İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
Hmm, şimdi bikaç şekilde deneme yaptım da, zannediyorum pozlamayı değiştirince fotoğrafa kendisi ışık ekliyor/karartıyor. isoyu değiştirince daha doğal bir aydınlık karanlık oluyor.. ama pozlama daha etkili sonuçlar veriyor.
Teşekkür ederim cevap için işime yarayacak :oke:

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Beni de 620 Kullanıcılar Kulübüne eklermisiniz :d:

Lumia 620 Sarı

- - - Eklendi - - -

YkPkY

YkPkY

Üye
hayırlı olsun

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler benim telefon oyunlarda kasıyor. Ben amazing spider msn indirdim yeni çıktı gameloft un, Bi açtım şehrin ortasındayım çok kotu kasıyor ben şoke oldum resmen abim bende dalga geçti bırak dalgayı ama çok kotu oldum. Beyler sizde aynı oyunu denermisiniz mağazada aramaya spider msn yazın orada The amazing spider man var 850 mb lütfen yardım edin telefonu sıfırlayimmi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
İlginç bir durum, inşallah tekerrür etmez. Beyaz Lumia kullanıcısı fazla olduğu için bize öyle geliyor olabilir. :)

sorunlu lumiaların çoğu beyaz mı? o zaman yarın gidip hemen siyah bi kapak alayım ben :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler benim telefon oyunlarda kasıyor. Ben amazing spider msn indirdim yeni çıktı gameloft un, Bi açtım şehrin ortasındayım çok kotu kasıyor ben şoke oldum resmen abim bende dalga geçti bırak dalgayı ama çok kotu oldum. Beyler sizde aynı oyunu denermisiniz mağazada aramaya spider msn yazın orada The amazing spider man var 850 mb lütfen yardım edin telefonu sıfırlayimmi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

beyler lütfen yardım

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bu saydıklarınızdan bazılarını ben kendimce problem olarak göremiyorum. Kullanım şeklimize göre problem gibi görünebiliyor yada hiç problem değil gibi görülebiliyor. Örneğin ben bir grafikerim ve birden fazla kullandığım çizim programları var. Hepside aynı yola çıktıkları halde birbirlerinden farklı görünüm ve kullanım şekline sahipler. Şimdi ben ikisi ile de çizim yapabiliyorum. Ama bunlardan birini kullanmasını bilip diğerini bilmeden satın almış olsaydım. Hiç bilmeyen biri olarak o programı "olmamış bu problemli" diyemi görmeliydim?...
- Bunu neden söyledim, Anlattıklarınızdan bazıları mesela internet explorer i ele alayım. Telefonlarımızdaki internet explorer in bence eksiği geri ve ileri tuşunun olmaması diyebilirim. Arkaplanda son gezdiğiniz sayfanın açık kalmaması içinse ben sekmelerine tıklayıp çarpısına basarak kapatıyorum. (halbuki birtek geri tuşuna basarak çıkmalıydı diyemiyorum) çünkü bazı sitelerde kapanmasını istemediğim tekrar bakmak istediğim sayfalar oluyor onlara sekmeleri ile ulaşıveriyorum :) Bana göre bu öyle pekte sorun değil.
- Ses kısma olayı da ayarlardan yapılabiliyor diye biliyorum. Hatta size belki henüz bilmeyenimiz vardır bir kısayol söyleyeyim, telefonun ses ayar tuşuna basın ekranın üstünde görünen göstergelere bakın, en sağında görünen çan (ses) simgesine parmağınızla tıklayın sessiz veya sesli olarak geçiş yaptığını göreceksiniz.
- İsim kaydetmede de sorun yaşamıyorum. isimleri birleştirme özelliğini kullanıyorum. Aynı isimden birden çok varsa tek tuşla birbirine birleştirebiliyor. Ki benim arkadaşlarımın hotmail, facebook, twitter gibi hesaplarını tek isim altına aldı telefon. Bence diğer telefonların yapmadığı şekilde güzel güzel yönetiyor :P
- Aramalarda cevapla butonunun takıldığını yada çatur çutur sesler çıkardığını hiç görmedim.
- Live tile kutucukların aman yandım hemen bana göster özelliğine hiç dikkat etmemiştim. Bak bu problem olabilir. Yani insan ilk ekrandan kısayol olarak hava durumunu yada pil durumunu yada mesajların özetini doğru görmek isteyecektir. Burada bir eksiklik var ise düzeltilmesi güzel olur.
- Isınma ve zil sesi müzik sesi ayarları problemi zaten biliniyor bunlarda haklısınız.
- Benim için karşılaştığım en ciddi problem bence telefonun şarzı sıfırı tükettiğinde şarza taktığım halde açılmasının çok çok uzun sürmesi hatta 1-2 saati geçmesi. Belki buda hepimize has değildir. vs. vs.
Bunlar dışında telefonun başarılı olduğu, üstün olduğu bir sürü özellik var ve onları yok sayamayız. Eksileri ve artıları ile bakıldığında bence daha güzel telefon yok. Ne bileyim yani bu giderilebilecek olan eksiler yüzünden telefondan cayıp başka bir telefon almış olsaydım inanıyorum ki bu telefondaki bir çok güzel özelliği arar olacaktım :)

