Arkadaşlar Bi sorum olacak . Lumia 620 kullanıyorum Windows Phone için opera miniyi bulamadım bulan yada indirebilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi??
Arkadaşlar merhaba.Telefonu birkaç gündür kullanıyorum gerçekten çok güzel bir telefon fakat bulamadığım iki şey var yardım ederseniz sevinirim.Bir yandex mail hesabımı kuramıyorum iki kredi kartımı mağazaya tanımlayamadım yetkisi yok tarzı bişey diyo
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
advenced setup ta sunucu adreslerini falanda bizim yazmamızı istiyor.oradan da denemiştim ama yapamamıştım bu yüzdenArkadaşlar merhaba.Telefonu birkaç gündür kullanıyorum gerçekten çok güzel bir telefon fakat bulamadığım iki şey var yardım ederseniz sevinirim.Bir yandex mail hesabımı kuramıyorum iki kredi kartımı mağazaya tanımlayamadım yetkisi yok tarzı bişey diyo
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
hesap ekleme bolumunde advanced setup olmali listenin en altinda oradan oluşturabilirsin. Kredi kartini tanimlayabilmek icin bankanin izin vermesi gerekiyor banka muşteri hizmetlerini arayarak sorunu cozebilirsin.
Beni ekleyin listeyelumia 620 yeşil
![]()

Lumia kullanıcıları kulübü 177 kişi olmuş![]()
ne oldu abi

Arkadaşlar bazıları AVI formatını desteklemesini istemiş. Telefonu kullanmıyorum o yüzden destekliyor mu, desteklemiyor mu bir şey diyemeyeceğim. Ama Nokia'nın global sitesinde Lumia 520 nin özelliklerine bakarken desteklenen video formatlarında "Video playback file formats: MP4, ASF, WMV, AVI, 3GP, 3G2, M4V, MOV" yazıyordu. Sonra bende Lumia 620 nin özelliklerine girdiğimde Video playback file formats: MP4, WMV, 3GP, M4V yazıyordu. Yani arkadaşlar büyük ihtimalle Lumia 520 "GDR2" güncellemesiyle gelecek. Bu güncellemeyle AVI ve başka video formatları desteği gelecek. Güncellemede Mart ayı içinde gelecek. Link burada:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncellemenin Mart ayı içerisinde gelmesi zor gibi.
Ancak Nisan ayında dağıtılmaya başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.
Bir de şu "eksiklikler" konusu altında topladıklarımızın büyük kısmını hallederlerse Windows Phone iyice mükemmelliğe ulaşır.

Merhaba arakdaşlar ilk defa buraya girdim. Güzel bi konu açılmış. İnternette lumia konuları bulmak çok zor gerçekten. Konunun bence eksiği telefonları ayrı ayrı tutsaydınız keşke böyle bi kargaşa olur diye düşünüyorum. Sizlere bi şey söylemek istiyorum lumia 820 alacagım ama şu bataryanın sallanması canımı çok sıkıyo vatan computer a gittim ve salladım gerçekten çok can sıkıcı bi şekilde sallanıyo. Sizde de böyle sıkıntılar varmı. Yoksa bunun nedeni nedir. Alırken dikkat ettiniz mi. Bide alırken satıcıya sallanmayanı varsa alırım dediniz mi acaba? Çünkü ben böyle yapmayı düşünüyorum da![]()

Bu sorun sanırım bu konu yada başka bir konu altında Lumia 820 sahibi arkadaşlar arasında kısa süre önce konuşulmuştu. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılarımız var bildiğim kadarıyla. Çoğu kendince çözüm üretmiş yanlış hatırlamıyorsam. Eminim görenler sorunu nasıl aştıkları konusunda yardımcı olacaklardır.
Lumia kulüpleri normalde modellere göre ayrı ayrıydı, ancak artan model sayısı nedeniyle birleştirmek zorunda kaldık. Bunun yanı sıra kullanılan sistemin ve yaşanan sorunların genellikle aynı olması da etkili oldu. Ayrı gayrı olmasın dedik
Eğer alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
kaçarı yok yani
önümüzdeki haftasonu alıyorum ama çok can sıkıcı bi durum o kadar para verip kağıt sıkıştırmak ta istemiyorum açıkcası elimden geldiğince arıcam sallanmayanını ama eğer bulamazsam yapacakta bi şey yok tabiki :SEvet alacağım bulutsuzgecekaçarı yok yani
önümüzdeki haftasonu alıyorum ama çok can sıkıcı bi durum o kadar para verip kağıt sıkıştırmak ta istemiyorum açıkcası elimden geldiğince arıcam sallanmayanını ama eğer bulamazsam yapacakta bi şey yok tabiki :S
aslinda batarya sallanmasi kablosuz şarj kapaklarda yok. Bu da sorunun iki farkli kapak tipinden kaynaklandigini gosteriyor. Gerci benim cihazda oyle bir sallanma yok ama bazi arkadaşlarimizin bu tur bir şikayeti olmuştu.
Evet alacağım bulutsuzgecekaçarı yok yani
önümüzdeki haftasonu alıyorum ama çok can sıkıcı bi durum o kadar para verip kağıt sıkıştırmak ta istemiyorum açıkcası elimden geldiğince arıcam sallanmayanını ama eğer bulamazsam yapacakta bi şey yok tabiki :S