(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye

20 sayfadan 10'u muhabbet :D

Büyük ihtimal Note 2 alıyorum :) eğer bulamazlarsa S3

S3'e tizen kuruluyormu? o_O

alpha2 kuruluyor. diye biliyorum. sgs2-hd, tizen gelistirici cihazi ve sgs3'e kuruluyor diye biliyorum. flash atip rom'a kuruyorsun. dual boot olarak degil yani.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

Türe

Türe

Üye
Samsung dan aciklama gelmis ; Tizen cikinca agirligi oraya verecekmis :dry: Android i birakirsa buyuk hata yapar :dry:

tapatalk

tapatalk

Üye
androidi yakalamak imkansiz %71 civarinda piyasada yeri var sistemin

pRime.

pRime.

Üye
tizenden bir video

pRime.

pRime.

Üye

Beyaz klavye , slide to unlock , menusuz direkt ana ekran..

Samsung Apple'dan daha cok dava yer :dry:

ilk sürümünü görmek ister misin? çünkü o çok berbattı. bununla en azından arayüzün bazı kısımları çok özgün.

Türe

Türe

Üye
ilk sürümünü görmek ister misin? çünkü o çok berbattı. bununla en azından arayüzün bazı kısımları çok özgün.

Gordum abi dedigin gibi berbatti. Ama bu da her sistemden bisey almis gibi. Misal ikonlar neredeyse firefox os deki gibi ki bunu ordaki adamda soyledi yanlis duymadiysam

pRime.

pRime.

Üye

Gordum abi dedigin gibi berbatti. Ama bu da her sistemden bisey almis gibi. Misal ikonlar neredeyse firefox os deki gibi ki bunu ordaki adamda soyledi yanlis duymadiysam
hayır firefoxtan kastederken web uygulamalarının farkını anlattı.

Türe

Türe

Üye
hayır firefoxtan kastederken web uygulamalarının farkını anlattı.

Ben benzetince ona yormusum demek. :ehe En azindan acik kaynak kodlu sanirim ? Ve elindeki cihaz wave 3 gibi geldi nedense

pRime.

pRime.

Üye

Ben benzetince ona yormusum demek. :ehe En azindan acik kaynak kodlu sanirim ? Ve elindeki cihaz wave 3 gibi geldi nedense
yok wave 3 değil o. 1280x720 ekranı bir tizen sdk'sı. donanımı da tahminimce galaxy s2'de kullanılan exynos yonga seti.

Türe

Türe

Üye
Tusunu gorunce baya benzettim acikcasi. O zaman Tizen minimum hd cihazlarda mi calisacak ?

Türe

Türe

Üye
O da guzelmis :hmmm Umarim biraz daha ozgun biseyler sunar da cesitlilik olur piyasada

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yok wave 3 değil o. 1280x720 ekranı bir tizen sdk'sı. donanımı da tahminimce galaxy s2'de kullanılan exynos yonga seti.
evet donanimi sgs2-hd ile ayni, yonga setinden tutun, mikrofonuna, radyosuna, gps chipine vs... kadar ayni donanim. o yuzden sgs2-hd'ye de kurulmakta zaten.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tizen başlıklı ayrı bir konu açın bari :D

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Bu diyeceklerim S3 kullanıcılarını kızdırabilir ama kusura bakmasınlar.Nexus 4 S3 den çok iyidir f/p açısından Bir internet haberine görede Google Sony ile çalışmaya başlamış Nexus İçin bilgilere göre 5 inç kamera 13.1 ve 2.2 2gb ram kamerasını biliyonuzdur sony 32GB hafıza ve bir çok özelikle gelcek diyo mayıs ayında

foreverthe

foreverthe

Üye
Bu diyeceklerim S3 kullanıcılarını kızdırabilir ama kusura bakmasınlar.Nexus 4 S3 den çok iyidir f/p açısından Bir internet haberine görede Google Sony ile çalışmaya başlamış Nexus İçin bilgilere göre 5 inç kamera 13.1 ve 2.2 2gb ram kamerasını biliyonuzdur sony 32GB hafıza ve bir çok özelikle gelcek diyo mayıs ayında

Usta iyi hoş diyorsunda. Beklersen Mayis'ta zaten bir çok model çıkıcak.

Türe

Türe

Üye

Dedigin gibi f/p acisindam iyi. Yoksa kamera , ses ve oyun performansi iyi degil.

tapatalk

tapatalk

Üye

Dedigin gibi f/p acisindam iyi. Yoksa kamera , ses ve oyun performansi iyi degil.

Oyun performansinin yükselmesi icin ilk önce yapimcilarin android 4.2.2 ve adreno 320 ye uyarlamasi lazim

Üst Alt