaz bir kağıt sıkıştır derim. bazen aşırı ısınma oluyor tutuşur filan nolur nolmaz![]()
ne yanması o kadar ısınmıyordur ısınsa plastiği de erir mazallah 
abi internet tarayıcısında ki adres çubuğunu gizleme ayarı yokmu yaf tam ekran olsun isitom
Yok sanırım, ama bazı sayfalarda otomatikman gizleniyor, ama alternatif olarak UC browser kullanabilirsiniz, bunda tam sayfa gezinebilirsiniz ...
driver uygulamasındada sadece bir kereye mahsus yönünü gösteriyor.devamlıkonumun dahilindeki yönünü vermiyor.nokia mapsın böyle hata yapmaması lazımdı.nokiada yıllardır kullandığım bi özellik.konumuma geldiğim zaman yönümü vermesi gerekli
Drive uygulamasında pusula var sanırım, onu kullanmıyor musunuz?
Oradaki işinizi görmüyor mu?
driver uygulamasındada sadece bir kereye mahsus yönünü gösteriyor.devamlıkonumun dahilindeki yönünü vermiyor.nokia mapsın böyle hata yapmaması lazımdı.nokiada yıllardır kullandığım bi özellik.konumuma geldiğim zaman yönümü vermesi gerekli
Bağlantıda sıkıntı vardır, wifi bağlantını kapat/aç ve tekrar dene.ya arkadaslar az önce ae fruit slash adlı oyunun güncellemesi geldi wifi açık olduğu bekleniyor diyor ve 10dakikadır bekliyorum oyunu güncellemiyor
sorun çözüldü telefonu yeniden açıp kapadım 1-2saat önce mail adresimin sifresini değistirdiydim heralde ondan oldu galiba

l820'ci arkadaşlara sorumdur:
telefonunuz bataryayı hızlı bitirme sorunu yaşatıyor mu size? benim başıma bugün ikinci defa geldiği için soruyorum.
öncelikle internete,konuma,arka plana dair her şey kapalı duruyor..dün %89 iken bıraktım yattım sabah kalktığımda %20'ye inmişti..telefonu yeniden başlattım düzelir gibi oldu..
böyle bir şey sizin de başınıza geliyor mu? çünkü htc 8x'te de benzer sorunu yaşadım onu da yeniden başlatınca düzeldi.
acaba bu telefonun uzun süre açık kalmasından dolayı mı oluyor? l820 neredeyse 10-11 gündür sürekli açıktı..
, yaklaşık 2 aydır başka da şarj sorunu yaşamadım ...Sanmıyorum uzun süre açık kalmasından kaynaklandığını, benim L820 neredeyse bir aydan fazladır açık, hiç kapatıp açmadım, ayrıca Mobil veri 3G sürekli açık, konumlarım sürekli açık, sabah 09:00'dan 18:00'a kadar Bluetooth kulaklık sürekli açık, mesajlaşma, konuşma, internette takılma vs. derken ... Sabah 08:30'da şarjdan alırım, akşama kadar gayet iyi çıkartır. Aldığımdan beri bahsettiğin durumla bir kere karşılaşmıştım ama sabah şarjdan aldığımda hiç bakmamıştım tam şarj olmuş mu diye ama 2 saat sonra şarj tamamen bitmişti, yaklaşık 2 aydır başka da şarj sorunu yaşamadım ...