İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

vacca

Üye
araya cadı gibi gireyim de :) annemin 820'yi salladım batarya sesi yok arkadaşlar ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ya bende sizinki gibi normal kapakla sallanmayanından almak istiyorum niye gidip bide şarz edilebilir kapak alim boşu boşuna. Çok canımı sıkan bi durum ya bulamazsam sallanmayanını diye. Umarım sıkıntı olmaz. Telefonu alınca buraya yazıcam sallanıyomu sallanmıyomu diye :) klübe de eklersin ayrıca.

büyütülecek bir problem değil. sallantı bende de var. araya kağıt da sıkıştırmadım. kapağı açmaya erindim. ama kağıt sıkıştırırsan sallantı kesilir. zaten kapağı ayda yılda bir açarsın. kağıt sıkıştırdığını unutursun bile. ama yanmaz bir kağıt sıkıştır derim. bazen aşırı ısınma oluyor tutuşur filan nolur nolmaz :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Daha öncede belirtmiştim.haritaları açtığınızda konumunuzu bulduğunuzda pusula yönünüzü gösteriyormu.bende göstermiyor.teli nekadar salasamda olmuyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha öncede belirtmiştim.haritaları açtığınızda konumunuzu bulduğunuzda pusula yönünüzü gösteriyormu.bende göstermiyor.teli nekadar salasamda olmuyor.

Drive uygulamasında pusula var sanırım, onu kullanmıyor musunuz?
Oradaki işinizi görmüyor mu?

dakamon

dakamon

Üye
büyütülecek bir problem değil. sallantı bende de var. araya kağıt da sıkıştırmadım. kapağı açmaya erindim. ama kağıt sıkıştırırsan sallantı kesilir. zaten kapağı ayda yılda bir açarsın. kağıt sıkıştırdığını unutursun bile. ama yanmaz bir kağıt sıkıştır derim. bazen aşırı ısınma oluyor tutuşur filan nolur nolmaz :)

Yok artık :D ne yanması o kadar ısınmıyordur ısınsa plastiği de erir mazallah :D

yhedex

Üye
abi internet tarayıcısında ki adres çubuğunu gizleme ayarı yokmu yaf tam ekran olsun isitom

serinaga

serinaga

Üye
abi internet tarayıcısında ki adres çubuğunu gizleme ayarı yokmu yaf tam ekran olsun isitom

Yok sanırım, ama bazı sayfalarda otomatikman gizleniyor, ama alternatif olarak UC browser kullanabilirsiniz, bunda tam sayfa gezinebilirsiniz ...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yok sanırım, ama bazı sayfalarda otomatikman gizleniyor, ama alternatif olarak UC browser kullanabilirsiniz, bunda tam sayfa gezinebilirsiniz ...

UC browser da seceneklerde Exit Screen seceneğiyle oluyor.

YkPkY

YkPkY

Üye

Drive uygulamasında pusula var sanırım, onu kullanmıyor musunuz?
Oradaki işinizi görmüyor mu?
driver uygulamasındada sadece bir kereye mahsus yönünü gösteriyor.devamlıkonumun dahilindeki yönünü vermiyor.nokia mapsın böyle hata yapmaması lazımdı.nokiada yıllardır kullandığım bi özellik.konumuma geldiğim zaman yönümü vermesi gerekli

serinaga

serinaga

Üye

driver uygulamasındada sadece bir kereye mahsus yönünü gösteriyor.devamlıkonumun dahilindeki yönünü vermiyor.nokia mapsın böyle hata yapmaması lazımdı.nokiada yıllardır kullandığım bi özellik.konumuma geldiğim zaman yönümü vermesi gerekli

Açıkçası NOKIA Maps'te hiç denemedim, ama aşağıdaki Uygulamada son derece başarılı çalışıyor yön gösterme hem pusula olarak, hem de harita üzerinde ...

YkPkY

YkPkY

Üye
Pusula uygulamalarında sıkıntı yok zaten.kullanıyorum onları arada
ama en gerekli plan navigasyon.s^3lerde onuda bırak e72mde bile haritaları açtığımda konumumu buldukdan sonra kenarda pusula simgesi yeşil oluyordu,ona tıklayıp hafif sallayınca pusula devreye girip haritadaki yönüne göre haritayı döndürüyordu.yani telefonu dik tuttuğunda karşındaki sokak yada cadde her ne varsa rotaynı bulabiliyorsun.ama bunda karşında hangi sokak vs. önce bilmen gerekiyor.yoksa zıçtın.özellikle yürüme seçiminde