arkadaşlar bende bu telefonu severek aldım. benim bu saydıklarım telefonu kötülemek için değil aksine eksikleri tespit edip nokiadan bunlara bir çözüm üretmesini istemek içindir. telefonu alalı bir aydan fazla oldu ve hiç kasılma gibi bir durum yaşatmadı bana. telefon öyle bir güven veriyorki yani zorunlu olmadıkça beni bir yıl kapatma diyor. ilk açtığım andan itibaren 22 gün sonra kapattım telefonu onda da buraya şarj göstergesiyle iligli bir sorun yazmıştım bir arkadaş kapat aç düzelir demişti o nedenle yeniden başlattım. yoksa telefonu yeniden başlatacak hiç bir donma kasma gibi sorun olmadı şimdiye kadar. telefonun hızına dokunmatiğine kamerasına tipine ekranına nokia uygulamalarına söylenecek tek kelime sözüm yok. benim bahsettiklerim sadece günlük kullanımda karşıma çıkan ve nokianın müdahelesiyle çözülebilecek bir takım aksaklıklar. bunların da düzeltileceğine eminim. yoksa kimseyi bu telefondan soğutma niyetim yok zaten soğuyacak olsam ben soğurdum. bir önceki telefonum android idi. üst segment bir telefon değildi. t20 idi. ama telefona biraz uygulama yükledikten sonra kasmalar, menü geçişlerinde donmalar, aniden kendi kendine reset atmalar filan oluyordu. lumia820 de bu yönde tek bir sorun bile olmadı henüz. inşallah böyle gider. ama eksikleri de ortaya koyalım ki bunlara bir çözüm üretilmesini talep edebilelim.

YkPkY

YkPkY

Üye
biraz uzun sürüyor yüklemesi sanırım

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
biraz uzun sürüyor yüklemesi sanırım

bende indireyim dedim ama 3,2 gb boş telefon depolama alanı görünmesine rağmen oyunu indirmiyor. telefon depolama limitine ulaştınız biraz yer açıp tekrar deneyin diyor

Toros542

Toros542

Üye
L820 lerde batarya tam oturmuyor ve sallanan şey muhtemelen odur..

kardeş benim 820 de kapağı çıkardığım zaman batarya düşmüyor.yalnız bir şey dikkatimi çekti.bataryanın güç bağlantısı nın yanında küçük siyah etiket gibi bir şey var.sanki bilerek yapıştırılmış gibi duruyor.bu da bataryanın düşmesini engelliyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
üretim hatası.
2. partide öyle çözüm bulmuşlar.biraz üzücü.yakışmadı

Üst Alt