Telefon Tavsiyesi Xperia İon mu Galaxy S3 mü Yoksa Lg optimus 4x mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
Xperia İon mu Galaxy S3 mü Yoksa Lg optimus 4x mi ?
arkadaşlar merhaba telefon almayı planlıyorm sizce hangi telefon oyun internet ve şarj bakımından daha tatmin edici olur. ve ek olrak güncelleme konusunda Lg ve Sony sıkıntı yaşarmı ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Tabiki s3

fk555897

fk555897

Üye
Bencede S3. Neden diye sorarsan, S3 de 4 çekirdeki işlemci var ve yeni güncelleme çıkarsa hemen alır.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Bencede S3. Neden diye sorarsan, S3 de 4 çekirdeki işlemci var ve yeni güncelleme çıkarsa hemen alır.

Hiç bir telefon(nexuslar hariç) yeni çıkan güncellemeyi hemen almaz araştırda yorum yap.Ben Lg optimus 4X derim Ama Nexus 4 bu cihazlardan çok iyidir.

oguztz

Üye
bencede lg optimus 4x hd 5 çekirdekli tegra 3 var ama güncelleme sıkıntı olabilir

sefasahin34

Üye
Link vermek sıkıntı olabilirmi bilmiyorum ama oyungezer dergisi sırf oyunlar için karşılaştırma yapmıştı.İlk sırayı s3 çekiyor.büyük ekran dokunmatik hassasiyeti vs.Çoklu ekran falanda internette çok işe yarayabiliyor. İon ise dokunmatik hassasiyeti çok iyi değil denmiş.kullanmadığım için bilmiyorum.LG hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapamıycam.Fakat nexus 4 senin ihtiyaçlarını karşılamaz.sd kart desteği yok.Şarj konusuna pek kafanı takma çünki oyundu internetti hiç bir telefon 2. günü bitiremiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt