Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
talip bi daha sakın telefonu mücahite kaptırma kanka
aleranol
Üye
Benim not2de de ekran bir kısmı algilamiyor. Aldığım gün vardı gerçi ama. Uzun hikaye. Benim ekranda değişse tüm yanlar felan da mı değişiyor? Ha birde bana sayaç nasıl sifirlaniyor bir detaylı anlatsan sevinecem.
Benim not2de de ekran bir kısmı algilamiyor. Aldığım gün vardı gerçi ama. Uzun hikaye. Benim ekranda değişse tüm yanlar felan da mı değişiyor? Ha birde bana sayaç nasıl sifirlaniyor bir detaylı anlatsan sevinecem.
komple çerçeveyle beraber ön taraf değişiyor kardeşim garantisi varsa biran önce garantiye yolla çünkü note 2'nin ekranı 700 TL civarında diye biliyorum
sayaç sıfırlamak için öncelikle telefonunun rootlu olması lazım,root varken internetten triangle away programını kur program üzerinden sayacı sıfırla sonra stock rom at (stock romda sayaç artmaz!)
komple çerçeveyle beraber ön taraf değişiyor kardeşim garantisi varsa biran önce garantiye yolla çünkü note 2'nin ekranı 700 TL civarında diye biliyorum
sayaç sıfırlamak için öncelikle telefonunun rootlu olması lazım,root varken internetten triangle away programını kur program üzerinden sayacı sıfırla sonra stock rom at (stock romda sayaç artmaz!)
- - - Eklendi - - -
emredersin delirtici kardeş ,deli ederim seni yarın bak
Telefonda omega v11 rom var arkadaşlarım ayak Üstü 4.2.2 falan kurdum işi büyüttüm sen bana root dedin abi yav Sağol kardeşim pc bulunca stock roma döndürecem ama triangle away herzaman 1 count bırakıyor? Stoka dönünce 0 mı olacak. Yani önce triangle sonra stok mu yapacam? Birde illa pc gerekli mi cwmden stok atsam? Su an cepnet ve telefondan başka birşey yok. Okuldan da çekmesi zor oluyor ondan hani detsy lazım
avcitalip
Üye
Konu Sahibi
cwm'den oluyor mu bilmiyorum sen rootla sayacı sıfırla sonra stock romu göm sayaç sıfırlanır birde wipe data atarsın miss gibi
TeAmo42
Üye
Çerçeve ile beraber değişiyor bu çok iyii ama birde şu yönden düşünürsek;
Benim Galaxy S2 varken çerçeve soyulmuştu ve değiştirmek istedigimde 450 Tl gibi bir masraf çıkmıştı
Hep birlikte değişmesi çok kötü bence.
Çerçeve ile beraber değişiyor bu çok iyii ama birde şu yönden düşünürsek;
Benim Galaxy S2 varken çerçeve soyulmuştu ve değiştirmek istedigimde 450 Tl gibi bir masraf çıkmıştı
Hep birlikte değişmesi çok kötü bence.