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya arkadaslar az önce ae fruit slash adlı oyunun güncellemesi geldi wifi açık olduğu bekleniyor diyor ve 10dakikadır bekliyorum oyunu güncellemiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya arkadaslar az önce ae fruit slash adlı oyunun güncellemesi geldi wifi açık olduğu bekleniyor diyor ve 10dakikadır bekliyorum oyunu güncellemiyor
Bağlantıda sıkıntı vardır, wifi bağlantını kapat/aç ve tekrar dene.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sorun çözüldü telefonu yeniden açıp kapadım 1-2saat önce mail adresimin sifresini değistirdiydim heralde ondan oldu galiba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun çözüldü telefonu yeniden açıp kapadım 1-2saat önce mail adresimin sifresini değistirdiydim heralde ondan oldu galiba

galiba degil ondan oluyor. Hesaplardan herhangi birinin şifresini degiştirdiginizde telefondan da yeni şifreyle tekrar oturum acmaniz gerekiyor. Yoksa microsoft hesabinin şifresi degiştiginde oturumunuz kapali olacagindan marketten de indirme veya guncelleme yapamazsiniz.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

ya bide arada birde ekran sıkıntı veriyor ekrana basamıyorum diyelim bi uygulamayı açmak için basmaya çalışıyorum hiç basmıyor ve telefonu kilit ekranı alıp sora tekrardan kilit ekranını açıyorum düzeliyor bu sorun bazen arada bir böle bi hatayı neden veriyor acaba

hironakamura

hironakamura

Üye
l820'ci arkadaşlara sorumdur:

telefonunuz bataryayı hızlı bitirme sorunu yaşatıyor mu size? benim başıma bugün ikinci defa geldiği için soruyorum.

öncelikle internete,konuma,arka plana dair her şey kapalı duruyor..dün %89 iken bıraktım yattım sabah kalktığımda %20'ye inmişti..telefonu yeniden başlattım düzelir gibi oldu..

böyle bir şey sizin de başınıza geliyor mu? çünkü htc 8x'te de benzer sorunu yaşadım onu da yeniden başlatınca düzeldi.

acaba bu telefonun uzun süre açık kalmasından dolayı mı oluyor? l820 neredeyse 10-11 gündür sürekli açıktı..

serinaga

serinaga

Üye
l820'ci arkadaşlara sorumdur:

telefonunuz bataryayı hızlı bitirme sorunu yaşatıyor mu size? benim başıma bugün ikinci defa geldiği için soruyorum.

öncelikle internete,konuma,arka plana dair her şey kapalı duruyor..dün %89 iken bıraktım yattım sabah kalktığımda %20'ye inmişti..telefonu yeniden başlattım düzelir gibi oldu..

böyle bir şey sizin de başınıza geliyor mu? çünkü htc 8x'te de benzer sorunu yaşadım onu da yeniden başlatınca düzeldi.

acaba bu telefonun uzun süre açık kalmasından dolayı mı oluyor? l820 neredeyse 10-11 gündür sürekli açıktı..

Sanmıyorum uzun süre açık kalmasından kaynaklandığını, benim L820 neredeyse bir aydan fazladır açık, hiç kapatıp açmadım, ayrıca Mobil veri 3G sürekli açık, konumlarım sürekli açık, sabah 09:00'dan 18:00'a kadar Bluetooth kulaklık sürekli açık, mesajlaşma, konuşma, internette takılma vs. derken ... Sabah 08:30'da şarjdan alırım, akşama kadar gayet iyi çıkartır. Aldığımdan beri bahsettiğin durumla bir kere karşılaşmıştım ama sabah şarjdan aldığımda hiç bakmamıştım tam şarj olmuş mu diye ama 2 saat sonra şarj tamamen bitmişti :bilmm, yaklaşık 2 aydır başka da şarj sorunu yaşamadım ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sanmıyorum uzun süre açık kalmasından kaynaklandığını, benim L820 neredeyse bir aydan fazladır açık, hiç kapatıp açmadım, ayrıca Mobil veri 3G sürekli açık, konumlarım sürekli açık, sabah 09:00'dan 18:00'a kadar Bluetooth kulaklık sürekli açık, mesajlaşma, konuşma, internette takılma vs. derken ... Sabah 08:30'da şarjdan alırım, akşama kadar gayet iyi çıkartır. Aldığımdan beri bahsettiğin durumla bir kere karşılaşmıştım ama sabah şarjdan aldığımda hiç bakmamıştım tam şarj olmuş mu diye ama 2 saat sonra şarj tamamen bitmişti :bilmm, yaklaşık 2 aydır başka da şarj sorunu yaşamadım ...

Abi sen kablosuz şarj mı kullanıyordun?

Üst Alt