Samsung Galaxy SIII'üm Telpa'dan Geldi,İşçiliği Merak Edenlere...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII'üm Telpa'dan Geldi,İşçiliği Merak Edenlere...

açıkça söylemek gerekirse eğer başınıza benim başıma gelen gibi bir olay gelirse yani ekranınız falan kırılırsa sakın telefon tamircisine falan yaptırmayın !!! ya daha pahalıya yapıyorlar yada hemen hemen aynı fiyata :evet: üstelik bir garantide vermiyorlar taktıkları parçanın orijinal olup olmadığı bile meçhul :evet:

her neyse 2 hafta önce salı günü kargoya verdim cihazımı cihaz perşembe günü sistemlerine girdi ve pazartesi gününe kadar arıza tespiti yaptılar salı günü bize fiyat belirttiler bizde karta parayı yatırdık fakat kredi kartının ödemesi varmış onunla karşılaştık ve para karta gitti ardından kartın sahibi babam bu salı yani dün sabah 10:30 sıralarında karta parayı yatırıp ödeme yaptı aynı gün cihazı kargoya verdiler ve bugün cihaz elime geçti

İşçilik :

işçilik olarak cihazın kasası komple değişmiş ve çok güzel işçilik çıkartmışlar hiçbir problem yok bu konuda kendilerini tebrik ediyorum ve hakkımı sonuna kadar helal ediyorum tabi o parçanın fiyatı gerçekten 500 TL civarındaysa :evet:

kesinlikle tek tavsiye edeceğim servistir,eskiden 5800'ımı teleservice'ye çok yollamıştım bir türlü ekranı değiştirmemiş yazılım atıp göndermiştiler aynı şekilde babamın genpa garantili N95-8GB'tı kamera'da video çekerken kasma sorunu vardı ve bu problemi hiç çözememiştiler :evet: 2-3 kere servise gidip geldikten sonra babam dahada uğraşmamıştı ama telpa öyle değil paramızın karşılığını verdi tek seferde adam gibi onarım yaptılar şuanda hiçbir sıkıntı yok umarım olmazda :evet:

tamı tamına

495,70 TL Tuttu :evet:

enterneoll

enterneoll

Üye
:) 500 tl iyi para

Seglopsi

Seglopsi

Üye
gecmis olsun. bir daha zarar vermemen temennimle :)

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Yazık olmuş o paraya. Dikkatli kullanmak lazım şu telefonları, pahalı cihazlar..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bende şuan aynı durumdayım :) Kasa değişiyor demişsin :) Benim kasa şuanda pırıl pırıl eski kasayı geri gönderiyorlarsa :) Benimkini yollasınlar satarım ben çiziksiz kasa daha :D :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
Geçmiş olsun hayırlı olsun ayrıca ders olsun :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
gecmis olsun. bir daha zarar vermemen temennimle :)

Amin :)

- - - Eklendi - - -

Yazık olmuş o paraya. Dikkatli kullanmak lazım şu telefonları, pahalı cihazlar..

evet,Allah'tan yarısını arkadaşım karşıladı :evet:

- - - Eklendi - - -

Bende şuan aynı durumdayım :) Kasa değişiyor demişsin :) Benim kasa şuanda pırıl pırıl eski kasayı geri gönderiyorlarsa :) Benimkini yollasınlar satarım ben çiziksiz kasa daha :D :ehe

sen sıkıştırırsın adamları istersin :ehe :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun hayırlı olsun ayrıca ders olsun :ehe

aynen

Uruloki

Uruloki

Üye
Hele şükür bitti talip

Legendary.

Legendary.

Üye
:oha: Benim telefonun edeceği fiyatın 2 katı hatta 3 katı :d:

Geçmiş olsun :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
500 tl almışlar mecbur güzel ilgilenecekler. Hayirli olsun :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun. Yeni parça hayırlı olsun :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Ne diyelim geçmiş olsun :D

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Yeniyi sök al ,eskiyi tak ,çok gözü açık bu tamircilerin :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hele şükür bitti talip

evet bitti :) armor kılıf alacağım bir tane 2 ton basınca dayanıklı toz su falan geçirmiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

:oha: Benim telefonun edeceği fiyatın 2 katı hatta 3 katı :d:

Geçmiş olsun :)

:evet: Mercedes'in Parçası Pahalı Oluyor... :( gülü seviyorsak mecburen dikenine katlanıyoruz:)

- - - Eklendi - - -

500 tl almışlar mecbur güzel ilgilenecekler. Hayirli olsun :)

ilgilenmeyebilirlerdi de,internette bir sürü mağdur var :evet:

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun. Yeni parça hayırlı olsun :)

sağol,eski kapak acayip fail duruyor görmeniz lazım :ehe telefonun her yeri yepsyeni birtek kapak eski :zzz:

- - - Eklendi - - -

Yeniyi sök al ,eskiyi tak ,çok gözü açık bu tamircilerin :)

anlamadım ? :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Hayırlısı olsun kardeşim. Senin adına çok sevindim :)

ka_za

ka_za

Üye
Hayırlı olsun kardeşim düşürdüğünü ilk duyunca benim cihazım gibi üzülmüstüm. Güle güle kullan :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
geçmiş olsun kardeş .. güle güle kullan :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Geçmiş olsun sonunda kavuştun:D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar,İnşallah başka kimsenin başına gelmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt