yükselt tabikideen düşük sürüm hakan
vee nokia care ye gitdim anlatdım durumu neden 1. nesil telefon veriyosun diye adam bi kaç yerle konuştu ve 701 verdi teşekkürler hakannn![]()
ha şöyle inan 701 güzeldir... 808 denemedim hiç ama belle cihazlar arasında tek geçiyorum...saolasın hakan ya iyi beleşten 701 imiz oldu zaten 700 de hediye gelmiştiaz kurcalicam teli ama pek fark yok 700 ile aynı herşey şarjı dolsun
![]()
vee nokia care ye gitdim anlatdım durumu neden 1. nesil telefon veriyosun diye adam bi kaç yerle konuştu ve 701 verdi teşekkürler hakannn![]()

Eyvallah. Sağolasın kardeşim öyle gerektivaayy hayırlı olsun 700 den 701 e terfi etmişsin![]()

Oda 8 Mpx di
yazılım aynıdır.. ama kamera kalitesi daha iyidir. c7 den bile iyi
8 mp ama yazılımdan çok fark yaratıyor 701 in çekimi farklı. 2 telefondanda var bende karşılaştırdım
Eyvallah. Sağolasın kardeşim öyle gerekti
- - - Eklendi - - -
Oda 8 Mpx di

ben pek kullanmıyorum kamerayı ama video ara sıra lazım oluyor Hd 720p video çekmesi iyi 700 de 720p çekiyordu
- - - Eklendi - - -
hakan telefonu güncelledim ingilizce oldu türkçe dil yok napıcam![]()
Hayıslısı olsun
Oda 8 Mpx di
he 8mpx demişsin ama lens farkı falanda var ortada yani yazılım farkı falan..güle güle kullan 701 güzel cihaz suan kullanıyorum.701im oldu sevıneyım derken birden hüsranbenim 701 e annem el koydu malesef![]()
kötü olmuş