KinG CrazY
Üye
Yeni Telefon Alacağım yardım edin
Merhaba Arkadaşlar
şu anda kullandığım 5800 ı yazın almama rağmen çook sıkıldım bu yüzden yeni bir telefon alşacağım
-50 civarında uygulama kaldırmalı
-hızlı bir interneti olmalı
-yeni çıkan oyunlara güncel kalmalı
-iyi bir kamerası olsun pek fazla kamera kullanmıyorum ama çok lazım oluyor
-şarjı tam dolumda en az 2 gün gitmeli
-aspahlt 7 nova 3 gibi oyunları rahatlıkla kaldırsın
-3-4 sene rahat kullanacağım 5800 gibi her gün bir sorun çıkarmayan bir telefon olsun
-sensörlü araba yarışı olsun
- pek uçuk bir fiyat olmasın maksimun 700-800 tl veririm
-sesi tatmin edici derecede olsun
-VE EN ÖNEMLİSİ TELEFONDAN ÇABUK SIKILMAMAK İSTERİM
arkadaşlar benim için uygulama bolluğu ve uygulama performansı önemli . 700-800 tl lik bir telefon olsun ama 1000 tl lik telefonlara kafa tutsun.
Şu anda aklımda galaxy w var
telefona çok sayıda uygulama yüklerim ve telefonun kasmamasını isterim. ve telefonu aldıktan sonra pişman olmak istemem galaxy w hoşuma gitti galaxy w ye oyun atar gibi tuş açma kilidi vs şeyler değiştirebiliyormuyuz
Yardım edecek ve eden herkese şimdiden Teşekkür ederim
şu anda kullandığım 5800 ı yazın almama rağmen çook sıkıldım bu yüzden yeni bir telefon alşacağım-50 civarında uygulama kaldırmalı
-hızlı bir interneti olmalı
-yeni çıkan oyunlara güncel kalmalı
-iyi bir kamerası olsun pek fazla kamera kullanmıyorum ama çok lazım oluyor
-şarjı tam dolumda en az 2 gün gitmeli
-aspahlt 7 nova 3 gibi oyunları rahatlıkla kaldırsın
-3-4 sene rahat kullanacağım 5800 gibi her gün bir sorun çıkarmayan bir telefon olsun
-sensörlü araba yarışı olsun
- pek uçuk bir fiyat olmasın maksimun 700-800 tl veririm
-sesi tatmin edici derecede olsun
-VE EN ÖNEMLİSİ TELEFONDAN ÇABUK SIKILMAMAK İSTERİM
arkadaşlar benim için uygulama bolluğu ve uygulama performansı önemli . 700-800 tl lik bir telefon olsun ama 1000 tl lik telefonlara kafa tutsun.
Şu anda aklımda galaxy w var
telefona çok sayıda uygulama yüklerim ve telefonun kasmamasını isterim. ve telefonu aldıktan sonra pişman olmak istemem galaxy w hoşuma gitti galaxy w ye oyun atar gibi tuş açma kilidi vs şeyler değiştirebiliyormuyuz
Yardım edecek ve eden herkese şimdiden Teşekkür ederim