LG Nexus 4 alınır mı(Max 2000 TL Sony haric)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prodetör64

Üye
    Konu Sahibi
LG Nexus 4 alınır mı(Max 2000 TL Sony haric)
Arkadaşlar Nexus 4 Alacağım.Başka Telefon Önerileriniz olurmu Xperia Z almıyacağım Onu Ablam alcakda

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Htc 0ne al kesinlikle ...

Ocean258

Ocean258

Üye
Nexus 4 alınır mis gibi de kullanılır :D

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
Kerim.

Kerim.

Üye
S4u bekle

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Htc One de çok iyi ...

technoshark

technoshark

Üye
HTC one ile LG Nexus 4 Arasında kaldı isen Nexus 4 derim senide kullanıcılar kulübünde görmek isteriz :D

ama zaten listede htc one yok :D o yüzden nexus 4 diyorum :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
s4üde bekleyip karar verirsen sonrasında pişmanlık yaşamazsın.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
HTC one ile LG Nexus 4 Arasında kaldı isen Nexus 4 derim senide kullanıcılar kulübünde görmek isteriz :D

ama zaten listede htc one yok :D o yüzden nexus 4 diyorum :D

Allah askina htc one in yanina yaklasamaz nexus 4

Türe

Türe

Üye
Biraz bekle bana kalırsa

technoshark

technoshark

Üye
Adam öncelikle Nexus 4 dediği için tavsiyem o yönde tabiki :D aramıza katılsın istiyorum :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye

Allah askina htc one in yanina yaklasamaz nexus 4

o kadar da degil.

- - - Eklendi - - -

para onemli degilse htc one alabilirsin snapdragon 600 chipset'li yapisi var. ben olsam o kadar para verecegime nexus4 alirdim.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nasil o kadar degil ...
Islemcisi , kamerasi hayliyle önde ...
Piksel de de bariz önde ...

fk555897

fk555897

Üye
Galaxy S4 biraz geç çıkar. Şu anda çıkmış en iyi telefon Xperia Z onu almazsan iPhone 5 al.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Xperia z henüz çikmadi ...

prodetör64

Üye
    Konu Sahibi
HTC markalı bir telefon kullanmam asla htc desire x kullandım hiç sevmedim.(Benim Şeçimim)S4 Alma ihtimalim var ama şu samasungların kasa yapınısı hiç sevmiyorum plastikden yapıyorlar.Nexus 4 de çok iyi Kamera önemli değil Canon markalı kamera var.Ses bence çok iyi ne yüksek baş ağrıtıcı nede çok düşük.Hafıza Yeterde artar bile(Bana göre).Şimdilik S4-Nexus 4 arasında kaldım Nexus 4 kullanan ve iyi bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilrmi.Yada kime danışayım.

- - - Eklendi - - -

Xperia z henüz çikmadi ...
Xperia Z çıktı ama türkiyede çıkmadı

Ocean258

Ocean258

Üye
Her gün yeni bir telefon çıkıyor tabiki daha iyilerin çıkması normal ama fiyat performans bazlı bakıldığında Nexus 4 king :)

frknhis

Üye
Valla her yeni telefon alicam diyene nexus 4 önermekten bi hal oldum sanki google dan para kkomisyon aliyomusum gibi:D ama şaka bir yana gerçekten tavsiyemdir

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
O değilde Diablos sen hep Nexus 4 ü önerirdin vazgeçtin her halde.Benim Tercihim Güncelleme,Hız,Performans,Oyun per,Güç istiyorsan ve 2-3 sene kullanırım diyorsan Nexus 4 ama Kamera ses vb multimedia özellik istiyorsan HTC ONE AL

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Nexus 4 gerçekten güzel bir cihaz ama o benchmark sonuçlarından sonra S4 gerçekten beklenilmeye değer tabi doğruysa.Hem de bu sefer pwrsgx544 kullanmışlar mali 400 yerine.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Nexus iyi ama biraz takoz para durumun da iyiyse htc ya da samsung al bence.

- - - Eklendi - - -

One iyi mesela olmadı one x plus alınabilir telefonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt