Nokia Lumia Note :D

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Note :D
Çok canım sıkıldı aklıma geldi böyle bi konu açayım dedim :sirit:

Düşünsenize Nokia Lumia Note isminde bir cihaz çıkıyor cihazın özellikleri tamamen benim kafama göre yazdım cızdım :d: :bigstar:

Nokia Lumia Note

* 2.0 Ghz hızında 8 Çekirdekli Qualcomm S4 işlemci zımbırtısı :oke:
* 128 GB cihazın kendi hafızası + 64 GB hafıza kart desteği :sirit: :d:
* Arkada 41 MP Pureviewli kamera (kamera ince 808 deki gibi değil :kıskıs: )
* Önde 5mp kamera
* 5.5'' HD ekran
* Gorilla Glas 3 ekran
* S-Pen :oke:
* 4GB RAM
* Android işletim sistemi (android sürümü 5.0 ) :sirit:

Ahanda kafamdaki Nokia :d:

İşlemci mişlemci hepsini salladım hiç birinden anlamam valla :kıskıs: 4GB RAM ne ayak dmi yani :d: :ehe

can sıkıntısı başa bela işte beyin pert :d: :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

Aklınıza gelen ne varsa ekleyin :d:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
canın bayağı sıkılmış belli :D

Kerim.

Kerim.

Üye
İos 6da olsun

Legendary.

Legendary.

Üye
Iphone Note 2s :hmmm

:gul:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Oo sagol kaptanim:ehe
Bir de samsung galaxy lumia cikartalim beraber:zong:

Rica ederim ne demek efenim yeter ki siz isteyin yeter ki mutlu olun yav :sirit:

Samsung Galaxy Lumia ile ilgili bi çalışma da yaparız yav lafı mı olur :oke:

- - - Eklendi - - -

buna imkân yok daha İphone kendi telefonu inç olarak büyütemiyo bi de note mi olacak :kıskıs: ne de olsa hayal dmi hadi o da öyle olsun güzel kardeşim :D ama işletim sistemi Symbian Belle olsun haaaa :D :zuhaha:

Kerim.

Kerim.

Üye

:d:Ahahahaha ulen mert:kop2:

- - - Eklendi - - -

Rica ederim ne demek efenim yeter ki siz isteyin yeter ki mutlu olun yav :sirit:

Samsung Galaxy Lumia ile ilgili bi çalışma da yaparız yav lafı mı olur :oke:

- - - Eklendi - - -

buna imkân yok daha İphone kendi telefonu inç olarak büyütemiyo bi de note mi olacak :kıskıs: ne de olsa hayal dmi hadi o da öyle olsun güzel kardeşim :D ama işletim sistemi Symbian Belle olsun haaaa :D :zuhaha:

Tamam hocam yapariz:ehe

PriZm

PriZm

Üye
Tegra 4 SLI-x4 GPU :D

Kerim.

Kerim.

Üye
900liraya tanidik one x+'ını satiyor ama param olmasina ragmen ailem onu almama izin vermiyor:züü:of ya:(

Legendary.

Legendary.

Üye
Kerim o parayı bana ver ben alıyım :naughty:

Türe

Türe

Üye
Bir hatirlatma ; mwc 13 de 3.0 ghz lik telefon islemcileri tanitildi. Yani seneye ya da en gec 2 sene sonra gormemiz muhtemel.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Sorma kaptanim ya:(alamadigim icin kafayi yicem ya one x+ 900lira ya:aha::züü::agla2:muthis cihaz of ya 900e satiyor ama alamicam ya:agla2::(

- - - Eklendi - - -

:naughty:

Aslında çok ama çok istiyosan, hani aileninde durumu iyi ise (hani evin bir ihtiyacı için senin paranı düşünmüyorlarsa eğer) biraz daha dil dökebilirsen bir ihtimal olabilir :bilmm

PriZm

PriZm

Üye
Bir hatirlatma ; mwc 13 de 3.0 ghz lik telefon islemcileri tanitildi. Yani seneye ya da en gec 2 sene sonra gormemiz muhtemel.

Teklonoji sandığımdan çok daha hızlı ilerliyor :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Aslında çok ama çok istiyosan, hani aileninde durumu iyi ise (hani evin bir ihtiyacı için senin paranı düşünmüyorlarsa eğer) biraz daha dil dökebilirsen bir ihtimal olabilir :bilmm

Yok olmaz.elimdekini alali 4-5ay falan oldu.yeni yani.en az 1sene gecmesi lazim:zzz:

Takipçi Satın Al

Üst Alt